Google Nest Hub iegūs jaunas miega izsekošanas funkcijas

Google otrās paaudzes Nest Hub jau piedāvā miega ritma izsekošanu (Sleep Sensing), taču tagad līdz ar jauno atjauninājumu šī funkcija tiks uzlabota un papildināta ar dažādiem jaunumiem. Saskaņā ar ierakstu, kas publicēts uzņēmuma Kewword blogā, Nest Hub tagad parādīs miega fāzu diagrammu, kurā parādītas dažādas miega stadijas, ieskaitot to, cik ilgi lietotājs bijis nomodā, sapņojis, bijis viegla vai dziļa miega stadijā.

Google arī pievienos atjauninājumu Nest Hub skaņas uztveršanai. Tā vietā, lai, kad lietotājs guļ, uztvertu visas skaņas istabā, tai vajadzētu izsekot tikai klepu vai krākšanu. Visas citas skaņas tiks ievietotas atsevišķā sadaļa ar nosaukumu “Citas skaņas”.

Avots: Google

Nest Hub šogad decembrī parādīsies arī visai populārā miega lietotne Calm. Lietotnē atrodami dažādi stāsti, relaksējoša mūzika un meditācijas sesijas. Lietotnes bezmaksas versija piedāvā dažus ierakstus par brīvu, bet, lai piekļūtu visai bibliotēkai, nepieciešams Premium konts.

Uzņēmums plāno līdz 2023. gadam ieviest Sleep Sensing funkciju Fitbit Premium abonementā. Jaunās miega ritma izsekošanas funkcijas tuvāko nedēļu laikā būs pieejamas visiem Nest Hub lietotājiem.

Avots: The Verge

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt