Kaķi tomēr neesot apčurājuši Dell Latitude 6430u Ultrabook

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Kaķi tomēr neesot apčurājuši Dell Latitude 6430u Ultrabook

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #158942
    samurajs
    Participant

    Lielākās Lielbritānijas interneta vietnes kā Daily Mail, BBC ziņo par ķibeli, kāda gadījusies datoru ražotājam Dell: 900 angļu mārciņas vērtais biznesa klases ultrabuks Dell Latitude 6430u ož tā, it kā to būtu apšpricējis runcis. Problēmas sākās jau jūnijā, kad kāds pircējs Dell forumā vaicāja, ko darīt. Kopš tā laika sūdzību skaits jau mērāms desmitos:

    “Nekāds gaisa atsvaidzinātājs nespēj palīdzēt pret to smirdoņu, kas nāk no klaviatūras.”

    “Es nodomāju, ka kāds no maniem kaķiem apšpricējis to, bet ierīcei bija arī kaut kāds defekts, un mēs to apmainījām pret citu.”

    “Pirms vairākām nedēļām darba vajadzībām iegādājos jaunu Dell Latitude 6430u portatīvo datoru. Dators ir lielisks, taču tas smako tā, it kā būtu montēts blakus kaķu tualetei. Smaka ir tiešām briesmīga.”

    Ir pat tik ekstrēmi ziņojumi, kā: “Vēlos, lai jūs zinātu, ka es nositu savu gadu veco kaķi, domādams, ka viņš pagājušonakt piečurāja datoru. Un tagad šajā forumā uzzinu ko citu. Bez tā, ka vēlos jaunu datoru, es vēlos arī jaunu kaķi, un zaudējumu atlīdzību, ieskaitot atvainošanās vēstuli un šķiršanās advokāta honorāru. Jo mana sieva pēc tā mani nekavējoties pameta.”

    Dell pārstāvis uz to atbildēja, ka no klaviatūras nākošajai kaķu smakai nav nekāda sakara ar šiem mājdzīvniekiem. Tā ir vienkārši tehnoloģiskā procesa kļūda, kura tagad jau novērsta. Visiem smirdošo PC pircējiem tiek ieteikts Latitude 6430u nodot atpakaļ iegādes vietās, un viņiem par velti nomainīs klaviatūras un citas smakojošās korpusa daļas.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_art1_1.jpg[/img]

    Daily Mail u.c.

    #303097
    RicoPico
    Participant

    Interesanti kāds ķīmiskais savienojums veido šo smaku. Amonjaks smird pēc urīna. Bet vai klaviatūra patvaļīgi sintizētu amonjaku?

    Kaķis, laikam, ir vienīgais radījums uz planētas, kuru es tik ļoti nevaru ciest. Bezjēdzīgs un destruktīvs parazīts. Puķes nogāztas, kaste smird, mīž pa stūriem un gultā, drēbes mūžīgi ar spalvām noklātas, no rītiem nebalsī auro pie durvīm, vislaik rīt jāpērk… Turklāt tas dārgākais, jo no lētās barības lien zem segas un pļūta… Ggggrrrrhhhh!!!!

    #offtoppic #hatecats #Purrrrr

    #303098
    Mahmuds
    Participant

    Tev gan nav paveicies ar kaķi 😀 !

    #303099
    Anonīms
    Neaktīvs

    Kā tu izturies pret dzīvnieku, tā viņš pret tevi…

    #303100
    shady
    Participant

    RicoPico – Tu nepareizi audzini kaķi. Es jau kādu laiku pieturos pie šādiem principiem un problēmas nav vairs novērotas (agrāk bija tieši tādas pašas kā tev).

    1) Izkastrē kaķi!

    2) Ēst dod stingrā režīmā – 2x dienā (un ne biežāk). Sākumā izrādīs dumpīgumu, pēc tam žēlabas, bet beigās pieradīs. 2 nedēļu laikā točna viss būs jau sliedēs, galvenais ir pašam nesākt laist lažu un barot vairāk. Es iedodu no rīta un tad vakarā. Starp citu, to ieteica vetārste – pavisam nav labi kaķi pārbarot jeb dot ēst tad, kad viņš prasa.

    3) Parādīt, ka viņš nav mājas saimnieks. Likt saprast, ka ir kas briesmīgāks par nāvi 😀 (iztēle un paņēmieni ir tava paša ziņā).

    Nopietni, man ar kaķi vairs problēmas nav. Starp citu, nav tāda ēdiena, ko kaķis (vai kāds cits) neēstu – ir tikai attiecīga izsalkuma pakāpe.

    #303101
    RicoPico
    Participant

    Paldies, bet… Man nav kaķa. Atceros savus piedzīvojumus. 😀

    Bija man viens tāds, brīvprātīgā piespiedu kārtā, kļūdaini uzticēts uz dažiem mēnešiem. Saimniekam to nezvēru atdevu dzīvu. Laikam… :>

    #303102
    aoma
    Participant

    Kāds čigāns bij pieradinājis dzīvnieku pārtikt no tīra gaisa – paņēmiens izrādījās pavisam vienkāršs: katru nākamo dienu jādod nedaudz mazāk ēdamā kā iepriekšejā dienā. Nabaga lops gan izrādīja zinātniski necienīgu rīcību un nosprāga tieši 2 dienas pirms eksperimenta beigām…

Tiek skatīts 7 ierakstu – 1 līdz 7 (no 7 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā