Krievi gatavojas pirkt luksus tālruņu zīmolu Vertu

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Krievi gatavojas pirkt luksus tālruņu zīmolu Vertu

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #162881
    samurajs
    Participant

    Kas ir Vertu, drošvien zinās katrs. Tā ir UK firma, kura ražo supergreznus tālruņus tai sabiedrības daļai, kurai pat 1000 € vērts iPhone liekas par prastu. Pie Vertu nav problēmu pasūtīt ierīci ar krokodilādas aizmuguri, zelta inkrustāciju un briljantiem. Visa produkcija ir roku darbs. Pieejamās kolekcijas var apskatīt mājaslapā.

    Krievijā ir līdzīga profila ražotne Caviar, un viņi paziņojuši par gatavību pirkt Vertu zīmolu par 40 miljoniem euro. “Vertu – tas ir īpašs zīmols. Mēs uzskatām, ka labi stādāmies priekšā šo produktu specifiku, smalki izjūtam to filozofiju un kopā ar to attīstības perspektīvas, kuras nezin kāpēc šobrīd netiek izmantotas. Vertu joprojām iecienījuši pircēji, bet mēs jau esam gatavi parādīt pirmos konceptus – kāds mūsu skatījumā varētu būt pirmais Vertu Caviar izpildījumā,” paziņoja kompānijā.

    Kā piemērs tika demonstrēts flagmanis no Signature kolekcijas ar Krievijas nacionālā kolorīta elementiem – Hohlomas rakstiem. Pašā Vertu patlaban pret ideju izturas skeptiski, jo ar naudas maisu vēl neviens ciemos nav nācis. Nav izslēgts, ka tas varot būt vienkārši reklāmas triks. Caviar saka, ka pārrrunas sākšot vistuvākā laikā nevis ar Vertu, bet gan turkam Hakanam Uzanam piederošo firmu Bafeton, kas ir zīmola juridiskā īpašniece. Pēdējo 5 gadu laikā Vertu jau 3 reizes mainījusi īpašniekus; pirms tam vēl zīmols piederējis Honkongas uzņēmumam Godin Holdings un zviedriem EQT VI.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_caviar6001_1.jpg[/img]

    #329810
    MeistarsUnVergs
    Participant

    Nokia 3310 funkcionalitāte par valsts apzadzējam pieejamām cenām. Krieviem būs plašs noieta tirgus.

    #329811
    jonjs
    Participant

    Grūti nepiekrist iepriekšējam komentāram +1 😀

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā