Kaspersky Lab uzrādījis vislabākos rezultātus AV-Test testos

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Kaspersky Lab uzrādījis vislabākos rezultātus AV-Test testos

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #155965
    shady
    Participant

    Kaspersky Lab informē, ka uzņēmuma izstrādātie mājas un korporatīvo datorlietotāju drošības risinājumi Kaspersky Internet Security 2012 un Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows ir uzrādījuši vislabākos rezultātus divās neatkarīgajās pārbaudēs, ko veikusi autoritatīvā testēšanas laboratorija AV-Test. Kaspersky Internet Security 2012 saņēma visaugstāko novērtējumu – 17 punktus (vidējais novērtējums bija 13,2 punkti), kļūstot par neapstrīdamu līderi 23 konkurējošo izstrādājumu vidū. Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows ieguva 17,5 punktus no 18 iespējamiem, tādējādi ieņemot pirmo vietu astoņu vadošo ražotāju drošības risinājumu testā.

    AV-Test veiktā drošības programmatūru testēšana sastāvēja no vairākām pārbaudēm, kuru gaitā tika vērtēta kaitīgo programmatūru atklāšanas un likvidēšanas efektivitāte, viltus pozitīvo nostrāžu skaits un resursu patēriņa līmenis. Kaspersky Internet Security uzrādīja 100% rezultātu gan plaši izplatītu, gan visjaunāko kaitīgo programmatūru atklāšanā, kā arī nodrošināja visu kaitīgo programmatūru aktīvo komponentu efektīvu atklāšanu un likvidēšanu inficētajā datorā. Pārbaudot testa kolekciju, kuru veidoja vairāk nekā 480 tūkstoši tīru datņu, Kaspersky Lab risinājums nepieļāva nevienu viltus pozitīvu nostrādi, savukārt citi izstrādājumi atzina par kaitīgām vidēji 15 legālas datnes.

    Uzņēmumu segmentam domātais risinājums Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows arī uzrādīja 100% rezultātu gan plaši izplatītu un visjaunāko kaitīgo programmatūru atklāšanā, gan to aktīvo komponentu likvidēšanā. Pārbaudot tīrās datnes, arī Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows nepieļāva nevienu viltus pozitīvu nostrādi, kamēr citi testējamie risinājumi atzīmēja kā kaitīgus vidēji trīs neinficētus objektus.

    «Laboratorijas AV-Test veiktajos testos tika pārbaudīti divi Kaspersky Lab risinājumi, un abi uzrādīja vislabākos rezultātus katrs savā klasē. Pozitīvā dinamika attiecībā pret iepriekšējo testu rezultātiem norāda, ka mūsu izstrādātāji un drošības eksperti darbojas pareizā virzienā,» komentēja Kaspersky Lab Antivīrusu pētījumu laboratorijas vadītāja vietnieks Oļegs Išanovs. «Turklāt šī testēšana ir apliecinājusi, ka Kaspersky Lab ir neapstrīdams līderis cīņā ar jaunākajiem gan mājas, gan korporatīvo datorlietotāju digitālajiem apdraudējumiem.»

    Kopējie testēšanas rezultāti ir pieejami laboratorijas AV-Test tīmekļa vietnē http://www.av-test.org.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_av_test_1.jpg[/img]

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā