Piedzīvojumi ar Galaxy S1 "rootošanu"

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Raksti Piedzīvojumi ar Galaxy S1 "rootošanu"

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #155325
    zi007
    Participant

    Viss sākās ar šo jauko rakstu. Kopš tās reizes esmu jau vismaz 20 ROMus izmēģinājis… Galvenais, lai strādātu 3 taustiņu konfigurācija un varētu lietot tik Download mode!

    Tālāk der nejaukt savstarpēji 2.3.4 ar 2.3.5 vai citu līdzīgu ciparu virknējumu ROMu aprakstos. Vispirms telefonam liekam “pamatu”… aizejam un paņemam šo . Tāpat paņemam arī CF Root jaunāko versiju.

    Pēc tam ar ODIN uzliekam “pamatu” – Samsung firmwares 2.3.5 versiju (Telefonu ar 3 pirkstu kombināciju pārslēdzam uz Download Mode, ieslēdzam ODIN, pieslēdzam telefonu pie datora. ODINā saliekam 4 failus – pit512…. un palaižam procesu.)

    [img]https://matissjekabsons.files.wordpress.com/2011/04/galaxysdown.png[/img]

    Kad iepriekšējais process ir pabeidzies, tad atkal ar 3 pirkstu kombināciju ieslēdzam Download Mode un ar ODIN palīdzību uzinstalējam CF Root 4.3. Pēc iepriekš minētām darbībām, telefons ir gatavs eksperimentiem.

    Telefonā uzstādījumos zem “Wireless and Network”, USB settings, Kies nomainam uz Mass storage.

    Varam slēgt telefonu klāt pie datora un kopēt virsū izvēlētos ROMus. Galvenais, šo sadaļu nesajaukt ar citu un neņemt Galaxy S2 paredzētus ROMus… Ja kaut kas nobrūk un nedarbojas kā nākas, tad telefonu pārslēdzam uz Download Mode un sākam no jauna veidot pamatu!

    Kad ROMi ir sakopēti telefonā, tad ar mazliet atšķirīgu 3 pirkstu kombināciju pārslēdzamies uz CWR Mode. Izvēlamies “Install zip from sdcard”, “Reboot system now” un piedzīvojumi var sākties!:)

    Š odien patestēju dažus romus…

    Kā etalonu izvēlos [ROM]Easter E1(JVT) 1st Rom with 10 Lock and TW4(Original) šeit

    [ROM] SUPERSONIC [5 Nov] [JVT] [GalaxianEE] [EXT4 Autoconvert] neiztur manu kritiku, jo neizskatās tik labi un “laika ziņās” nebija iespējams uzlikt Jelgavu.

    [ROM] 05.11.2011 (feel the ICE) EXTRAordinary 5.1 ICS SGSII JVT ROM 2.3.5 arī lika vilties, jo vizuālais bija galīgi garām…

    [ROM][XXJVS] F1 Innovation V11 [Fast, Smooth & Stable][25-9-11] patīkamāks, bet pārāk klasisks ar interesantu fona bildi….

    Etalons tomēr paliek nepārspēts… 🙂

    Pēc tam saliku softu no Marketa parastā kārtībā – 10000, Skype, My Docs, Angry Birds, Swh, Opera, Draugiem.lv, WeFi, Twitter, Vestnesis.

    #278309
    RicoPico
    Participant

    Ilgu laiku sēdēju uz darky’s ROM 9.5. Nedēļu atpakaļ sadomāju, ka man vajag v10.2.2.

    Noņēmu lagfix, nobakapojos, un vakarā telefonu nejauši iemetu sulas glāzē. Uz nakti atstāju ieraktu rīsos. No rīta izdevās ieslēgt, taču nestrādāja tuvuma sensors un gļučīja audio-džeks (aparāts ik pa laikam domāja, ka ir piespraustas austiņas).

    Paraustiju plecus un sāku meklēt ODIN… Tad arī sākās jautrībiņas. Uzliku kāroto ROM, slēdzos ieksā un… slēdzos ieksā un… slēdzos iekšā un… Gentelmen, we have a nice Booting-Loop. Ok- kam negadās, nodomāju es un sāku visu no sākuma- lieku bāzes ROM ar ODIN, flešoju jauno ROM no CWM, atkal slēdzos iekšā, un joprojām boot-loop. Bet nevis standarta boot-loop, kad ielādes animācija vislaik atkārtojas, bet tas aparāts ieslēdzās, parāda desktopu, saka, ka meklē multimediju, strādā aptuveni 10 sekundes un restartējas.

    Protams, ka es visu vainu novēlu uz gļukainu ROM. Nu neko- sameklēju netā jaunāko CyanogenMod (pirmais, kas ienāca prātā) un davaj likšu tagad šito. Pirmais boot- skeptisku aci skatos- kas nu būs, un jā- atkal tas pats scenārijs ar restartēšanos.

    Ok- ideja skaidra- pie vainas samirkušie sensori. Skrūvēju to aparātu vaļā, uzmanīgi ar spirtotu vates kociņu iztīru visus kaktiņus kur vien tieku klāt, saskrūvēju visu atpakaļ- slēdzu iekšā, un joprojām boot-loop. Bēdu nomākts uztaisu sev kokčiku no spirta ar kuru tīriju kontaktus un telefonu būtojoties nometu uz gultas. Pēc kādas stundas paceļu telefonu- skatos- beidzot ir iebūtojies. Tricošu sirdi vēlreiz pārstartēju aparātu- atkal boot-loop. Bet pēc kāda 5 tāda loopa tomēr atkal piestartējās.

    Tā nu man tagad ir Galaxy S, kuram ir uzinstalēts CyanogenMod 7.1 (ārpāts kāds mēsls- no sirds neiesaku nevienam) nedarbojas tuvuma sensors, gļučī austiņu ligzda, ik pa laikam uzkarās “Dialer”.

    Labā ziņa ir tā, ka samirkušā sensoru grupa maksā tikai 15 Ls, un to var nopirkt tepat Latvijā. Nākamnedēļ nomainīšu sensorus un mēģināšu atkal likt kāroto Darky ROM 10.2.2.

    Novēliet man labu ceļavēju.

    #278310
    zi007
    Participant

    Konkrētais Darky nav slikts, bet tīri vizuāli man iepatikās rakstā aprakstītais…. CyanogenMod 7.1 arī esmu licis, bet par cik tas bija 2.3.7, tad nācās caur Odin atpakaļ uztaisīt pamatu un uzlikt savu iecienīto [ROM]Easter E1(JVT) 1st Rom with 10 Lock and TW4(Original) 🙂

    #278311
    RicoPico
    Participant

    Apraksti, lūdzu, pāris vārdos, to lieldienu olu. Nu tā- Advantages un disadvantages…

    #278312
    zi007
    Participant

    Izskats kā Galaxy s2, strādā stabili! Standartā jau tapete ar koši krāsotām olām…laiks un laika apstākļi arī ir smuki uzlikti…:)

    #278313
    mcjanka
    Participant

    Perfekti tas Etalons strādā liekas ka tiešām ir SGS2 un ātrdarbība laba un baterija tur labi 😀

    #278314
    mcjanka
    Participant

    Kā tur ir. Izdarīju visu ieinstalēju 2.3.5 norūtoju un ieinstalēju Easter ROM – Kā ir ja es tagad gribu kādu citu romu man vajag visu veikt no sākuma vai pietiek uztaisīt Wipe/factory settings un ieinstalēt caur trīspogu kombināciju citu ROmu????????

    #278315
    mcjanka
    Participant

    Kā tur ir. Izdarīju visu ieinstalēju 2.3.5 norūtoju un ieinstalēju Easter ROM – Kā ir ja es tagad gribu kādu citu romu man vajag visu veikt no sākuma vai pietiek uztaisīt Wipe/factory settings un ieinstalēt caur trīspogu kombināciju citu ROmu????????

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā