Xbox Series X lētākā konsole varētu maksāt sākot no $300

Kad Microsoft izlaida Xbox One konsoli, vēlāk nācās izlaist arī lētāku Xbox One S modeli, kurš spēja sasniegt vēl lielāku tirgus daļu. Taču neskatoties uz iepriekšējo stratēģiju, Microsoft nolēma izlaist arī dārgāku Xobx One X modeli. Šobrīd sagaidām šāda paša tipa uzņēmuma stratēģiju ar jaunajiem Xbox Series X modeļiem.

Tomēr šobrīd vēl nav īsti skaidrs, cik tad maksās šīs jaunās konsoles. Internetā klīst baumas, ka šīs sērijas modeļu cenas varētu sākties no $300. Zem segvārda ,,Lockhart” Xbox Series S var uzskatīt par modeļa Xbox One S modeļa pēcteci. Tiek baumots, ka konsolēs izmantos Zen + Navi struktūru ar 4 teraflopu GPU veiktspēju.

Kamēr mēs varētu teikt, ka $300 īsti līdz galam nav lēta cena, iepriekš dzirdētās baumas norādīja, ka lētākie šīs sērijas modeļi varētu maksāt sākot no $600 – $800, tad jaunās diskusijas iedveš zināmu atvieglojumu. Taču ņemot vērā lielo cenu amplitūdu, ir skaidrs, ka gameru sabiedrība veido ievērojamu ažiotāžu ap jaunjām Microsoft konsolēm.

Izmantojot pašreizējās-paaudzes konsoles, Microsoft ir panācis to , ka visas videospēles ir iespējams spēlēt uz visām Xbox One konsolēm neatkarīgi no tā, vai jums ir oriģinālais modelis, S modelis vai X modelis. Cerams, ka oficiālā cena drīz tiks atklāta, tāpēc uztveriet šo visu ar zināmu skepsi.

Avots: Gizchina

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt