Google un Samsung sadarbojas, lai izveidotu Health Connect

Google un Samsung sadarbojas, lai izveidotu Health Connect. Platforma izstrādātājiem piedāvās rīku komplektu lietotāju veselības datu sinhronizēšanai starp Android aplikācijām un ierīcēm. Ar jauno platformu lietotājiem būtu vieglāk izsekot viņu veselības un fitnesa datiem vairākās platformās.

Kad lietotājs ir pieteicies, izstrādātāji var apkopot viņu veselības datus šifrētā centrā, kas atrodas lietotāja ierīcē. Google apgalvo, ka lietotāji iegūs pilnīgu kontroli pār to, kāda veida datus un ar kādām lietotnēm viņi koplieto. Ja vairākas lietotnes apkopo viena veida datus, piemēram, dienas laikā noietos soļus, lietotāji var izvēlēties šos datus koplietot ar vienu lietotni. Health Connect atbalsta vairāk nekā 50 datu tipus vairākās kategorijās, ieskaitot dažādas aktivitātes, ķermeņa darbības mērījumus, uzturu un miegu.

“Mēs strādājam kopā ar Google un citiem partneriem, lai pilnībā izmantotu Health Connect priekšrocības un potenciālu,” paziņojumā presei sacīja Samsung viceprezidents. “Esmu sajūsmā, apstiprinot, ka Samsung Health arī šogad pieņems Health Connect. Ar lietotāju atļauju tas ļaus lietotņu izstrādātājiem izmantot precīzus un optimizētus datus, kas tiek mērīti Samsung Health Galaxy Watch viedajos pulksteņos un tiek izmantoti arī lietotnēs.”

Jaunajai platformai pašlaik ir beta versija, kas pieejama visiem Android izstrādātājiem. Google sadarbojas arī ar MyFitnessPal, Leap Fitness izstrādātājiem un Withings. Google Fit un Google piederošais Fitbit arī sadarbosies ar Health Connect, kas nozīmē, ka visam jābūt gatavam jau laikus pirms Pixel Watch viedā pulksteņa izlaišanas jau šogad.

Avots: The Verge

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt