Daudzu videofailu apvienošana vienā

Sākumlapa Forumi Software Audio/Video programmatūra Daudzu videofailu apvienošana vienā

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #154980
    Evers
    Participant

    Meklēju spējīgu softu, ar ko varētu ērti un ātri, bez renderēšanas, savienot konkrētajā gadījumā safilmētus 1151 mpg formāta failus.

    Problēma tāda, ka kamera katrai safilmētajai ainai veido atsevišķu failu, kas pēc tam rada zobusāpes montējot. Video tiek montēts ar Pinnacle Studio ( 15 ) . Taču Pinacle ar tādu daudzumu videofailu vienkārši nav lietojama un mēģinot apvienot, krešo nost, turklāt vēl jāpārrenderē.

    Mēģināju “Easy video joiner” – ar dažiem failiem strādā skaisti, bet kā vairāk par 20, tā nokrešo. Padarbošos vēl pa gūgle, bet būtu priecīgs par kādām rekomendācijām no biedru puses.

    #275841
    Imhoteps
    Participant

    Pamēģini ierakstīt “MERGE video files”…

    #275842
    Evers
    Participant

    No visiem līdz šim atrastajiem variantiem, TMPGEnc bija gandrīz labs – taču pazaudēja skaņu. Vēl dažs labs nesaprot interlaced video (uz pekles pannas to, kas izgudroja interlaced videoattēlošanu).

    #275843
    Aldis
    Participant

    Ar šo https://www.nchsoftware.com/videopad/index.html itin labi vienojis esmu kopā dažādus no video kamerām uzņemtus video, nebij gluži ap 1000 video, bet ap 100 bij.. tika labi galā, vienīgi jā, renderēšana ir nepieciešama exportējot video gala rezultātu…

    #275844
    romajo
    Participant

    Nezinu vai derēs, bet nu, vari pameklēt te: https://www.boilsoft.com/ , varbūt, ka kkas noder.

    #275845
    migors
    Participant

    Esmu montējis sony vegas kāzas no dv kasetēm 8 stundu garš video. Sadzenot visu iekšā tā arī sanāk ka ir tūkstošiem failu. NU mēģini sadalīt vismaz trijās daļās tad saliec uz timeline un norādi lai renderē avi, bezzudumu formātā, bez efektiem tas nav ilgi. Ja pc ir normāls tad vajag izvilkt. Vienīgi es tādu lietu dariju uz PC ar diviem Xeon procesoriem un SCSI diskiem.

    #275846
    Evers
    Participant

    Izlaidu vien cauri pinaklei lai tiktu pie viena gatava faila ar kuru pēctam strādāt. Bremzē nežēlīgi uz tādu lērumu, par laimi nenokrešoja.

    Ja kādam ir zināms kāds feins rīks ar ko var šo uzdevumu paveikt 4 stundu vietā 15 minūtēs (tīra savienošana bez rendera), labprāt uzzinātu! 🙂

    Bet Migor, kā tev var būt tūkstoš failu no DV kasetēm? No tādām ar rakstījis esmu, viena kasete = viens fails, astoņām stundām bija sliktākajā gadījumā (katra kasete 60niece) 8 kasetes. 😀

    #275847
    m_janis
    Participant

    Quote:

    lai tiktu pie viena gatava faila ar kuru pēctam strādāt

    Tu vispār sajēdz arī, ko dari ??? Dzenot no kasetes materiālu uz HDD, tas ir jau capturēšanas laikā jāsadala pa kadriem, kurus pēc tam arī montē. Arī, ja iedzīts materiāls no kasetes kā viens fails, tas pirms montēšanas ir jāsadala pa kadriem, kurus tad arī attiecīgi vari salikt kādā secībā vajag, saīsināt, pielabot u.t.t.

    Apvienot vienā, lai varētu strādāt – interesanti kā tad strādāsi ? Atkal griezīsi pa gabalam? Vai arī neko no montāžas nesajēdz ?

    Apmēram tā tam jānotiek (protams, vēl specefekti, kadru pārejas u.c. nianses):

    https://www.64bitprogramlar.com/wp-content/uploads/32/pinnacle-studio-ultimate-12.1.3.6605.jpg

    Renderē tikai jau gatavo materiālu, ne jau starpproduktu. Un tikai nesaki, ka strādā ar AMD procesoru. Tad jautājumi par kāršanos u.c. problēmām atkrīt – AMD un profesionāla vidoapstrāde ir nesavienojami jēdzieni.

    #275848
    migors
    Participant

    Evers, dažadi softi dara savādāk. Cik atceros tad pinacle visu ielika vienā klucī (varu kļūdīties jo neatceros tieši kura proga) bet uz timeline bija redzami kadri. Sony vegas atkal atpazina katru record pogas spiedienu kā kadru un uzreiz dalija pa maziem failiem, te ir bilde no viena nesamontēta projekta [img]https://www.bildites.lv/images/ek18vdzmkbhip5klae5c.png[/img]

    #275849
    Evers
    Participant

    mjanis, tu mani pārprati, to es ļoti labi saprotu, bez dalīšanas montēšana nav iedomājama, Pinacle arī piedāvā automātiski sadalīt visu materiālu “scenēs”, taču tas tāpat reāli ir un paliek tikai 1 fails, kurš tiek dalīts sīkāk tikai projekta ietvaros nevis fiziski. Un projektā var būt sadalīts kautvai 10 0000 daļās, bet bremžu nebūs, atšķirībā no projekta, kurā salikts tas pats 1000 reālu atsevišķu failu.

    …vismaz Pinnacle gadījumā tā ir. Tāpēc arī meklēju ērtu rīku ar kuru bez rendera varētu salīmēt visu varzu kopā, tad pinaclē iekšā – auto scene detection un darbs var sākties, darbs bez bremzēm.

    AMD man nav, šobrīd ar pirmās paaudzes i3 – SD materiālam pietiek, protams, ja montētu dien dienā, prasītos ko vairāk. Pinacle pati ir diezgan nestabila uz lielu pārslodzi, to tūkstoš+ failu dabūšana līdz timeline aizņēma minūtes 45, 1x pašās beigās nokrešoja, vajadzēja nedaudz pagaidīt pēc ievietošanas pabeigšanas, lai “atjēdzas”, tāpēc tā.

    #275850
    Dibens Kāpurķēde
    Participant

    Ko tu tur pats stāsti? Esmu taisījis vairākas filmas un klipus un nekādu dalīšanu pa kadriem nevajag. Priekš kam to visu?

    Paņem visu lielo desu, izgriez momentus, kurus gribi likt video materiālā un viss.

    Un jā man ir AMD Phenom procis un nekas nekarās un iet OK… un nav kāries arī ar Athlon 🙂

    #275851
    shb-
    Participant

    AviSynth ir risinājums tavām ciešanām ; )

    Code:

    a = DirectShowSource(”twiz-blackswan1080p-proper-sample1.mkv”)
    b = DirectShowSource(”twiz-blackswan1080p-proper-sample2.mkv”)

    return a+b

    Tiesa, ķēpa var pieaugt, ja video ir ar dažādām dimensijām, dažādiem fps, dīvainiem kodekiem utt. Bet varēt var 100%. Tāpat neiztikt bez re-enkodēšanas.

    #275852
    akms47
    Participant

    Mjā, man arī bija 141 failiņšmov HD formātā vecākiem safilmēts. Tā dēļ vien samainīju kopim iekšas. Savādāk i Vegas, i Premjers i Pinaclis bremzēja. Pēc upgreida uz i5 750 tagad Pinacī bez problēmām visu salīmēju un uztaisīju DVD.

    #275853
    grisha
    Participant

    Esmu straadaajis uz Adobes, Sony, Kino, (veel dazhi citi softi) vienmeer viens fails. Neatceros ka kaads softs buutu ko daliijis. Dzen kompii kaut caur windows iebuuveeto drankji, patreiz neatceros kaa saucas. Vinjsh bija tiiri ok un ir tikai viens fails. Dabaa gan neesmu redzeejis ka kaads softs ko sadala.

    #275854
    migors
    Participant

    Vai ne, nedala! Ko tad es tev tajā bildē ieliku, kas tur viens fails? Vegas 10 + Video ņemts no Sony DSR-PD170P DVCAM.

    Nu priekš kam tā runāt ja nezin, runāšanas pēc.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 15 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā