XFX un AMD sadarbība vairs nav slēpjama

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas XFX un AMD sadarbība vairs nav slēpjama

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #147728
    deivs001
    Participant

    [imgl]https://notepad.lv/userpix/55_untitled1_8.jpg[/imgl]Kā jau vakar tika minēts šodien AMD un XFX deva atbildi par sadarbības uzsākšanu. Kā jau gaidīts tā notiks, tā paziņoja AMD. AMD ir ieguvis sev spēcīgu cīņu biedru, kas nogādās viņu radītās tehnoloģijas pie patērētājiem. Š ī ziņa ir populāra, jo ilgus gadus XFX atbalstīja tikai Nvidia, bet tagad preču klāstā būs atrodamas abu konkurējošo firmu videokartes.

    Kā atzīmēja Graphics Products Group viceprezidents un galvenais menedžeris Riks Bergmans (Rick Bergman): “Datorspēļu pasaulē XFX ir sinonīms ekstremālai jaudai, ko pieprasa entuziasti”. Ar šādu apgalvojumu strīdēties būtu bezcerīgi, jo XFX rindās ir spēcīgi ieroči, piemēram, XXX Alpha Dog XFX. Ar iepriekšpieminēto produktu līniju kompānija ir spējusi iekarot daudzu prasīgu datorspēļu cienītāju uzticību. Bergmans uzsvēra, ka lēmums par sadarbības uzsākšanu ar XFX ir saistīts ar ATI Radeon HD 4000 sērijas lielo jaudu. Tādēļ AMD cer ar sava jaunā partnera palīdzību iegūt geimeru uzticību, kas līdz šim piederējis tikai un vienīgi Nvidia produktiem.

    Pirms oficiālā paziņojuma klīda runas, ka ar XFX zīmolu tirgū nonāks Radeon HD 2000, HD 3000 un HD 4000 sērijas videokartes, bet no šodien tās var saukt par baumām, jo ticis nolemts, ka XFX zem sava spārna ņems tikai HD 4000 sērijas produktus. Neredzētās sadarbības gala rezultātus varēs iegādāties jau 2009. gada sākumā. Par pirmo no nopērkamajiem modeļiem kļūs High-End produkts – Radeon HD 4870 X2.

    Avots: 1.

    #186973
    samurajs
    Participant

    Sakarā ar ekonomisko krīzi gaidāmas arvien jaunas kompāniju apvienošanās. Tas nav prieka pēc, bet lai cīnītos par izdzīvošanu.

    #186974
    StyleZ
    Participant

    Bija tak jau viena kompānija, kas arī pievērsās sarkanajiem, kad ar zaļajiem nevarēja pietiekami lielu $$$ sapelnīt, vai ne?

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā