Jaunajam Microsoft Edge pārlūkam būs ‘IE režīms’

Microsoft dominēja pārlūkprogrammas telpā, līdz Firefox un Chrome pārņēma dominanci. Microsoft atbilde bija pārtraukt Internet Explorer un pāriet uz Edge ar Windows 10 izlaišanu. Tomēr Edge neatgrieza Microsoft savās labākajās dienās. Tagad uzņēmums strādā ar jaunu Edge versiju, kuras pamatā ir Chromium, un tam būs pārsteidzoša funkcija: Internet Explorer cilnes.

Internet Explorer 11 ir jaunākā Microsoft klasiskās pārlūkprogrammas versija. Tas ir pat kopā ar Windows 10. Lai gan Microsoft ir uzstādījuši Edge kā noklusējuma pārlūkprogrammu, varat palaist programmu Internet Explorer, ievadot to meklētājā vai atverot Windows piederumu mapē. Jums tas nebūs vairs jādara, kad jaunais Edge ieviesīs “IE režīmu”.

Joprojām ir dažas vietnes un pakalpojumi, kas darbojas labāk ar IE, jo Microsoft daudzus gadus izmantojis tīmekļa izstrādātājus, lai to izmantotu. Jums nav nepieciešams atvērt IE, lai saņemtu šos ieguvumus ar IE režīmu. Edge atvērs Internet Explorer kā cilni IE režīmā. Viss, kas atrodas šajā cilnē, tiks izmantots, izmantojot klasisko IE dzinēju, bet jūs saņemsiet priekšrocības, izmantojot ātrāku, drošāku pārlūkprogrammu.

Internet Explorer joprojām izmanto vairāk cilvēku nekā Edge – 7,7 procenti salīdzinājumā ar 4,49 procentiem no kopējā tirgus. Ja Microsoft varētu iegūt pašreizējos IE lietotājus, lai izmantotu Edge, pat ar IE režīmu, tā varētu iegūt savu tirgus daļu vairāk nekā 10 procentus. Tas varētu nostāties priekšā Firefox, kas aptver aptuveni 10 procentus no tirgus.

Papildus IE režīmam uzņēmums apstiprina, ka strādā pie jauna trīspakāpju drošības modeļa. Varat izvēlēties starp neierobežotu, līdzsvarotu un stingru Edge. Katram no tiem ir iepriekš iestatītas sīkdatņu, trešo pušu pakalpojumu iespējas un daudz kā cita.

Pašlaik Microsoft strādā pie lielā Chromium balstītas Edge atjaunošanas. Sākotnējā šīs versijas noplūde izskatās līdzīgi kā Chrome, bet ar Microsoft tehnoloģiju Google vietā.

Jaunais Edge šobrīd tiek testēts. Microsoft tiecas uz 2019. gada beigām izlaist Edge jauno funkciju lietotājiem.

Avots: extremetech.com

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt