Google Pixel 5a iegūs lielu akumulatoru un ūdens izturību

Google Pixel 5a beidzot ir atklāts – mēnešiem ilgi pēc tam, kad Google apstiprināja, ka tas pastāv. Jaunais viedtālrunis ir saņēmis līdz šim lielāko akumulatoru starp Pixel viedtālruņiem un ūdens izturību, kas līdz šim nav bijusi nevienam A-sērijas modelim.

Minētais akumulators ir 4,680 mAh, kas salīdzinājumā ar citu ražotāju viedtālruņiem ir virs vidējā. Piemēram, Moto E7i Power ir 5000 mAh liels akumulators, Google Pixel 5 – 4,080 mAh, un Pixel 4a 5G ir tikai 3,885 mAh liels akumulators. Šis noteikti ir uzlabojums salīdzinājumā ar tā priekšgājējiem.

Kas attiecas uz šo ūdens izturību, Google Pixel 5a ir saņēmis IP67 novērtējumu. Tas nozīmē gan ūdens, gan putekļu izturību, kam būtu jāļauj to iegremdēt līdz pat metru dziļā ūdenī 30 minūtes bez bojājumiem. Šāda aizsardzība ir ne visiem vidus klases viedtālruņiem, tādēļ prieks, ka Google par to ir padomājusi.

Tehniskā specifikācija

Šis tālrunis ir ļoti līdzīgs Pixel 4a 5G, ar to pašu Snapdragon 765G procesoru un to pašu 6GB RAM un 128 GB atmiņas apjomu. Arī kameras ir tikai nedaudz uzlabotas – viedtālrunis atkal ir  saņēmis 12MP galveno kameru, 16MP ultra platu kameru un 8MP pašportretu kameru. Skata lauks ultra platajai kamerai šoreiz ir mazliet platāks – 117 grādu leņķī.

Ekrāns ir mazliet izaudzis līdz 6,34 collām. Tas ir 1080 x 2400 OLED displejs ar standarta 60 Hz atsvaidzināšanas intensitāti. Izņemot nedaudz lielāku ekrāna izmēru, dizains ir tāds pats kā Pixel 4a 5G, kas ir nokomplektēts ar plastmasas aizmuguri. Viedtālrunis arī saņēmis 5G un Android 11, kā arī 18W uzlādi.

Viedtālruni izlaidīs tikai ASV un Japānā. Šajās valstīs to ir iespējams pasūtīt melnā krāsā par 449 ASV dolāriem jeb aptuveni 382 Eur. Lai gan šobrīd minēts, ka viedtālrunis būs pieejams tikai divās valstīs, paliek neliela cerība, ka ar laiku tas mainīsies vai arī interesentiem ārpus šīm valstīm tomēr būs pieejama starptautiskā piegāde. Viedtālrunis minētajās valstīs tiks izlaists 26. augustā.

Avots: TechRadar

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt