Telegram varētu piedāvāt Premium abonementu

Telegram, šķiet, testē veidus, kā populārā ziņapmaiņas programma varētu gūt ieņēmumus. Lietotnes Telegram iOS beta versijas testētāji pamanīja kaut ko jaunu 8.7.2. versijā. Pirmie par izmaiņām ziņoja Android Police, minot, ka lietotnē parādījušās jaunas uzlīmes un emocijzīmju reakcijas, kuras var izmantot tikai “abonējot Telegram Premium.”

Telegram Premium, pagaidām vēl neeksistē un uzņēmums vēl nav paudis publisku ziņu par iespējamajām izmaiņām vai papildpakalpojumiem. Šobrīd lietotāji, kuriem ir piekļuve Telegram testa versijām var izmēģināt papildināto uzlīmju klāstu un emocijzīmes, ar kurām var reaģēt uz atsūtītajām ziņām.

Pagaidām nav zināms, cik varētu maksāt Premium abonements un kādas citas funkcijas varētu būt abonementa daļa. Taču šāds abonementa pakalpojums jau kādu laiku tiek gaidīts no populārās ziņojumapmaiņas programmas. Tās dibinātājs Pāvels Durovs jau 2020. gadā sacīja, ka, lai nepārdotu savu lietotni kā WhatsApp vai nepazustu tāpat kā daudzas citas ziņojumapmaiņas lietotnes, “Telegram sāks gūt ienākumus, sākot no nākamā gada”.  Kā maksas funkcijas lietotnei varētu tikt pievienotas dažādas jaunas funkcijas biznesa lietotājiem un papildinātas jau esošās.

Lietotnes dibinātājs arī solīja 2020. gadā, ka visas Telegram daļas, kas ir bijušas bezmaksas, paliks bezmaksas. Lietotnē šobrīd ir vairāk nekā 500 miljoni lietotāju, kas nozīmē, ka pārliecinot tikai daļu izmantot jaunos Premium pakalpojumus, uzņēmums varētu gūt nepieciešamos ienākumus.

Avots: The Verge

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt