BalticTAXI – bezmaksas internets taksometros

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR BalticTAXI – bezmaksas internets taksometros

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #154973
    shady
    Participant

    No šodienas BalticTAXI sadarbībā ar mobilo sakaru operatoru Tele2 saviem klientiem piedāvā unikālu pakalpojumu – bezmaksas mobilo internetu taksometros. BalticTAXI ir pirmā taksometru kompānija Latvijā, kura ieviesusi šādu iespēju. Tele2 bezmaksas mobilais internets būs pieejams visiem BalticTAXI pasažieriem neierobežotā daudzumā.

    BalticTAXI finanšu direktors Juris Erts: ”Esam priecīgi, ka veiksmīgas sadarbības rezultātā ar Tele2 varam piedāvāt saviem klientiem baudīt mobilo internetu mūsu taksometros. Š ī ir lieliska iespēja kā vietējiem iedzīvotājiem, tā ārvalstu viesiem. Tagad ikviens varēs lietot internetu datorā vai mobilajā tālrunī un turpināt kārtot steidzamos biznesa vai citus jautājumus arī brauciena laikā. Ä€rvalstu viesiem bezmaksas piekļuve mobilajam internetam ir ļoti būtiska. Viņiem mobilā interneta izmantošana ir salīdzinoši dārgs pakalpojums viesabonēšanas tarifu dēļ, tāpēc mūsu piedāvātais pakalpojums ir lielisks risinājums, kas paaugstinās klientu apmierinātību”.

    “Mobilais internets ir straujāk augošais pakalpojums mobilo sakaru nozarē, kas ieņem aizvien stabilāku vietu mūsu ikdienā lietojamo pakalpojumu vidū. Domāju, ka jau tuvākajā nākotnē lielākajai daļai Latvijas iedzīvotāju šī pakalpojuma izmantošana būs tikpat ikdienišķa lieta kā īsziņu sūtīšana un zvanīšana,” saka Jānis Spoģis, Tele2 komercdirektors. “Tele2 mērķis ir nodrošināt ātrgaitas mobilo internetu visā Latvijas teritorijā, tāpēc esam atvērti dažādiem inovatīviem risinājumiem, lai iedzīvotājiem radītu dažādas iespējas mobilā interneta lietošanā. Š…emot to vērā ar prieku atsaucāmies BalticTAXI iniciatīvai, un esam gandarīti, ka sadarbības rezultātā BalticTAXI taksometru klienti tagad var ērti un bez maksas lietot mobilo internetu, atrodoties ceļā.”

    Tele2 bezmaksas mobilais internets BalticTAXI taksometros būs pieejams visiem taksometru parka pasažieriem neatkarīgi no tā, kādu mobilo sakaru operatoru tie izmanto. Tele2 taksometros nodrošinās datu lejupielādes ātrumu līdz 7,2 megabitiem sekundē (Mbps) un līdz 5,76 Mbps augšupielādē.

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā