NEED BACKUP

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Izklaide NEED BACKUP

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 14 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #147149
    GooD`MeN
    Participant

    man deretu uz shiem jautajumiem atbildes!Daljau atradu,bet parejiem arii deretu atbildes!Otraa dalja reali debili jaut.bet nu cereshu uz palidzibu 🙂

    Man te ir dazhi jautajumi!diezgan liels skaits!PAlugshu raxtit tikai tos kas var palidzet!uz dazhiem samekleju netaa atbildes! Vopshem raxtiet ciparinju un atbildi updaitoshi! kvalifikacijas darba jautajumi smile.gif saprotu ka reali dazhi te ir ahuunais sviests smile.gif

    1. Ar ko atšķiras SATA no IDE?

    https://www.boot.lv/forums/index.php?showtopic=7847

    2. Kāda videokarte darbosies labāk?

    3. Kādas ir šķidro kristālu displeja funkcijas?

    4. Kādu funkciju veic CD-ROM Lightscribe?

    Lightscribe, izmantojot speciālu aparatūru, programmatūru un datu nesējus, ļauj ar lāzera palīdzību, uz disku augšējās virsmas uznest tekstus un zīmējumus. Š o attēlu un uzrakstu kvalitāte neatpaliek no sietspiedes iespiedtehnikas kvalitātes. Ja printable diskos izmantojam speciālus tintes printerus, kuros ievietojam matricas, un printeris, izmantojot tinti, veido zīmējumu, tad šajā gadījumā tiek izmantots lāzera stars, kurš iededzina attēlu diska virsmā.

    Taču neaizmirstiet, ka nepieciešams speciāls cd/dvd rakstītājs, kas atbalsta Lightscribe tehnoloģiju.

    Tātad, ierakstam datus diskā, izņemam disku no rakstītāja, apgriežam to otrādi un liekam atpakaļ rakstītājā, lai uzzīmētu smuko bildi.

    DVD rakstītājs, kas atbalsta Lightscribe tehnoloģiju maksā ~30Ls;

    Lightscribe cd-r diski jewel case vāciņos maksā ~ 0.63Ls/gab;

    Lightscribe dvd+r jeb dvd-r diski jewel case vāciņos maksā ~ 0.85Ls/gab.

    5. Kā mēra procesoru darba efektivitāti?

    Procesora ātrdarbību mēra FLOPS (Floating point Operations Per Second). Tā kā katrai procesoru arhitektūrai un nereti modelim hercu attiecība pret FLOPS ir atšķirīga, tad ir aplami uzskatīt hercus par procesora ātrdarbības noteicēju.

    Centrālais procesors – Izprast centrālā procesora (CPU) funkcijas: aritmētiski loģiskās operācijas, vadības maiņas operācijas un piekļuvi atmiņai. Zināt, ka centrālā procesora takts frekvenci mēra megahercos (MHz) vai gigahercos (GHz).

    6. Kādas kartiņas atpazīst Card Reader?

    Atmiņas kartes

    7. Kā mēra cietā diska apjomu?

    Liela daļa ražotājfirmu uzskata, ka 1 MB nav 1024(1024 baiti, bet 1 000 000 baitu, un 1 GB nav 1024x1024x1024 baiti, bet 1 000 000 000 baitu. Tāpēc var rasties situācijas, ka diska ietilpība dažādu programmu rādījumos atšķiras. Ir arī tādi cietie diski, kurus var nomainīt. Tos var izmantot visas datorā esošās informācijas pārvietošanai citā datorā. Š āda tipa cieto disku apzīmējums ir RACK.

    8. Ar ko ārēji atšķiras mātes plate ar iebūvēto video no mātes plates ar PCI-E?

    9. Kādi ir SATA un IDE kabeļi?

    Sata – šaurs, IDE – plats

    10. Ar kuru procesora bāzi personāldatoram ir lielāka darba efektivitāte?

    11. Kāds Chipset ir jaunajai Intel platformai Santa Rosa?

    Intel Centrino, darbojas uz Socket P ar Intel Mobile 965 Express series chipset.

    12. Kas ir „Cristal Bright”?

    Ja nemaldos, tad tā ir kaut kāda tehnoloģija visiem Acer portatīvajiem, kas uzlabo displeja kvalitāti.

    13. Ar kādu burtu tiek apzīmēts jaunais WiFi standarts?

    Wi-Fi + GPRS. Publisko bezvada interneta telpu lielākais ierobežojums ir iespēja piekļūt internetam līdz 300 metru rādiusā no bezvadu pieslēguma punkta, jo to nosaka attiecīgais Wi-Fi standarts (802.11).

    14. Kāda jauna aizsardzības funkcija ir izveidota biznesa klases poratīvajos datoros?

    Zinu, ka ir fīčas ar pirkstu nospiedumu nolasīšanu, bet va tā ir jaunākā, nezinu…

    15. Kāds risinājums ir izstrādāts jaunajā Santa Rosa platformā, lai palielinātu sistēmas darbības ātrumu, samazinātu Windows Vista ieslēgšanas laiku līdz 20% un uzlabotu enerģijas ekonomiju?

    Pirmkārt strādājot tikai ar vienu prasīgu aplikāciju, procesora otrs kodols atslēdzas un pirmajam tiek paaugstināta takts frekvence, kas gan ir ergonomiski, gan arī palielina tās aplikācijas ātrdarbību!

    Vēl ir tāda fīča, kā “Enhanced Sleep state”, kad procesors un čipsets dīkstāvē var atslēgties, taupot portatīvo akulumatoru!

    16. Kā iedala printerus?

    Tradicionālie: tintes un lāzerprinteri, adatu printeri (matricu printeri). Pēc adatiņu skaita matricu printeri iedalās 9 un 24 adatu printeros. Ar 24 adatu printeri iegūtās izdrukas ir kvalitatīvākas.(+ lēts lietošanā (kasete ar lenti ir lēta, lietojot kopējamo papīru, var izdrukāt vairākus eksemplārus vienlaikus. – nekvalitatīva izdruka, trokšņains, lēns)

    Tintes printeru darbība ir līdzīga adatu printerim, tikai šeit printera galviņā adatu vietā ir ļoti mazi caurumiņi, caur kuriem uz papīra tiek izšļākta tinte. Tintes printerus parasti izmanto krāsainajām izdrukām. Š ādiem printeriem ir kasete ar melno tinti un viena vai trīs krāsu kasetes (zila, dzeltena, sarkana) (+lēti, laba kvalitāte, var veidot krāsainas izdrukas, var drukāt uz plēvēm. – dārgs lietošanā (kasete ar tinti ir dārga), samērā trokšņains, tinte kasetē beidzas uzreiz, tāpēc ir jātur rezerve, ja uz izdrukas nokļūst šķidrums, tinte izplūst, nepieciešams īpašs papīrs).

    Daudzos lāzerprinteros izmantotais drukāšanas mehānisms ir līdzīgs kā kopētājos. Š ā tipa printeros izmanto toneri (īpašu pulveri) (+ laba kvalitāte, ātrdarbīgi, var drukāt uz plēvēm. – dārgs (krāsainie ļoti dārgi), nepieciešams īpašs papīrs).

    17. Kādi ir tintes printera drukāšanas principi?

    Tintes printeru darbība ir līdzīga adatu printerim, tikai šeit printera galviņā adatu vietā ir ļoti mazi caurumiņi, caur kuriem uz papīra tiek izšļākta tinte. Tintes printerus parasti izmanto krāsainajām izdrukām. Š ādiem printeriem ir kasete ar melno tinti un viena vai trīs krāsu kasetes (zila, dzeltena, sarkana). (video: https://www.liis.lv/mspamati/1.gramata/movi…_printeris.html )

    18. Kādi ir lāzerprintera drukāšanas principi?

    Daudzos lāzerprinteros izmantotais drukāšanas mehānisms ir līdzīgs kā kopētājos. Š ā tipa printeros izmanto toneri (īpašu pulveri).

    (video: https://www.liis.lv/mspamati/1.gramata/movi…_printeris.html )

    19. Kādi ir matricas printera drukāšanas principi?

    Pēc adatiņu skaita matricu printeri iedalās 9 un 24 adatu printeros. Ar 24 adatu printeri iegūtās izdrukas ir kvalitatīvākas. (video: https://www.liis.lv/mspamati/1.gramata/movi…_printeris.html )

    20. Ar kādu pieslēgšanas veidu printeri var pievienot datoram?

    Printera pieslēgšana:

    Printeri pieslēdz datora paralēlajam (parallel) portam.

    Printeri var pieslēgt arī virknes (serial) vai USB portam.

    Printera pieslēgšanas kabeli pievienot un atvienot var tikai tad, kad ir izslēgts printeris un dators, turklāt no rozetes arī jāatvieno barošanas kabelis.

    21. Kurš tintes printeris ir izturīgāks?

    22. Ar ko atšķiras skeneri?

    Plakanais skeners: attēlu saturoša vide (loksne: papīra, kartona, plastika utml) tiek ievietota skenerī, un tur atrodas nekustīgi. Š inī gadījuma kustīga ir skenera galva.

    Padeves skeners: atšķirībā no iepriekšēja skeneru tipa šīm tipam skenera galva paliek nekustīga,, bet kustas pats attēla medijs. Tātad, šim medijam jābūt standarta bezuma, vai standarta cietības (elastības). Ar tādiem skeneriem parasti ciparizē dokumentus, vai uz papīra izdrukātos attēlus.

    Roku skeneri. Š os skenerus jātūr rokā skenēšanas procesā. Tas nozīme, ka tajos vispar nav kustīgo detaļu, un lietotajam pašam ir jākustina skeners virs dokumenta lai to noskenet. Tadem skeneriem parasti nepiemīt laba skenēšanas kvalitāte, bet tos var pielietot, piemēram, ja vajag ātri noskenēt kaut kādu uzrakstu, vai teikumu tekstā.

    Bungu skenerus plaši pielieto poligrafijā. Tie ir slaveni ar savu skenāšanas precizitati un attēla smalku pārveidi. Tie pielieto Foto Elektronu Pavairotāju (FEP) tehnoloģiju. Pielietojot FEP, dokuments, kurš jāskenē tiek novietots uz stikla cilindra, dokuments tiek apgasimots no lejas, un atspulga tiek sašķelta trīs staros, katrs no kurem iet caur savu filtru, un nonāk fotopavairotajā, kur tiek pārveidots elektriskajā signālā. No augšminētiem filtriem viens laiž cauri tikai sarkanu, otrs – zaļu un trešais – zilu gaismu. (RGB palette).

    Lappadeves skeneris. Sheetfed jeb lapu padeves skeneris ar lapu padeves mehānismu, kas nodrošina skenerī ievietoto papīra lapu skenēšanu, tās pārvietojot cauri stacionāri novietotam skenēšanas mehānismam. Lappadeves skeneris nodrošina automātisku vairāk lapu dokumentu skenēšanu. Izskatās apmēram kā tintes printeri, tikai velk iekšā nevis baltas, bet apdrukātas lapas. Tomēr ar šādu ierīci iespējams noskenēt vienīgi lapas, bet ne, piemēram, grāmatas vai savu seju. (DUNÄ€)

    Optiskais skeneris. Ierīce, kas paredzēta drukāta teksta vai ilustrāciju lasīšanai un pārveidošanai ko var izdarīt ar plaknes skeneriem).

    datorā izmantojamā formā. Optiskais skeneris veic attēlu ciparošanu, pārveidojot tos bitkartēs, ko var glabāt datnēs, attēlot displeja ekrānā un apstrādāt ar programmām. Optiskie skeneri, pārvēršot visus attēlus bitkartēs, neatšķir tekstu no ilustrācijas. Lai rediģētu ar optisko skeneri nolasītus attēlus, parasti izmanto rakstzīmju optiskās pazīšanas sistēmu, kas nolasītos attēlus pārveido ASCII rakstzīmēs.

    Plakanvirsmas skeneris. Flatbed jeb plaknes skeneris ar plakanu caurspīdīgu virsmu, uz kuras novieto skenējamo dokumentu (attēlu, grāmatu u.c.). Daži plakanvirsmas skeneri var reproducēt arī caurspīdīgus materiālus. Plakanvirsmas skeneriem skenēšanas galviņa pārvietojas zem virsmas, uz kuras novietots skenējamais dokuments. Skenēšanas procesā jāatver skenera vāks, jānovieto attēls (ar skenējamo pusi uz leju) uz stikla, jāaizver vāks, tad skenēšana var sākties. Dārgiem modeļiem mēdz būt arī lapu padevēji – tad atliek padot skenējamo lapu kaudzīti, un pārējo tāds aparāts izdarīs pats. (MAN MAJAS )

    23. Kādi ir datoru akustikas veidi?

    Vienā kā gaismu izstarojošo elementu pārvietošanās reģistrācijai izmanto lāzerdiodi, otrā – parasto gaismdiodi. Lāzerdiodei šaurāks stars, līdz ar to precīzāka.

    26. Kādi ir klaviatūras pamatveidi?

    Nūūū… parastā, paplašinātā (ar multimediju pogām utml.), bezvadu

    27. Kā izmanto WLAN Access point?

    WLAN (Wireless local area network) jeb lokālie bezvadu tīkli. Skaidrības labad jānorāda, ka klasiskās WLAN sistēmas Intilligent Access Point Architecture un Centralized Intelligence Architecture viena no otras atšķiras ar sistēmas vadības principiem un izmaksām. Pirmajā gadījumā funkcionalitāti pilnībā nodrošina paši piekļuves punkti un tos var vadīt ar programmatūras palīdzību, otrajā gadījumā sistēma tiek izveidota no PP un piekļuves punktu kontroliera (PPK). Centralized Intelligence Architecture izmaksā lētāk, ja WLAN izveidei nepieciešams liels skaits PP (piekļuves punkti), jo PPK (piekļuves punktu kontroliera) nodrošina sistēmas vadības funkcijas un līdz ar to piekļuves punkti šajā sistēmā tiek atslogoti no liekas gudrības, tie ir funkcionāli vienkāršāki nekā Intilligent Access Point Architecture sistēmas inteliģentie PP un tāpēc arī lētāki.

    28. Kādi ir bezvadu sakaru protokoli?

    PPTP, IPsec vai L2TP- Tie ir tīkla protokoli , kas nodrošina informācijas šifrēšanu starp maršrutētājiem vai maršrutētāju un klientu, izveidojot virtuālu privātu tīklu – VPN (virtual private network). Pat gadījumā, kad informācijas plūsma tiek pārtverta, to praktiski nolasīt nav iespējams. VPN ir ideāli piemērots divu vai vairāku ģeogrāfiski atdalītu tīklu apvienošanai, un šo SIA Mikrotīkls piedāvāto iespēju pašlaik izmanto daudzi lielie uzņēmumi, piemēram apdrošināšanas sabiedrība If Latvija, akciju sabiedrība Rīgas Siltums, degvielas vairumtirdzniecības kompānija Vexoil un citi.

    P.s. Worma versija : “r pilnīgs bulšits, pptp/ipsec/etc nav nekāda sakara ar bezvadu protokolu…. bezvadu protokols ir 802.11 un tam līdzīgie: https://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11

    tā pat pie bezvadu protokoliem visticamāk arī pieskaitami ir IrDA (infrared) un bluetooth… es ticu ka ir vēl čupa ar visādiem līdzīgiem brīnumiem…

    Vispār jautājums ir stūlbi definēts, jo tik pat labi bezvadu protokoli ir arī GSM/GPRS/EDGE/3G/HSDPA. WiFi pats pa sevi definējas kā bezvadu protokols. GPS arī ir samērā bezvadu tūlis smile.gif Aplikāciju līmenī bezvadu protokols ir arī WAP.

    Mūsdienās viss, kas neizmanto vadu, lai komunicētos, lieto kaut kādu bezvadu protokolu…”

    29. Kāda ir pēdējās paaudzes spēļu konsole?

    Xbox 360 , septītās paaudzes.

    30. Kādus televizoru monitorus diagnāļu izmērus piedāvā TEHNOLAND veikali?

    Kas tas par zwēru- televizora monitors? Tas ir monitors TV studijām ar AV ieeju? Nav manīti Tehnolandā…/color]

    31. Ko ietekmē matricas rādītāja atsauce?

    Ja domāts reakcijas laiks – spēju attēlot ātru kustību uz ekrāna.

    32. Kas ir matricas laika atsauce?

    Ja domāts reakcijas laiks – laiku milisekundēs, līdz uz monitoru padotais signāls tiek reāli parādīts uz ekrāna.

    33. Kādas šobrīd ir vispieprasītākās operētājsistēmas?

    No Windows bāzētajām – Vista un arī vēl XP

    No NIX – Ubuntu, Fedora, OpenSuse

    34. Kādēļ ir nepieciešamas antivīrusa programmas?

    Lai pasargātu PC sistēmu no kaitīgās programmatūras (vīrusi, adware, spyware)

    35. Kuri ir vadošie antivīrusu pakešu izgatavotāji?

    Kaspersky Lab, Eset, Grisoft, Symantec, Avira GmbH, Alwil utt.

    36. Kādi šodien ir vispieprasītākie bezvadu pieslēguma veidi?

    WiFi, Bluetooth

    IEEE 802.11(a, g, n) (atšķiras ar darbības frekvencēm)

    37. Ar ko atšķiras Logitech Web kameras no analoģiskām kamerām?

    Ar to, ka viņas izgatavo Logitech Inc.

    38. Kāda nozīme ir WLAN Antenna?

    39. No kāda vārda ir atvasināts kompānijas ASUS nosaukums?

    ASUS klēpjdatori pārstāv ļoti daudz dažādus tirgus segmentus, kas kompānijai nodrošina lielus panākumus portatīvo datoru tirgū. Kompānija lielāko uzmanību pievērš datora jaudai, kā arī tā dizainam, tādēļ šī ražotāja klēpjdatori parasti ir izskatīgi un jaudīgi. Tiklīdz kā tiek prezentēta jauna tehnoloģija, ASUS ātri vien to ievieš savos klēpjdatoros. Vēl kompānija izceļas ar ļoti bagātīgu datoru komplektāciju, jo parasti datoriem standarta komplektācijā ir iekļauta pele un klēpjdatora soma.

    40. Kāds garantijas laiks ir ASUS klēpjdatoriem?

    Minimālais – 2 gadi kā jau katrai precei Eiropā. Veikals var dot arī vairāk.

    41. Ar kādiem papildus aksesuāriem piegādā ASUS klēpjdatorus?

    42. Kurš Latvijā ir ASUS klēpjdatoru oficiālais servisa centrs?

    Biroja tehnikas servisa centrs SIA ??

    43. Kurš modelis ir līdzīgs Lamborghini sērijas ASUS LAMBO VX2 klēpjdatoram?

    ASUS Lamborghini VX2 Tehniskie dati Procesors Intel Core 2 Duo T7400 2.16GHz Processor Ekrāns 15,4″ WXGA TFT Display Cietais disks 160GB Hard Drive Operatīvā atmiņa 2048MB DDR II RAM Diskdzinis DVD-RW Super Multi Drive Video karte nVidia GeForce Go 7700 Graphics Atmiņas karšu lasītājs 4-in-1 Card Reader Pieslēgvietas Firewire Port, 3xUSB; VGA-Out (D-Sub); TV-Out (S-Video); IEEE1394, Line-In; μ-DVI ; Docking Port (hot swappable) Bezvadu savienojumi Bluetooth, Integrated Wireless WiFi Connectivity Operētājsistēma Microsoft Windows Vista Ultimate Papildiespējas Built-in 1.3M pixel 240° swivel webcam for wire-free video Izmēri 36,3 x 26,3 x2,5-3,8 cm Svars 2,43 kg.

    https://zparks.lv/lat/apskati/portativa_teh…1092&page=0

    https://www.asus.com/

    44. Kurš ASUS klēpjdatora modelis ir visvieglākais?

    45. Kas ir ASUS Power 4 Gear?

    46. Kuru klēpjdatoru var attiecināt pie Gamers Series?

    47. Kādu materiālu izmanto ASUS Lamborghini klēpjdatora vāka ražošanai?

    48. Kuru klēpjdatoru var attiecināt pie Leather Series?

    49. Kurā gadā bija radīts pirmais klēpjdators TOSHIBA?

    50. Kāds garantijas laiks ir TECRA sērijas TOSHIBA klēpjdatoriem Baltijas valstu reģionā?

    51. Kāds garantijas laiks ir SATELLITE sērijas TOSHIBA klēpjdatoriem Baltijas valstu reģionā?

    52. Kurš Latvijā ir oficiālais TOSHIBA klēpjdatoru servisa centrs?

    GNT.

    53. Kurš TOSHIBA klēpjdatora modelis ir visvieglākais?

    54. Kuru TOSHIBA klēpjdatoru komplektē kopā ar iebūvētu TV uztvērēju?

    55. Kādu tehnoloģiju pielieto Tecra un Portege klēpjdatoros?

    56. Kuram TOSHIBA modelim pirmajam bija iebūvēta WEB kamera?

    57. Kāds ir HD DVD diska maksimālais apjoms?

    Jaunās paaudzes DVD formātu karš turpinās. “Toshiba” ir prezentējusi HD DVD disku, kurā informāciju varēs ierakstīt trijos slāņos. Tādējādi ietilpība, atšķirībā no divu slāņu 30GB, HD DVD diskiem palielināsies līdz pat 51GB.

    Patlaban tirgū ietilpīgākais DVD disks ir 50GB divu slāņu Blu-Ray, tomēr līdz gada beigām viss var mainīties. Tieši tad ir paredzēta jaunā HD DVD diska relīze. Kā apgalvo kompānijas “Toshiba” pārstāvji, HD DVD mērķis nav vis apsteigt “Sony” produktu par vienu gigabaitu, bet gan mēģināt atgūt tirgus daļu, kuru ir aizņēmuši Blu-Ray divu slāņu diski.

    Samsung ir uzlabojuši jau tā ļoti jaudīgo M55 portatīvo datoru, aprīkojot to ar HD DVD disku rakstītāju. Atgādināšu, ka HD DVD disku maksimālā ietilpība ir 51GB.

    58. Kas ir TOSHIBA TRUBRITE?

    Kaut kāds LCD ekrāns portatīvajiem datoriem.

    #181896
    Foxsk8
    Participant

    Vo šo es saucu par īstu eksāmenu jautājumiem. Pat godīgi, bez neta palīdzības te tu grūti ir atbildēt. Bet nu sviests kā tads ir sastopams.

    #181897
    drono
    Participant

    “2. Kāda videokarte darbosies labāk? “

    Un tie ir eksāmena jautājumi? Tāda, kurai nav trāpīts ar āmuru 😀

    “3. Kādas ir šķidro kristālu displeja funkcijas? “

    Tādas pašas kā CRT displejiem – rādīt bildi.

    “8. Ar ko ārēji atšķiras mātes plate ar iebūvēto video no mātes plates ar PCI-E?”

    Ne ar ko neatšķiras. Vai mātes platei ar iebūvēto video nevar būt PCI-E?

    “Printera pieslēgšanas kabeli pievienot un atvienot var tikai tad, kad ir izslēgts printeris un dators, turklāt no rozetes arī jāatvieno barošanas kabelis. “

    Tā nu gan nav, it īpaši ar USB printeriem. Un varēšana un drīkstēšana jau arī nav gluži viens un tas pats. 😀

    “21. Kurš tintes printeris ir izturīgāks? “

    Tas, kurš, sitot ar āmuru, izjūk pēdējais. 😀

    “24. Kādi ir datorpeles veidi?”

    Arī pēc pieslēguma – USB, PS/2. COM

    “30. Kādus televizoru monitorus diagnāļu izmērus piedāvā TEHNOLAND veikali? “

    PSC. Droši vien tādus pašus, ko pārējie veikali.

    #181898
    Foxsk8
    Participant

    drono: +1, atbilde varbūt nav gluži domāta kā pareizā, bet taisnība jau ir jebkurā gadījumā, tātad par kļūdu to uzskatīt nevar. 😀

    #181899
    quizzical
    Participant

    39. No kāda vārda ir atvasināts kompānijas ASUS nosaukums?

    ASUS klēpjdatori pārstāv ļoti daudz dažādus tirgus segmentus, kas kompānijai nodrošina lielus panākumus portatīvo datoru tirgū. Kompānija lielāko uzmanību pievērš datora jaudai, kā arī tā dizainam, tādēļ šī ražotāja klēpjdatori parasti ir izskatīgi un jaudīgi. Tiklīdz kā tiek prezentēta jauna tehnoloģija, ASUS ātri vien to ievieš savos klēpjdatoros. Vēl kompānija izceļas ar ļoti bagātīgu datoru komplektāciju, jo parasti datoriem standarta komplektācijā ir iekļauta pele un klēpjdatora soma.

    Kaads sakars atbildei ar jautaajumu?

    #181900
    memorex
    Participant

    Kam tieši tas eksāmens ir domāts? Jautājumi diezgan interesanti…

    #181901
    samurajs
    Participant

    Pierakstīju tieši tekstā ar zilu… cik nu bija laika.

    59. Kā sauc mīksto blīvi starp krēslu un datoru?

    Pareizā atbilde: GooD’MeN 😀

    #181903
    Mad182
    Participant

    Quote:

    ahuunais sviests


    Tas vēl ir maigi teksts… Kas tas par dīvainu kvalifikācijas darbu?

    “Kāda videokarte darbosies labāk?” WTF? Jāpiekrīt Drono…

    #181904
    rajah
    Participant

    drono wrote:

    “”8. Ar ko ārēji atšķiras mātes plate ar iebūvēto video no mātes plates ar PCI-E?”

    Ne ar ko neatšķiras. Vai mātes platei ar iebūvēto video nevar būt PCI-E?


    atšķiras gan – mātenei ar iebūvēto video ir papildus viena (divas varbūt? ja digitālā un analogā izeja, bet neesmu ar divām redzējis 🙂 ) ligzda vairāk – pieslēgšanai ar kabeli pie monitora

    IMHO nekorekts jautājums, drīzāk vajadzēja jautāt – ar iebūvēto un bez iebūvētā video.

    #181905
    rajah
    Participant
    #181906
    samurajs
    Participant

    Autoram vajadzētu infu Wikipēdijā pameklēt – te ir daudz visai šaura profila jautājumu no PC vēstures un tirgzinības. Var mēģināt uzgūglēt vai uzkuilēt.

    #181907
    GooD`MeN
    Participant

    Paldies dzekiem 🙂 Shas vel dazhas atbildes japameklee buus!

    #181908
    Foxsk8
    Participant

    Es gribētu aci pret aci, zobu pret zobu satikt to mūdzi, kas izdomājis tos jautājumus un viņu pašu iebūvēt iekš MB

    #181909
    samurajs
    Participant

    Fox, es tev varu iedot tā mūdžu biroja telefonu, adresi, email… 😀

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 14 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā