iPhone 5: iespējams, Latvijas «ābolzombijiem» nāksies paciesties

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas iPhone 5: iespējams, Latvijas «ābolzombijiem» nāksies paciesties

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 24 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #157139
    samurajs
    Participant

    Kā ziņo “Dienas Bizness” (db.lv), iPhone izplatīšanas plānā Latvijā jaunais iPhone 5 nav ietverts ne pirmajā, ne otrajā sarakstā.

    21. septembrī mobilo operatoru subsidēto viedtālruni varēs sākt iegādāties ASV, Kanādas, Lielbritānijas, Vācijas, Francijas, Austrālijas, Japānas, Honkongas un Singapūras iedzīvotāji. Savukārt 28. septembrī – Austrijas, Beļģija, ÄŒehijas, Dānijas, Igaunijas, Somijas, Ungārijas, Īrijas, Itālijas, Lihtenšteinas, Lietuvas, Luksemburgas, Nīderlandes, Jaunzēlandes, Norvēģijas, Polijas, Portugāles, Slovākijas, Slovēnijas, Spānijas, Zviedrijas un Š veices iedzīvotāji. Kā redzam, Latvijas sarakstā nav.

    Protams, ka LMT vadība ir neizpratnē, jo Latvijas iPhone lietotāju skaits esot tikpat liels, cik Lietuvā un Igaunijā kopā. Domājams, ka tā ir kļūda. Jebkurā gadījumā Latvijā iPhone 5 nopirkt varēšot, bet tikai par nesubsidēto cenu ap 500 Ls par 16 GB versiju.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_ip_5.jpg[/img]

    Avots

    #290136
    romajo
    Participant

    “Domājams, ka tā ir kļūda.”

    Nu, ja jau mūsu prezis var sajaukt Turkmenistānu ar Turciju, tad jeņķiem (jeb kas nu tur to lietu fīrē), kas Lietuva, kas Latvija viens pīpis.

    #290137
    akms47
    Participant
    #290138
    rt25
    Participant

    Samuraj, kur palikusi Tava korektā attieksme pret lasītājiem? 🙂 Man šie telefoni nekad nav bijuši, tādēļ es nezutveru šo ironisko virsrakstu personīgi, tomēr Tu visus, kam ir un būs šādi telefoni, nosauc par zombijiem. Pieņemu, ka daļa no šiem cilvēkiem tiešām ir apmāti ar šo zīmolu, bet korektam žurnālistam visiem spēkiem vajadzētu izvairīties no subjektīviem spiredumiem, ja tie skar plašākas cilvēku grupas.

    #290139
    valters.vasilis
    Participant

    Ä€bolzombiji mainīs pilsonību un pārvaksies uz kaimiņvalstīm! 😀

    #290140
    valters.vasilis
    Participant

    Kā tiem Ä€bolzombijiem neveicas – tagad būs jāgaida ne tikai milzīgās rindās pie veikala, bet arī autoostās un dzelzceļa stacijās un viss tālais ceļš jāpavada pārpildītā, smirdīgā autobusā/vilcienā/kuģī/lidmašīnā lai varētu tikt pie jaunā Iphona.

    #290141
    Kon
    Participant

    Jēdziena – ābolzombija, definīciju .. , jo dēļ tendencionālā virsraksta, sāk šķist, ka par tādu tiek dēvēts jebkurš, kurš izmanto, kādu no Apple produktiem.

    #290142
    valters.vasilis
    Participant
    #290143
    Chr1s
    Participant

    Latvijas iPhone lietotāju skaits esot tikpat liels, cik Lietuvā un Igaunijā kopā.

    Ābolzombiju lielvalsts?

    #290144
    Kon
    Participant

    Tātad reāli, kāds 0,000001% labākajā gadījumā no visiem lietotājiem?

    Ja salīdzina to cilvēku skaitu, kuri stāv rindās ar šajā grafikā redzamajiem? https://www.statista.com/statistics/12743/worldwide-apple-iphone-sales-since-3rd-quarter-2007/

    Jaunuļi, pat heitot nemāk ^^

    #290145
    samurajs
    Participant

    Tāpēc, ka drausmīgi krīt uz nerviem Apple reklāmas politika. Rindāstāvēšana pie “ābolveikaliem”, pārspīlētā mediju uzmanība Apple superdārgajiem produktiem tiešām rada negatīvu iespaidu. Saprastu, ja iPhone 5 būtu labākais pasaulē, bet tā taču nav. Un par 1 iPhone 5 cenu 2 līdzvērtīgi Sony Xperia S sanāk.

    Kad Sony flagmanis iznāca, to varēja uzzināt tikai IT portālos. Bet tagad visas ziņu lapas, avīzes un TV par iPhone 5 kladzina.

    #290146
    Aldis
    Participant

    Samuraj.. apzinies to, ka notepad.lv lasitaji nav tie kas stāv rindās pie apple veikaliem, bet nopēr apple produktus dēļ tā ka viņiem vajag.

    Tālāk, Tu veicini Android-istu “zombiju” sliktos komentārus šeit. Visi priecīgi ka Apple lietotāji ir slikti un par katru cenu viņus noliks.

    Tik pat labi, aizskāri mani, un vēl daudzus – kuriem iespējas 1-2 produkti no Apple, kuri neinteresējas par Apple galvenajiem “patentu troļliem:, “visiem tiem kuru savu ābolzombijismnu uzkar to uz pleciem” bet ņem šo produktu jo tas tiešām ir tas kas visas vēlmes apmierina.

    Parādi, vai pierādi kaut vienu Notepad.lv lietotāju, kurš stāv rindā pēc jaunākajiem Apple produktiem – nav te tādu… 😛

    #290147
    samurajs
    Participant

    Aldi, bet vai Latvidžā vispār ir reāls veikals pie kā stāvēt? 😀 Par ābolzombijiem: ne jau tas ir zombijs, kas nopērk kādu iPodu vai portatīvo, jo viņam patīk. Bet gan tas, kuram Apple pārvērties par gandrīz vai reliģisku dzīvesveidu. Viņi jau rindās stāv tikai tāpēc, ka tā ir šova sastāvdaļa – var satikties ar sev līdzīgiem, paslavēt aifõnus utt.

    Un nesaprotu, ko LMT tā uztraucas, ka Latvidža palikusi ārpus valstu saraksta, kurās vispirms tirgos iPhone5? Nedomāju, ka uz to baigi uzvārīties varēs. Kāds biezais jau nopirks, bet rindu nebūs.

    #290148
    shady
    Participant

    Samuraj, ābolīšus pērk arī Latvijā. Atbrauc uz Rīgu (pieņemu, ka te ābolīši ir visvairāk) un paskaties, neticēsi, bet pat ļoti daudz. Un cik esmu runājis ar dažādām firmām, tad tie arī akcentējas uz servisu piedāvāšanu Android un iOS lietotājiem, jo šīs abas sistēmas ir vispopulārākās arī mūsu tirgum.

    Ptotams, es saprotu, ko samurajs ir domājis, bet ikdienas lasītājs var arī apvainoties un vienkārši nesaprast.

    Portāla Notepad.lv, pēdējā mēneša laikā, vairāk kā 20% no visu mobilo ierīču OS apmeklējuma ir tieši no iOS 🙂

    Interesentiem piedāvāju sīkāku attēlojumu – ko tad īsti mēs te lietojam:

    (Notepad.lv: pēdējā mēneša statistika par mobilo ierīču OS)

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_statmobierices_1.png[/img]

    #290149
    akms47
    Participant
    #290150
    samurajs
    Participant

    Es tomēr kaut kā negribu to iPhone 5. Tad jau labāk Samsung Galaxy S3. Dizains gan pēdējam mazliet suxxxx, bet dzelži daudz labāki un par ~150-200 lašiem lētāks.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_1329a6518b5892f587a930b4e0b6d4c8_1.jpg[/img]

    #290151
    piwchix
    Participant
    #290152
    Chr1s
    Participant
    #290153
    valters.vasilis
    Participant

    Galaxy S2 benčmarkā pat ieliek HTC One X.

    Shady, nevajag rakstīt mūļķības: 😀

    Quote:


    HTC One X pagaidām ir visspēcīgākā iekārta, ko Notepad.lv ir testējis un neviens līdz šim redzētais divkodolnieks tai blakus nespēj stāvēt.

    #290154
    Jaunzems
    Participant

    Apple ierīce uzvarējusi Apple ierīcei paredzētā benčmarkā? NEIESPĒJAMI

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 24 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā