Whatsapp iepazīstina ar, uz QR koda bāzētu, datu apmaiņas metodi

WhatsApp paziņojis par jaunu, ātrāku veidu, kā pārsūtīt sarakstes no vecā tālruņa uz jauno tālruni, izmantojot QR koda metodi.

Kompānija sacīja, ka lietotāji, kas migrē  informāciju uz citu tālruni ar to pašu operētājsistēmu, varēs pārsūtīt WhatsApp datus, izmantojot lokālo Wi-Fi savienojumu.

Foto: Whatsapp

Lai pārsūtītu tērzēšanas vēsturi, pārliecinieties, vai abas ierīces ir ieslēgtas un pievienotas vienam WiFi tīklam.

  • Pēc tam vecajā ierīcē atveriet WhatsApp un atveriet Settings >Chats > Chat transfer.
  • Pabeidzot šo darbību, jūs redzēsiet QR kodu.
  • Skenējiet QR kodu no jaunā tālruņa, lai pabeigtu pārsūtīšanas procesu.

Uzņēmums norādīja, ka šī metode ir drošāka par trešās puses risinājumiem, jo dati tiek šifrēti un koplietoti tikai starp abām ierīcēm jūsu vietējā tīklā.

Līdz šim WhatsApp paļāvās uz mākoņdatu dublējumiem, lai pārsūtītu datus no vienas ierīces uz citu ierīci, kurā darbojas pati operētājsistēma iOS vai Android. Šī ir pirmā reize, kad uzņēmums ievieš lokālo pārneses metodi šādai migrācijai.

WhatsApp jau atbalsta iOS uz Android un Android uz iOS migrāciju. Tomēr abas metodes ir nedaudz sarežģītākas nekā QR koda skenēšana.

Tērzēšanas programmai ir arī viena konta multidevice funkcijaŠādi var sinhronizēt nosūtītās un saņemtās ziņas ar vienu tālruņa numuru dažādās ierīcēs. Aprīlī kompānija atjaunināja funkciju, lai atbalstītu vairākus telefonus.

Avots: TechCrunch

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt