Nintendo Switch pozīcija spēļu konsoļu pasaulē

Nintendo Switch ir populāra spēļu konsole, kas piedāvā gan portatīvo/mobilo, gan mājas spēļu pieredzi. Šī pārnēsājamā spēles konsole ļauj baudīt spēles jebkur, kur vien atrodies, tajā pašā laikā to var ļoti viegli pieslēgt televizoram vai monitoram. Arī konsoles daudzveidīgais spēļu piedāvājums nodrošina plašas izklaides iespējas jebkura vecuma grupas lietotājiem. Neskatoties uz savu kompakto izmēru, Nintendo Switch sniedz augstas kvalitātes grafiku un darbības ātrumu, padarot to par ideālu spēļu konsoļu piedāvājumā.

Nintendo Switch konsoļu cenu salīdzinājums

Nintendo Switch ir pieejams divos galvenajos modeļos – parastajā un “Lite” versijā. Parasts Nintendo Switch piedāvā gan portatīvo, gan mājas spēles pieredzi, savukārt Lite versija ir paredzēta tikai portatīvai spēlēšanai. Klasiskā Nintendo Switch cena svārstās apmēram 300 eiro robežās, savukārt “Lite” versija ir lētāka – aptuveni 220 eiro.

Salīdzinot abus modeļus, var redzēt atšķirību ne tikai cenā, bet arī funkcionalitātē. Klasiskā modeļa galvenā priekšrocība ir tā, ka to var izmantot kā gan portatīvo spēļu konsoli, gan arī kā ierasto klasisko spēļu konsoļu veidu, pieslēdzot pie televizora mājās vai cita vietā, kur var spēlēt uz lielā ekrāna. Savukārt “Lite” versijai ir lielāks akumulatora darbības ilgums.

Specifikācijas un izmantošanas iespējas

Nintendo Switch ir lielāka konsole, kas atbalsta gan portatīvo, gan mājas režīmu, tam piemīt 6,2 collu ekrāns, kamēr Nintendo Switch Lite ir tikai 5,5 collu ekrāns. Nintendo Switch piedāvā arī atdalāmu spēļu vadības pulti (džoistiku) un savienojamību ar televizoru. Nintendo Switch Lite ir paredzēts tikai portatīvai spēlēšanai.

Abiem modeļiem ir pieejamas tūkstošiem Nintendo spēļu – sākot no Mario līdz Zelda. Vairums spēļu kartes bez problēmām darbojas abos modeļos.

Populārākā spēles Nintendo Switch konsolei

“Zelda: Breath of the Wild” ir piedzīvojumu žanra spēle, kurā var izpētīt plašo pasauli un risināt dažādus uzdevumus. Spēlētāji var piedalīties cīņās, veicot ar galveno varoni Linku dažādas misijas, lai izglābtu princesi.

Šajos uzdevumos var pavadīt stundām ilgu laiku, meklējot apslēptos priekšmetus un risinot mīklas loka šaušanas spēles laikā.

“Super Mario Odyssey” spēlē Mario dodas ceļojumā pa dažādiem pasaules nostūriem, lai glābtu princesi Pīču no Bouzera kunga ļaunuma pasaules.

Piedzīvojumu simulatorspēle “Animal Crossing: New Horizons” ļaus tev izveidot savu salu, kur varēs audzēt dažādas augkopības kultūras vai zvejot zivis savā privātā ezeriņā. Spēlei piemīt socializēšanās iespējas – var apmeklēt citus spēlētējus saliņās vai vienkārši uzaicināt draugus savā teritorijā!

Piederumu izvēle Nintendo Switch konsolei

Nintendo Switch konsolei ir pieejami daudzi piederumi, kas var uzlabot spēļu pieredzi. Piemēram, vadi, austiņas un aizsargapvalki, gan lai nodrošinātu pilnīgāku iesaistīšanos spēlēs, gan arī pasargātu ierīci no bojājumiem.

Vadi ļauj pieslēgties televizoram vai uzlādēt konsoles akumulatoru. Austiņas sniedz iespēju baudīt skaņu bez traucējošiem apkārt esošiem trokšņiem. Aizsargapvalki pasargā ierīci no skrāpējumiem vai triecieniem.

Ja meklējat, kur to iegādāties, apskatiet interneta veikala 220.lv piedāvājumu! Pie mums Jūs varat iegūt to par izdevīgu cenu. Turklāt konsoles tiek piedāvātas plašā krāsu izvēlē. 220.lv nopērkamas arī Nintendo Switch spēles, dažādi Nintendo aksesuāri, kas ļaus izbaudīt spilgtas emocijas!

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt