Panasonic izstrādājis Full HD 3D Blu-ray rakstītājus

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Panasonic izstrādājis Full HD 3D Blu-ray rakstītājus

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #153459
    shady
    Participant

    [imgl]https://notepad.lv/userpix/29_panasonic_bwt700__logo_1.jpg[/imgl] Panasonic iepazīstina ar diviem jauniem 3D DIGA Blu-ray rakstītājiem – DMR-BWT800 un BWT700. Jaunajos modeļos iebūvēti divi HD zemes uztvērēji (tuner), kas ļauj ierakstīt ciparu televīzijas raidījumu pilnā augstā izšķirtspējā (Full HD). Tie spēj ne vien ierakstīt divas pārraides vienlaicīgi, bet arī iemūžināt 5.1 kanālu skaņas celiņu, tādējādi ļaujot skatīties HD kvalitātes filmas ar telpisko skaņu. DMR-BWT800 un BWT700 spēj konvertēt 2D Blu-ray vai 2D DVD ierakstu 3D formātā, kā arī parastu ciparu programmu pārvērst 3D pārraidē ar 3D televizora un īpašu 3D briļļu palīdzību.

    Ar DMR-BWT800/BWT700 nav nekādu problēmu ierakstīt vēlamās datnes arī divslāņu Blu-ray diskā. Turklāt rakstītājiem iebūvēts SD karšu lasītājs, kas būtiski atvieglo fotogrāfiju un videomateriālu (AVCHD formātā) apskati, kuri uzņemti ar personīgo kameru. Abi modeļi atbalsta arī HD arhivēšanas funkciju, kas dod iespēju saglabāt datnes no SD kartes iebūvētājā cietajā diskā. Savukārt televīzijas programmas, kas ierakstītas DR režīmā, ierīces spēj konvertēt HG, HX, HE, HL vai HM režīmā (augsta izšķirtspēja). Tas būtiski saīsina laiku, kas nepieciešams, lai ierakstītās pārraides arhivētu datu nesējos.

    DMR-BWT800/BWT700 aprīkoti ar DLNA servera funkcionalitāti. Pievienojot tos LAN tīklam un savietojamai DLNA klienta ierīcei, ierakstītās programmas, AVCHD un JPEG datnes iespējams aplūkot arī citā istabā. Pieslēdzot DMR-BWT800/BWT700 internetam, VIERA CAST ļauj rakstītāju lietotājiem komunicēt Skype, pasūtīt videofilmas interneta vietnē Acetra, skatīt video materiālus YouTube, aplūkot fotogrāfijas Picasa, kā arī iegūt informāciju no Bloomberg. BD-Live ļauj arī lejuplādēt Blu-ray disku papildu saturu, izmēģināt spēles internetā. Blu-ray rakstītāji aprīkoti ar procesoru, kas ļauj uzlabot attēla kvalitāti Blu-ray disku saturam, padarot krāsas pēc iespējas dabiskākas.

    Panasonic laidis klajā arī jaunu Full HD 3D Blu-ray rakstītāju DMR-PST500 ar 250 GB cieto disku. Līdzīgi kā iepriekšminētās ierīces, arī šī spēj 2D attēlu konvertēt 3D formātā, kā arī ierakstīt divas ciparu pārraides vienlaicīgi.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_panasonic_eb_bwt800_1.jpg[/img]

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā