Page 1 of 1

HWMonitor - CPU Cores

Posted: 27 Mai 2012, 07:43
no Willis
Dažreiz pēc restarta vai pēc datora ieslēgšanas, kā arī pēc darbībām kad dators strauji maina jaudas patēriņu iekš Device Manager var redzēt četrus CPU kodolus, bet dažreiz tikai trīs CPU kodolus .

Tā ir MB vai CPU probēma ? Kur varētu būt problēma un kā to novērst ?

Posted: 27 Mai 2012, 10:27
no shady
Paskaties pie (Run -> MSconfig -> Boot Tab -> Advanced Options) vai ir atķeksēts, ka redzi "number of processors" un ir norādīti 4 kodoli.
----
Vai neesi uzmetis kādu procesora apdeitu / draiveri / softu pa virsu?
---
Visi čipseta u.c. draiveri ir uzlikti?
---
Vari pamēģināt atinstalēt nost procesoru un restartēt windows pa jaunu.

Posted: 27 Mai 2012, 10:59
no aoma
Vispār jau silts ieteikums:
spriežot pēc uzdotajiem jautājumiem, (arī citās tēmās), mazāk ložņāt pa vietām, no kurām nav ne kādas poņas un priecāties par to, ko mamma/tētis/maciņš ir devis.

shadija ieteikums - atinstalēt nost procesoru, vispār pretendē uz visu līmeņu IT portālu adminu ieteikumu pērli :D

Posted: 27 Mai 2012, 11:09
no shady
Kāpēc pērle? Var tak iekārtas draiveri izvākt no sistēmas un windows visticmāk apdeitos draivera datubāzi, ja ir ieslēgti visi auto apdeiti, vai arī uzmest manuāli pa jaunu. Varbūt kaut kas sačakarēts.

Posted: 27 Mai 2012, 11:20
no aoma
Nu jā, tehniski tā ir, bet kā Tu to pateici :D var gadīties, ka tāda PC zināšanu līmeņa laužs kā brūss, to kasti aizsūta uz Getliņiem vai izmet pa logu.
Es saprotu, ka ar tupiem ļautiņiem jārunā tādā valodā, cik plašs ir viņu zināšanu līmenis, bet vienalga, ja šis tomēr nav sīrupa lapas līmenis, izklausās stulbi :)

Posted: 27 Mai 2012, 12:41
no Remdens
Ne ne ne, vajag defragmentēt mātesplati un ar Kaspersky noskenēt CMOS.
Un Windows update ir brīnumdaris, uzliks draiverus, nokalibrēs procesoru.

Posted: 27 Mai 2012, 13:08
no Willis
Atvēru Boot Tab, Advanced Options ir atķeksēts, pareizi nekādi četri kodoli norādīti nav.

Procesoram pa virsu nekas nav instalēts .

ÄŒipseta un visi pārējie draiveri ir uzlikti pareizi .

Atinstalēt procesoru nemācēšu, vismaz agrāk ne reizi to neesmu darījis un nezinu kā to izdarīt .

+

Ir vēl viens neliels 'gļuks', restrata laikā pie start pogas parādās logs ar uzrakstu AMD Accelerated... un tajā pašā laikā apmēram monitora vidū nozibsnī liels melns logs, [AMD Accelerated...] pazūd dažu sekunžu laikā .

Posted: 27 Mai 2012, 14:31
no shady
Willis - Tad ieķeksē un norādi, ka ir 4 kodoli, pēc tam "ok".

Posted: 27 Mai 2012, 15:02
no Willis
:) Darīts! Ieķeksēju, sistēma pieprasīja restartu un tagad izskatās šādi, ceru ka pareizi ?

Paldies !

Posted: 28 Mai 2012, 07:30
no Willis
Es jau iepriekš rakstīju, ir vēl viens neliels 'gļuks', restrata laikā pie start pogas parādās logs ar uzrakstu AMD Accelerated... un tajā pašā laikā apmēram monitora vidū nozibsnī liels melns logs, [AMD Accelerated...] pazūd dažu sekunžu laikā .

Tagad man izdevās nošaut screenshotu, ko tas no datora grib, kur ir problēma ?

Image

Posted: 28 Mai 2012, 09:33
no shady

Posted: 28 Mai 2012, 09:34
no drunk_lizard
tev jau aoma rakstiija, NEBAKSTIES tur, KUR ar savu *** praatu *** NEJEEDZ!

gribi pieraadiit ka taa nav? tad, ***, sasprindzini visu savu peleeko sljuru, izmanto googgletranslate un pameegjini izdomaat pats, kas tas par logu!!!

goda vaards indigo ir taadi indigo, ka raudaat gribas. ar nepacietiibu gaidu decembri.

Posted: 28 Mai 2012, 09:37
no shady
Nomierinies, pasaules gals ir atkal pārcelts :D

Posted: 28 Mai 2012, 13:45
no Willis
Paldies shady par Forums.Techguy.ORG linku. Ceru ka ļoti labi tikšu galā, tagad zinu kur ir pareizā atbilde jāmeklē.

Posted: 28 Mai 2012, 14:26
no drunk_lizard
jautaajums veejelim - kaapeec tiek cenzeets vaards PUNDURIS?
redzams, ka TEV ARII PELEEKAA SLJURA STIPRI IEPUVUSI...

Posted: 28 Mai 2012, 15:20
no piwchix
Varbūt pamet kādu "hļebno krošku", ka tev tāda pelēkā masa vispār jebkad ir eksistējusi!?

Posted: 28 Mai 2012, 17:00
no Stat1CX
Par to CMD logu vari neuztraukties, tā ir AMD open CL draivera sastāvdaļa, nāk līdzi visiem jaunākajiem AMD video draiveriem, nekas tur nav jāslēdz nost utt, tas viss ir normāli.