2019. gada labākie spēļu abonementu pakalpojumu sniedzēji

Kādēļ maksāt 30 – 50 eiro par vienu Xbox vai PlayStation spēli, ja par līdzīgu naudas summu ir iespēja iegādāties spēļu abonamentu, kas ietver sevī vairākus desmitus spēļu? Piedāvāto spēļu abonementu klāsts ir plašs. Katrs no tiem nedaudz atšķirtas ar abonementu maksu un piedāvāto spēļu klāstu, tādēļ būs iespējams atrast ikviena gaumei vispatīkamāko.

EA un Origin Access

EA piedāvā spēļu abonēšanas pakalpojumu Xbox One spēļu konsolei, bet Origin Access ļaus tās pašas spēles spēlēt uz datora. Spēļu katalogā ir pieejamas visas EA spēles, sākot no klasiskām, kā, piemēram, Battlefield 4 līdz pat samērā jaunām kā FIFA 19 un Burnout Paradise Remastered. EA Wikipedia lapā ir iespējams apskatīt spēļu formātus. Ja izvēlēsieties šo spēļu abonementu, jums regulāri tiks piedāvātas dažādas atlaides EA produktiem, kā arī būsit viens no pirmajiem, kam būs piekļuve jaunajām EA spēlēm.

Mēneša abonementa maksa: 4.99 ASV dolāri vai 14.99 ASV dolāri par Premium versiju.
Abonementu var iegādāties šeit.

Xbox Games Pass

Xbox Games Pass piedāvā spēļu abonementu, kurā ir pieejamas vairāk nekā 100 dažādu izstrādātāju spēles, kas būs saderīgas gan ar Xbox One, gan ar Xbox 360 spēļu konsoli. Spēles sākumā ir jālejupielādē, kas nozīmē, ka tās varēsiet spēlēt bezsaistē, taču jārēķinās ar to, ka katras spēles lejupielāde prasīs laiku un tās nevarēsit spēlēt uzreiz. Spēļu katalogs tiek mainīts – vecākas spēles no tā tiek izņemtas, bet to vietā tiek pievienotas jaunākas.

Mēneša abonementa maksa: 9.99 ASV dolāri.
Abonementu var iegādāties šeit.

PlayStation Now

PlayStation Now ir uz mākoņa pamata balstīts spēļu abonements no Sony, kas paredzēts PS4 un PS3 spēļu konsolēm. Datu bāzē tiek piedāvāts vairāk kā 600 spēles. Spēlēm var piekļūt klāt uzreiz, nav nepieciešama to lejupielāde, taču ir nepieciešams ļoti labs interneta savienojums. PlayStation piedāvā ne tikai mēneša abonementu, bet arī konkrētu spēļu īri.

Mēneša abonementa maksa: 19.99 ASV dolāri.
Abonementu var iegādāties šeit.

PlayStation Plus

PlayStation Plus ir nepieciešams jebkuram PS4 īpašniekam, kas vēlas spēlēt spēles internetā, taču šis abonements piedāvā arī pāris citas priekšrocības. Šo abonementu īpašniekiem Sony katru mēnesi piedāvās bezmaksas spēles, kuras varēs lejupielādēt, kā arī tiks piedāvātas dažādas atlaides populārākajām spēlēm PlayStation veikalā. Šeit varat apskatīt šomēnes esošās bezmaksas spēles PlayStation veikalā, kas tiek piedāvātas šī abonementa īpašniekiem.

Mēneša abonementa maksa: 6.99 britu mārciņas.
Abonementu var iegādāties šeit.

Games with Gold

Games with Gold arī piedāvā Xbox Live Gold spēļu abonementu, kurā iekļautas ikmēneša bezmaksas spēles. Pakalpojumā iekļauto spēļu summa gada laikā pārsniedz 500 britu mārciņas. Katru mēnesi piedāvātās bezmaksas spēles ir iespējams saglabāt, lai tās varētu spēlēt arī pēc to bezmaksas termiņa beigām. Spēles ir saderīgas ar Xbox 360 un Xbox One. Xbox mājas lapā ir iespējams apskatīt katru mēnesi piedāvātās bezmaksas spēles.

Mēneša abonementa maksa: 9.99 ASV dolāri.
Abonementu varat iegādāties  šeit.

GameStore Android lietotājiem

GameStore piedāvā spēļu abonementu Android OS lietotājiem. Par salīdzinoši zemu mēneša maksu tiek piedāvātas vairāk kā 400 Premium viedtālruņu spēles, kā piemēram, Rayman, Jungle Run, Call of Duty Black Ops Mobile, Badland un Worms 4. Spēļu katalogam katru mēnesi tiek pievienotas jaunas spēles.

Mēneša abonementa maksa: 9.99 ASV dolāri.
Abonementu varat iegādāties šeit.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt