Neliela problēma ar datora auto shut down

Sākumlapa Forumi Software Windows Neliela problēma ar datora auto shut down

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #155154
    Foxsk8
    Participant

    Tātad lieta sekojoša, ir PC, par iekšām īsti neko labu nevaru teikt, viss saķīlēts kā rezerves un interneta dators.

    Problēma sekojoša, kad PC tiek darbināts, kaut kas darīts, tas var nostrādāt stundām ilgi. Atliek vien aiziet uz veici, vai pajiet nedaudz nost, aptuveni 10 – 15 min, notiek sistēmas izslēgšanās, respektīvi PC pats izslēdzās. Gļuku krūti uzkost pēc izslēgšanas metodes, virsū stāv W7.

    Kādi ieteikumi? Memtestu laist nav vērts, rami kārtībā, procis arī kārtībā, vkarte arī šance, viss itkā būtu kārtībā, ja vien neskaita pusmirošo māteni, bet šaubos ka tā būtu pie vainas. Drīzāk laikam būs jāpamēģina pārlikt W7, vai varbūt tīri testa nolūkos jāuzkrāmē kāds Linux. Varbūt esiet ar šādu joku saskārušies?

    #277014
    KristoZ
    Participant

    Kas Tev tur ir pie Power Setting’iem? Ko saka Event Manager?

    #277015
    Foxsk8
    Participant

    Ha, tiko slēdzot iekšā, izskatās, ka viņš aiziet vēl labāk, auto hibernate procesā, tiko spiežu pogu, un hops izmet login ar pass logu, hmz. Š as apskatīšos.

    #277016
    Foxsk8
    Participant

    Event viewerī redzu par Kernel-Power kļūdu, vairāk nekādu kļūdu itkā nav. Kā arī informations rāda par Kernel-Power – The system is entering sleep.

    #277017
    KristoZ
    Participant

    Kad pēdējo reizi tā kļūda parādījusies? Tā arī nepateici, kā izskatās Control Panel – Power Options – aktīvajam plānam Change plan settings – Put the computer to sleep: ? + Vēl Change advanced power settings – kas ir Sleep apakšsadaļās?

    Vai vēl ir kādas perifērijas ierīces piespraustas, neskaitot peli un klavieri, piemēram, ārējais HDD, printeris, mp3 pleijeris vai kas tamlīdzīgs? Ja ir- vari provēt atvienot visu lieku, un vēlreiz pārbaudīt…

    #277018
    msh
    Participant

    Varbūt kāds slēdz laukā? 😀 Kad biju apvienotajā karalistē un uzstellēju šitento kasti, tad arī bija tāds joks – laukā neslēdzu lai redzētu vai viss ir stabils, bet dienās kad bija jāstrādā, atnākot mājās kompis mēdza būt izslēdzies. Ilgi prātoju, kas man tur gļuko, līdz beidzot daleca ka n reizes ilgākajā laikā, kad esmu mājās, ne reizes neesmu piedzīvojis ne bsod, ne ko citu, kā arī tika noskaidrots ka mans mircs izkvitojas, uzliku dorgem un nomaskēju savu EyeToy un vuala…. 😀

    [img]https://content22-foto.inbox.lv/albums165490099/mshathlonxp/dzhaadi_nieki/dorgem20110628182140.jpg[/img]

    Izrādījās ka mājas vecākais uztraucas par elektrības patēriņu… 😀

    Protams, kaste, kā jau redzams parakstā, ir kvalitatīvi darbstacijas dzelži un darbina pārbaudītu vērtību winxp, nevis kaut kādu nedaceptu gļuku kaudzi w7 un tas jau arī kaut ko nozīmē 🙂

    #277019
    Foxsk8
    Participant

    Tā, izskatās ka visu salaboju, respektīvi, veicu advaced power save opciju maiņu, saliku visur never, interesanti, ka parasti šādas fīčas tiek ieslēgtas standartā laptopiem, nevis galdiniekiem.

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā