Pirms Halovīniem gaidāms Apple pasākums

Apple gatavojas vēl vienam produktu laišanas tirgū pasākumam 31. oktobrī plkst. 02:00 pēc Latvijas laika. Kompānija sākusi izsūtīt aicinājumus ikvienam noskaņoties “Scary Fast” pasākumam, ko otrdienas naktī būs iespējams vērot Apple.com un YouTube. Baumo, ka Apple gatavojas atklāt Mac tīkla atjauninājumus un/vai papildinājumus.

Apple lapā pasākumam redzama animācija, kurā Apple logotips pārvēršas par meklētāja (Finder) ikonu, vēl vairāk liekot domāt, ka jaunie Mac ir ceļā. Šonedēļ Bloomberg Marks Gurmans pavēstīja, ka Apple, iespējams, plāno pārsteiguma “Mac-centrēta produkta palaišanas” pasākumu.

Līdz šim baumas vedina domāt, ka Apple kopā ar jaunu MacBook Pro varētu atklāt 24 collu iMac. Kā informēja Gurmans, Apple 14 un 16 collu MacBook Pro un iMac inventārs ir sācis kļūt mazāk aktuāls, kas varētu liecināt, ka drīzumā mēs varētu redzēt jaunus modeļus.

Vai Apple dod mājienu par jaunām Mac ierīcēm? Gif: Apple

Baumas deva mājienu, ka jaunajos datoros varētu ietilpt Apple M3 mikroshēma vēl ātrākai veiktspējai. Tas ātruma pieaugums varētu būt tas, uz ko Apple liek mājienus ar savu “Scary Fast” pasākuma nosaukumu. Lai gan Apple oktobrī parasti atklāj jaunus iPad, Apple analītiķis Ming-Chi Kuo prognozē, ka līdz nākamajam gadam, iespējams, nekādus atjauninājumus neredzēsim.

Savu pēdējo “Wonderlust” pasākumu Apple sarīkoja septembrī, kad atklāja jauno “iPhone 15” sastāvu, “Apple Watch” atjauninājumus un “AirPods Pro” ar USB-C uzlādes korpusu.

Ar Apple nākamo pasākumu nepilnas nedēļas attālumā mums nebūs pārāk ilgi jāgaida, lai redzētu, kādus pārsteigumus uzņēmums plāno.

Foto: Apple

Avots: TheVerge

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt