Vai tāds būs nākamais iPhone?

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Vai tāds būs nākamais iPhone?

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #148848
    Jaunzems
    Participant

    [imgl]https://notepad.lv/userpix/909_untitled_1.png[/imgl]Tuvojas Apple gadskārtējā konference WWDC 2009, un līdz ar to arī jaunā iPhone prezentācija. Internetā ir apskatāms liels daudzums ar profesionālu un arī ne tik apdāvinātu datorgrafiķu veidotiem attēliem. Daži no tiem saturēja “kantainas” iPhone līnijas, daži – futūristisku ierīci, kas visdrīzāk atgādināja kādu ķīniešu āboltālruņa viltojumu. Toties zemāk redzamais attēls ir atrasts kādā itāļu blogā, un mums no visiem iepriekš redzētajiem šis liekas visticamākais un atbilstošākais īstenībai. Tiesa gan, kā jau visam internetā, arī šai bildītei nevar absolūti uzticēties.

    [img]https://pic.gsmarena.com/vv/newsimg/09/06/new-iphone-images-pop-up/gsmarena_001.jpg[/img]

    Pirmajā brīdī jaunais aparāts izskatās gandrīz tāds pats, kā iepriekšējais – tā teikt nothing special, bet, ja ieskatās mazliet ciešāk, tad var pamanīt pāris atšķirības.

    Kā redzam, aizmugurējais vāciņš ir matēts, atšķirībā no iPhone 3G spīdīgās virsmas, kura jebkuru pirksta nospiedumu uztver tikpat labi, kā skrāpējumus. Arī priekšā esošā hromētā līstīte nomainīta pret melnu, bet austiņu pieslēgvieta no kreisā augšējā stūra pārvietota uz labo apakšējo.

    Tāpat labajā sānā ir pamanāma vēl viena vadības poga, visvairāk tā izskatās pēc kameras slēdža.

    [img]https://pic.gsmarena.com/vv/newsimg/09/06/new-iphone-images-pop-up/gsmarena_002.jpg[/img]

    Atcerēsimies, ko mēs lasījām iepriekšējās neoficiālās informācijas noplūdes reizēs – 3.2 megapikseļu kamera ar video uzņemšanas iespēju, audio/video MMS ziņu sūtīšanas iespēja, palielināts RAM un CPU, pievienots kompass. Visticamākais, ka viss šis būs patiešām, bet gan jau Apple būs saglabājusi arī kādu noslēpumu pašām beigām, kā tas ir pierasts kompānijas praksē.

    Protams, līdz WWDC viss šajā rakstā minētais tiks klasificēts kā “viltojums/baumas”, tāpēc atliek tikai gaidīt WWDC, kas jau tuvojas.

    #200205
    TrakaisKursis
    Participant

    Tikpat dargs un principa nevajadzigs ka ieprieksejais, bet marketings protams ir izvarojis cilvekiem smadzenes – ists krizes laika telefons – dargs, atri sezas baterija, jaunas programmas tikai par maksu.

    #200206
    Mateus
    Participant

    Kamēr nav notikusi šī prezentācija, runas par jauno iPhone arī ir tikai baumas, jo neesmu pagaidām manījis, ka būtu oficiala info par to, ka vispar būs tāds jaunais iPhone. Jeb ir, un es neesmu pamanījis?

    #200207
    Wuu
    Participant

    Kaut kā jau apnicis tas iPhone visās lapās ,nez nu kam tas interesē kāds viņš būs…

    #200208
    QueenZ
    Participant

    kur ir tolks no 400 ls daarga telefona? nasaprotu..

    #200209
    wolfinj
    Participant

    izskatās pēc tāda paša sū**** kāds iepriekšējais

    kloniem pieder pasaule.. būsim visi vienlīdzīgi un vienādi 😀

    #200210
    Mateus
    Participant

    Jaunais iPhone

    iPhone 3Gs https://www.apple.com/iphone/specs.html

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā