Adidas gatavo Xbox veltītus apavus

Microsoft Xbox komanda sadarbojas ar apavu un apģērbu ražotāju Adidas, lai izveidotu ierobežota daudzums Xbox apavus. Sadarbības ietvaros veidotie apavi simbolizēs 20 gadu oriģinālās Xbox konsoles jubileju. Uz apaviem būs redzams Xbox logotips un caurspīdīgas, zaļas detaļas.

Lai gan šie ir ierobežota daudzuma apavi, ko Microsoft izmantos dažādiem konkursiem, tiek ziņots, ka būs pieejami arī noteikta daudzuma līdzīgi Xbox apavi, kurus būs iespējams iegādāties. “Šis ir tikai sākums mūsu sadarbībai ar Adidas, un tuvāko mēnešu laikā mēs turpināsim atzīmēt savu 20. gadadienu, veidojot jaunus apavus, kas būs iedvesmoti no iepriekšējām un tagadējām Xbox konsoles paaudzēm,” skaidro Džeimss Monosmits, Xbox mārketinga menedžeris.

Adidas un Xbox ir izveidojuši nelielu video par godu jaunajai sadarbībai, kas ietver oriģinālās Xbox konsoles. Līdzās Xbox apaviem, Microsoft plāno šogad izlaist arī Xbox veltītu mini ledusskapi. Uzņēmums solījis jau šomēnes kādā brīdī sniegt plašāku informāciju par to.

Microsoft sadarbība ar Adidas seko līdzīgai sadarbībai starp Nike, Sony un basketbolistu Paulu Džordžu šī gada sākumā. Šī gada sākumā, vairāk nekā divus gadus pēc iepriekšējās PlayStation reklāmas, ko Nike un Sony izveidoja 2018. gadā, tika izveidotas PS5 iedvesmotas botas.

https://www.youtube.com/watch?v=GubLitNqINs&ab_channel=Xbox

Avots: The Verge

Attēls: Microsoft

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt