Lenovo jaunākais spēļu klēpjdators sver mazāk nekā 2 kilogramus

Kad tiek runāts par spēļu klēpjdatoriem, parasti tie asociējas ar to, ka tie ir milzīgi, apjomīgi un smagi, bet ne vienmēr tā ir. Tiem, kas meklē spēļu klēpjdatoru, kas nesalauž muguru, Lenovo jaunākais Legion Slim 7i varētu būt klēpjdators jums.

Pēc Lenovo teiktā, Legion Slim 7i  sver nedaudz mazāk par četrām mārciņām (precīzāk – 3,96 mārciņas jeb 1.8kg), kas ir salīdzinoši viegls klēpjdators. Lenovo apgalvo, ka viens no veidiem, kā viņi samazināja klēpjdatoru svaru, bija izdomāt jaunu dzesēšanas sistēmu, ko viņi sauc par Lenovo Legion Coldfront 2.0, kur viņi apgalvo, ka ir uzlabojuši gaisa ieplūdes sistēmu.

Viņi arī lepojas, ka klēpjdatora akumulators spēj nodrošināt līdz pat 7,75 stundām ilgu akumulatora darbības laiku, un Rapid Charge Pro funkcija arī palīdzēs to ātri uzlādēt. Citas funkcijas ietver Dolby Atmos skaļruņus, pirkstu nospiedumu lasītāju.

Kas attiecas uz specifikācijām, Legion Slim 7i būs  aprīkots ar 15,6 collu displeju ar līdz pat 4K izšķirtspēju, līdz 2 TB NVMe PCIe SSD krātuves, līdz 32 GB 3200 MHz DDR4 RAM, un to var konfigurēt līdz pat Intel Core i9-10980HK un NVIDIA RTX 2060 Max-Q GPU. Lenovo klēpjdatoram vajadzētu būt pieejamam jau oktobrī, kur tā cena būs sākot no 1329 ASV dolāriem (~1110 Eur).

 

Avots: Ubergizmo

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt