Inženierijas students pats izveido pirmo iPhone ar USB-C

iphone

Par spīti gadiem ilgām baumām, Apple vēl nav izveidojis iPhone ar USB-C bet tas nav atturējis robotikas inženierijas studentu no tā radīšanas. Kens Pillonels iPhone X ir ievietojis USB-C portu, kas ļauj tālrunim uzlādēt un pārsūtīt datus izmantojot USB-C, nevis Lightning.

Inženierijas students savā brīvajā laikā ir veltījis šim projektam mēnešus, un izjaucis vairākus USB-C un Lightning kabeļus, lai sasniegtu savu mērķi – iPhone ar USB-C. Students sākotnēji maijā izveidojis vienkāršu prototipu, kas ļāva uzlādēt iPhone akumulatoru ar USB-C pieslēgvietu. Prototips bija diezgan liels un neietilpa viedtālrunī, tāpēc nākamais posms bija ietilpināt šo risinājumu viedtālrunī.

Kens Pillonels pārveidoja Apple pielāgoto C94 savienotāju, izveidojot savu dizainu, kas ietilpst iPhone. Inženierijas students šonedēļ atklāja jauno uzlādes risinājumu video. Pašlaik tiekot veidots pilns video, kas precīzi aprakstīs, kā studentam izdevās pārveidot C94 savienotāju un tālruņa iekšpusē ievietot savu pielāgoto risinājumu.

Pirms dažām nedēļām Eiropas Komisija paziņoja par plāniem pieprasīt elektronikas ražotājus savās ierīcēs ievietot USB-C uzlādes portu. Apple tuvāko gadu laikā varētu būt spiests radīt iPhone ar USB-C vai piedāvāt to ar bezvadu lādēšanas iespēju.

Avots: The Verge

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt