Slēpošana Latvijā kļūst vēl aizraujošāka

Nepalaidiet garām visai īso un neprognozējamo slēpošanas sezonu Latvijā. Lai Jūs labāk orientētos, kur, kad un par cik slēpošana Latvijā ir iespējama, apmeklējiet Slalom.lv.

Slēpošanas portāls Slalom.lv apkopo informāciju par vairāk nekā 20 slēpošanas vietām Latvijā — no Ventspils līdz Cēsīm un Daugavpilij. Portāls piedāvā informāciju par slēpošanas trašu garumu, augstumu, cenām, kā arī darbalaikiem. Turklāt ir pievienotas katras slēpošanas trases fotogrāfijas, lai Jūs varētu apskatīt, kā tā izskatās.

Slēpošanas kalni

Lielākā daļa slēpošanas trašu piedāvā nobraucienus no 200 līdz 350 metru garumā, tomēr daži slēpošanas kalni, piemēram, Gaiziņkalns un Mežezers, piedāvā arī krietni garākus nobraucienus — pat 500 metru garumā.

Tāpat slēpošanas kalni piedāvā speciālas trases snovborda cienītājiem un trases, kas īpaši pielāgotas dažādu figūru un triku izpildīšanai.

Citas aktivitātes

Ziemas prieki un aktīvā atpūta uz kalna nebeidzas ar nobraucieniem no kalna vien. Vairākas slēpošanas vietas Latvijā piedāvā arī, piemēram, distanču slēpošanas trases, kā arī jautras atrakcijas bērniem un visai ģimenei kopā, piemēram, kameršļūkšanu no kalna.

Papildu pakalpojumi

Slalom.lv piedāvā arī informāciju par bāriem un restorāniem, kas atrodas pie slēpošanas kalniem, lai Jūs varētu būt drošs, ka silta tēja un garda maltīte Jūs sasildīs un sniegs enerģiju pēc aktivitātēm uz kalna.

Ja Jums nav sava slēpošanas ekipējuma — nekādu problēmu, izvēlieties slēpošanas trasi Latvijā, kas piedāvā tā nomu. Jāteic, ka gandrīz visas slēpošanas trases to piedāvā.

Ja slēpošana Latvijā kļūst par šauru…

Ja ar slēpošanu Latvijā kļūst par šauru, Slalom.lv sadarbībā ar Ceļojumubode.lv nodrošina ļoti izdevīgus slēpošanas piedāvājumus Itālijā, Austrijā, Francijā un Andorā.

Tie ir slēpošanas piedāvājumi gan amatieriem, gan profesionāļiem, gan augsta komforta cienītājiem, gan ekonomiski piedāvājumi.
Pats svarīgākais, ka, izvēloties slēpošanu Alpos vai Pirenejos, Jūs varat būt gandrīz 100% pārliecināts, ka sniegs būs un slēpošana notiks, jo slēpošanas sezona Itālijā, Austrijā, Francijā un Andorā rit pilnā sparā no decembra līdz martam.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

4 Responses

  1. Sakars ar IT tam vissam ir tāds ka nav nekāda sakara.Vienkārši forums maina virzienu .Jūs gribat lai forumā nomainās vissi darbinieki ,bet forums paliek tāds pats kā bijis ,ieskaitot rakstīšanas stilu.Tā vienkāeši nenotiek ,un varbūt tā arī ir pareizi.Un ja vēl aizvāktu betonu ar saviem pārgudrajiem komentāriem zem katra rakst (parfrāzējot no krievu valodas” zināt nezinu ,bet viedoklis ir”).Un tad jau var gaidīt ka lēnām arī parastie mirstīgie sāks kaut ko komementēt un rakstīt .

  2. NEKO aizraujošu neredzu, ja nobrauciens ir 20-30sek garš pa Latvijas pauguriem. Un ta atkal maksā kosmiskās maksas pa pacēlāju…. lai wīīī, nošļūktu…
    Reiz esmu bijis Alpu trasē kur normāli mierīgi slēpojot nobrauciens ir 10min līdz lejai. Reali divas reizes nobrauc pa mierīgo, vienu reizi pa ātro uzdzenot adrenalīnu un pietiek jo esi viscaur slapjš.
    A mūsu pauguros vairāk pavadi pacēlāju rindā un uz pacēlāja nekā braucot lejā…. bet nu tie kas nav bijuši tālāk par robežu tie jau fano pa mūsu paugurtrasēm. 😀

  3. Tikai jāpriecājas ka ir šādi raksti, ziemā par slēpošanu, svētīgi pēc kāda laika būtu raksts par velobraukšanu, esmu pārliecināts, daudziem ir velosipēdi un daļa no lietotājiem vasaras laikā tos izmanto ļoti aktīvi. Vasarā labā laikā uz ielām ir gandrīz puse Rīgas uz velosipēdiem un padalīties ar pieredzi, ieteikt, atrast te atbildi uz interesējošu jautājumu būtu jauki. 🙂 Nevar taču visu laiku sēdēt pie kompja.

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt