Archos izstrādājis MID ar Android OS

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Archos izstrādājis MID ar Android OS

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #148031
    deivs001
    Participant

    [imgl]https://notepad.lv/userpix/55_home_en_1.jpg[/imgl]Kompānijas Archos preses dienests laidis klajā paziņojumu, kas ziņo, ka drīz tiks prezentēts MID (Mobile internet device) ar Android operētājsistēmu.

    Tiek ziņots, ka Archos lietotāji varēs piekļūt internetam, veikt zvanus ar interneta palīdzību, kas vairs nav tik pārsteidzoši, jo iPhone lietotāji to jau var darīt. Pie galvenajiem parametriem tiek atzīmēts skārienjūtīgs ekrāns ar 5″ izmēru, atmiņas ietilpība līdz 500 Gb, HSUPA (High-Speed Uplink Packet Access) atbalsts.

    Ierīces sirds būs OMAP3440 procesors, kas balstīts uz ARM Cortex arhitektūras. Planšete būs spējīga savu īpašnieku izklaidēt ar HD-video atskaņošanu, Flash animāciju atskaņošanu, ko nodrošinās Adobe Flash un Flash Video. Komplektācijā ietilpstošais akumulators būs pietiekami ietilpīgs, lai iekārta spētu darboties 7 stundas video atskaņošanas režīmā, tātad vienai nepilnai darba dienai pietiks. Daudzus jaunais MID varēs iepriecināt ar savu slaido formu, korpusa biezums būs tikai 10 milimetri.

    [img]https://notepad.lv/userpix/55_archosandroid_1.jpg[/img]

    Pagaidām par Archos iznākšanas laiku minēts 2009. gada 3. ceturksnis, dzīvē to būs iespēja apskatīt jau pavisam drīz – MWC 2009.

    Avoti: 1, 2.

    #189747
    Creep
    Participant

    Izšķirtspēja ekrānam nav zināma? Vai tā pati 800×480, kā parasti?

    #189748
    deivs001
    Participant

    Pagaidām nav zināms, bet vairs jau nav tālu MWC 2009.

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā