Windows 8 Developer Preview

Sākumlapa Forumi Software Windows Windows 8 Developer Preview

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #154918
    web33
    Participant
    #275434
    samurajs
    Participant
    #275435
    Aldis
    Participant

    Pagaidām redzu ka šie krituši nenormāli uz planšetēm… baigi interesē kā ir ar parastajiem PC 🙂 Ne jau visiem ir touch ekrāni.. 😀

    #275436
    aoma
    Participant

    Ar parastajiem būs tā – gribēsi iet pīpēt, bet kolēģi vai nu jau būs paspējuši vai atmetuši

    Ceru, ka saprati manu sarkasmu, ņirgāties varam, bet tā vai tā agri vai vēlu būs jānopērk, jo – alternatīvas…, ir ok, alternatīvas mūs iedrošina, diemžēl, kad alternatīvu nekaunīgā ziedošanas-diedelēšanas sistēma kļūst pārāk uzbāzīga, es izvēlos normālu brenda modeli ar preinstalētu W7 Home Basic, i galvas sāpes mazāk, i bērniem mazāk TeamViewers jālieto…

    Tas tā. lai offtopics nenomirtu, un portāla apmeklētājiem būtu prieks izlasīt jaunos postus – pats gan šeit bez promilēm, tāpat kā datuvē, reti kad iegriežos.

    Ja administrācijai labāk patīk mazgadīgu-pārgudru datorspecu pornogrāfijas vilnis, tad lai turpina audzēt muskuļus uz infantilu, miesās varenu, bet smadzenēs vāju apmeklētāju rēķina, tā tad turpiniet, puiši, es šeit iegriezīšos arvien retāk.

    #275437
    Nonmod
    Participant

    Būs 2 GUI – Metro un neMetro.

    Netā jau ir izlaists haks, lai izslēgtu Metro uz Win8 WDP.

    #275438
    Nettwerk
    Participant

    Mans skatiijums uz Microsoft virziibu ir tikai apsveicams. Neslepshu ka dodas pareizajaa virzienaa. Liidz Windows 9/X versijai desktop UI neizzudiis. Domaajams, ka Metro UI naaks kaa papildus iespeeja ko atsevishchi varees palaist. Bet kas attiecas uz to visu, tas tikai atvieglos programmeetaajiem darbu, jo darbosies uz visama iekaartaam, kur buus uzstaadiits Windows ARM/x86/x64. Kas var buut labaaks ja viss speej darboties kaa uz dekstop datora un tajaa pashaa laikaa uz mobilajam ieriiceem. Lai gan daudzi noliks mani ka Metro UI nekam neder, bet es nepiekritiishu. Lietojot WP7 ir sameeraa pat patiesiibaa tik eerti un tieshaa noziimee User Friendly. To pashu es saskatu arii uz datoriem. Protams, savs neertums buus tiem kam buus parastaa pele, tad biidiit diezgan neerti buus, bet tamdeelj paredzu ka driizumaa buus multitouch peles plashaa klaastaa. Taa kaa viss ir daudz maz ok.

Tiek skatīts 6 ierakstu – 1 līdz 6 (no 6 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā