Vai Antiņš uzkāps stikla kalnā?

Sākumlapa Forumi Notepad.lv Aptaujas Vai Antiņš uzkāps stikla kalnā?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 35 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #154937
    Graafiene
    Participant

    [align=justify]Š ovakar tāds lietains laiks, un visi jau sēž kaujas gatavībā ar pasēm zobos, pirms rītdienas ārkārtas gājiena pie kastītēm, kurās iemetīsim papīrīti ar kārtējo loterijas biļeti ar lozi – būs vai nebūs izvēlēts pareizais Antiņš, kurš pamodinās Saulcerīti Latviju no krīzes miega. Tad, nu, uzmetam ekspress aptauju par to, kura numura biļeti metīsim urnā. Rīt iesim labot savas kļūdas un iecelsim slavas saulē kārtējos 100 valsts censoņus, kuri mūs beidzot izvedīs no muklāja, un varēsim skandināt rindiņas no A.Pumpura garadarba:

    ”…Tad zels tautai jauni laiki,

    Tad būs viņa svabada!”

    [align=justify]Vēlāk varēsim salīdzināt Notapadiešu balsojumu ar oriģinālu, un, kas lai to zin, varbūt nākamreiz nemaz nevajadzēs rīkot Saeimas vēlēšanas, jo mūsu lasītāji jau precīzi būs paredzējuši vēlēšanu rezultātus. Tad nebūsim kūtri malā stāvētāji, un pameklēsim atbilžu variantu gūzmā sev piemēroto, par to uzrakstīsim komentāros, bet balsojumā izteiksim attieksmi pret šo pasākumu.

    [img]https://notepad.lv/userpix/849_antini_kapj_stikla_kalna_1.jpg[/img]

    [align=left]1. VIENOTĪBA

    2. Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija

    3. “Zatlera Reformu partija”

    4. Kristīgi demokrātiskā savienība

    5. Š lesera Reformu partija LPP/LC

    6. Politisko partiju apvienība “Saskaņas Centrs”

    7. “PCTVL-Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā”

    8. Nacionālā apvienība “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un Brīvībai/LNNK”

    9. “Par prezidentālu republiku”

    10. “Pēdējā partija”

    11. Zaļo un Zemnieku savienība

    12. “Tautas kontrole”

    13. Partija “Brīvība. Brīvs no bailēm, naida un dusmām”

    #275592
    dzhonsons
    Participant

    ZRP.

    #275593
    jurgenz
    Participant

    ZRP vai Vienotība, hz vēl

    #275594
    Evers
    Participant

    Pēdējā Partija.

    #275595
    grisha
    Participant

    Es neieshu, jo nav iespeeja. Zinu ka noteikti nebalsot par Saskanjas Centru. Momentaa buusim atpakalj Krievijaa. Ja jau Saskanjas centrs ir apakshkantoris Krievu lielaakajai partijai, kaa ta savaadaak var buut?

    Domaaju ka visi krievvalodiigie balsos par SC. Protams jau ka kljuudos.

    #275596
    Garinsh
    Participant

    ZRP vai Vienotība. Sliecos vairāk uz ZRP. Pēc reitingiem spriežot, bez šiem diviem neko citu vēlēt nav jēgas. Ja latvieši sadalīsies pa visām tām sīkajām partijām, tad SC garantēta uzvara.

    #275597
    gangstalv
    Participant

    @Evers Vismaz vēl kāds apdomīgs cilvēks! 😀

    #275598
    Willis
    Participant

    Jāizvēlas no no lielākā ļaunuma mazākais – “Zatlera Reformu partija” .

    Pārējie ir savas iespējas ir izmantojuši viņiem dotās iespējas, glābjas apvienojoties vienalga ar ko, vai nu jau paspējuši divos mēnešos palikt par miljonāriem .

    Piekrītu ‘Gariņš’ teiktajam, ..Ja Latvieši sadalīsies pa visām tām sīkajām partijām, tad SC garantēta uzvara.. un uz doto brīdi “Zatlera Reformu partijai” ir vislielākās izredzes, balsojot par viņiem neaizies pa pieskari Saeimas atlaišanas referenduma rezultāti .

    #275599
    tox3
    Participant

    ZRP vai NA vēl īsti nezinu

    #275600
    Jaunzems
    Participant

    Jā, jā, nodrošiniet saulvedim Valdim vietu ērtajā, siltajā krēslā! Saprata, ka Prezervuāra komfīgajā krēslā ilgi vairs nebūs, tādēļ atlaida saeimu, lai tiktu saeimā.

    V vai VL

    #275601
    ID
    Participant

    VL

    #275602
    Imhoteps
    Participant

    Saskaņas Centrs.

    Letiņi pašu rokām gana piesmējuši dievzemīti 20 gadu laikā.

    Neviens nekur neuzjās. Antiņam vai nu zirgs klibs un tizls, vai ar` pats Antiņš, kaut prāta grūtdienis – visai zaglīgs, tuvredzīgs un paslinks puiškāns. Par zirgu gan šaubos.

    Neprotat saimniekot – pa3,14sieties malā un laidiet citus.

    #275603
    Jaunzems
    Participant

    Saskaņas centrs? Hihihi, cik smieklīgi.

    Pacani, kas uz vēlēšanām paceļ krievu jautājumu, lai nosmeltu to stulbāku krievu daļu, lai nākamos četrus gadus klusi sēdētu opozīcijā, nepiedalītos balsojumos un raustu tik naudu, kuru atmaksāt krievu “biznesmeņiem” ar zelta zobiem – parādos.

    Tie patiešām ir tie citi, kas mācēs saimniekot.

    #275604
    jazzer
    Participant

    Imhoteps

    Tu smagi maldies. Parasto letiņu nopelns valsts piesmiešanā ir stipri nosacīts. Ir vēl daži pastarpināti spēki, kam tas bija izdevīgi.

    Apbrīnoju daudzu cilvēku īso atmiņu. Krievu “kārtību”gribās ? Š ie divi vārdi ir nesavienojami principā. (atceramies kaut vai regulāri krītošās lidmašīnas ) Un kas bija tie, kas šeit valdīja veselus 50 gadus ? Ķīnieši, marsieši ?

    #275605
    Imhoteps
    Participant

    @jazzer

    Esmu padomju laiku bērns. Pusi mūža esmu nodzīvojis “tanī” iekārtā, pusi “tagadējā”. Varu salīdzināt. Negrasos neko idealizēt, bet ne arī noniecināt, taču atceros kā deficītu, rindas pēc sviesta un banāniem un “dzelzs priekškaru”, tā arī bezmaksas medicīnu, bezmaksas augstskolas, funkcionējošas rūpnīcas, “pantu” par dīkdienību un pederastiju. Š oreiz, kad pensionāriem atņem pēdējo grasi, kad Labklājības ministrijas klerki atrej, ka pensija “nav domāta atpūtai”, kad zagļi paliek nesodīti un kāpj augstos krēslos, bet visādi mottes ņirdz TV kameras objektīvā, jo prokuratūrai rokas, lūk, par īsu, šis būs mans protesta balsojums. Redzēt vairs nevaru šos viepļus. Esmu runājis.

    #275606
    Garinsh
    Participant

    Darītāji atradušies. Ha!

    “Izpētot Saeimas deputātu balsojumus, TV3 raidījuma «Nekā Personīga» žurnālisti atklājuši, ka šīs, nu jau atlaistās 10.Saeimas deviņos darbības mēnešos «Saskaņas centra» (SC) frakcija ir bijusi visneaktīvākā.

    SC Saeimas frakcijas priekšsēdētājs un viens no partijas premjera amata kandidātiem Jānis Urbanovičs vispār nav piedalījies 653 no Saeimā notikušajiem balsojumiem. Tas aptuveni trīskārt pārsniedz otru lielāko Saeimas nebalsotāju – pie frakcijām nepiederošo deputātu Visvaldi Lāci, kurš nav balsojis 238 reizes. Kopā SC deputātiem ir reģistrēti 4888 nebalsošanas gadījumi.”

    #275607
    jazzer
    Participant

    Imhoteps

    Es arī esmu pusi mūža nodzīvojis tajā iekārtā un vari man nestāstīt pasaciņas par brīnišķigo krievu padomju laiku.

    Negribu šeit uzsākt diskusiju, bet atgādinu, ka par visiem “bezmaksas” pasākumiem maksāja pati tauta, apgrieztās un pilnībā neizmaksātās algas izsatā. Lielāko tās daļu uzreiz ieskaitīja budžetā, no kurienes arī visa tā pokazuha tika finansēta. Par funkcionējošām rūpnīcām arī atceros un par to, kādus nelietojamus draņķus tās ražoja.

    Ja jau “paradīze” bija tik laba, tad, kur tā ir tagad ? Nav vairs ! Nosprāga dabīgā nāvē, kā eksistēt nespējīga.

    Un ja jau tur bija tik brīnišķīgi, tad kāpēc visa valsts tika apjozta ar dzeloņstieplēm ? Lai badīgie kapitālisti nelien pāri robežām ?

    Atceros, ka gandrīz ikviena padomju civēka sapnis bija aizlaisties dzīvot uz ārzemēm. Kaut vai uz Ä€friku. Interesanti – kapēc ?

    #275608
    samurajs
    Participant

    Mjā… atgriezties kaujas laukā “komunisms vs. pūstošais kapitālisms” es vairs negribētu, esmu pacīnījies pietiekoši ilgi 😀 Tāpēc SC manu balsi neredzēs 😀 Nesaku ka viņiem slikta programma, bet tas, ka viņi uzrunā tikai krievisko auditoriju, man derdzas.

    ZRP vai jenoti – visreālākie centriskie spēki šobrīd, par vienu no tiem arī balsošu.

    #275609
    Nelabojams
    Participant

    Pēc trešā jājiena Antiņš atļāvās Saulcerīti arī noskūpstīt 😀

    Vienotība. Svītrojot pāris netīkamus personāžus.

    Š oreiz bija grūti izšķirties starp VL, ZRP un V. Interesanti, abi pirmie atbira, pateicoties saviem premjeru kandidātiem. Ja izvirza tādus zābakus, arī izvirzītāji nevar būt pārāk gudri.

    Imhotep, tu neesi padomju laika bērns. Tu esi padomju nomenklatūras vai viņiem “pietuvināto” produkts. Jā, padomju laikos bija daudz labu lietu, ko esam zaudējuši, taču lai šie laiki atgrieztos – tikai pār manu līķi. Ja vajadzēs – arī vārda tiešajā nozīmē.

    #275610
    richijs
    Participant

    Jābalso vai nu par Vienotību jeb Visu latvijai 🙂

    Vienotība jo ir izvilkusi valsti bišku virs ūdens.

    Zinu ka būs jāgriež vēl, bet tas iespējams ilgtermiņā atmaksāsāsies. Tāpēc visiem solītājiem neticu. Par zelta upēm, jo nav no kā finansēt tās zelta upes.

    Visu latvijai jo aktīvi iestājās par latviešu intresēm, kas arī ir svarīgi.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 35 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā