Izziņo Windows Server 2012 pieejamību

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Izziņo Windows Server 2012 pieejamību

Tiek skatīts 2 ierakstu – 1 līdz 2 (no 2 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #157104
    shady
    Participant

    4.septembrī, Microsoft paziņoja par Windows Server 2012 vispārēju pieejamību. Satja Nadella (Satya Nadella), Microsoft Serveru un biznesa rīku virziena prezidents, atklāšanas pasākumā norādīja, ka Windows Server 2012 ir mākoņa operētājsistēmas pamats, kas klientiem nodrošina modernu platformu, kurā darbināt visdažādākās lietojumprogrammas.

    “Operētājsistēma vienmēr ir bijusi IT kodols, un mūsdienu daudzveidīgo mākoņpakalpojumu, savienoto ierīču un lielā datu apjoma pasaulē tā piedzīvo renesansi,” uzsvēra Nadella. “Microsoft unikālā pieredze visplašāk izmantoto operētājsistēmu, lietojumprogrammu un mākoņpakalpojumu jomā ļauj mums piedāvāt mākoņa operētājsistēmu, kuras pamatā ir programmatūra Windows Server un Windows Azure platforma, ļaujot klientiem iegūt neierobežotu datu centru.”

    Windows Server 2012 izstrādes pamatā likta mākoņskaitļošana, izmantojot Microsoft pieredzi globālo datu centru darbības nodrošināšanā, kur simtiem tūkstošu serveru sniedz vairāk kā 200 mākoņpakalpojumu. Windows Server 2012 paplašina servera operētājsistēmas definīciju, pievienojot jaunus, būtiskus virtualizācijas, krātuvju, tīklošanas un automatizācijas sasniegumus. Izmantojot simtiem jaunu līdzekļu, klienti var ieviest straujas pārmaiņas, ievērojami uzlabojot savu datu centru un lietojumprogrammu ātrumu, mērogu un jaudu. Windows Server 2012 kopā ar Windows Azure un System Center sniedz klientiem iespēju pārvaldīt un nodrošināt lietojumprogrammas un pakalpojumus privātajos, viesotajos un publiskajos mākoņos.

    “Daudzi lielie uzņēmumi jau tagad ir pārliecinājušies par milzīgajiem ieguvumiem, ko sniedz jaunā programmatūra. Aptaujājot 70 klientus visā pasaulē, kas pirmie ieviesa šo programmatūru, tika noskaidrots, ka tie prognozē dīkstāves samazinājumu vidēji par 52%, kā arī 15 produktivitātes stundu ietaupījumu uz vienu darbinieku gadā. 91% aptaujāto uzņēmumu paredz, ka samazināsies ieguldītais darbs servera administrēšanā, bet 88% sagaida, ka samazināsies ieguldītais darbs tīkla pārvaldībā,” informē Ēriks Eglītis, Microsoft Latvia vadītājs. “Windows Server 2012 sniedz organizācijām daudz plašākas iespējas kā tikai virtualizācija, izmantojot un droši pieslēdzoties privātajam mākonim mainīgā IT vidē, kas dinamiski pielāgojas biznesa vajadzībām. Aicinām ikvienu interesentu izpētīt Windows Server 2012 jaunās iespējas un noteikti organizēsim īpašus pasākumus IT nozares profesionāļiem, kuros klātienē iepazīstināsim ar Windows Server 2012.”

    “Microsoft Windows Server 2012 ir unikāls produkts, kādu tirgus nav piedzīvojis ilgu laiku un kurš apvieno sevī labāko ikvienam interesentam. IT speciālisti tajā atradīs daudz jaunu iespēju, jo īpaši, attiecībā uz dažādu iekārtu pārvaldību un drošību. Uzņēmumu īpašnieki un finansisti tajā saskatīs iespējas ietaupīt naudu, beidzot reāli iegūstot visplašākās mākoņskaitļošanas iespējas, vienkāršāku licencēšanu un nodrošinot vēl efektīvāku serveru tehnisko resursu izmantošanu. Savukārt lietotājiem tas nozīmēs efektīvāku darbu, kas vairs neierobežos tos biroja sienās, dodot iespēju strādāt ar dažādām ierīcēm gan uz vietas birojā, gan attālināti,” vērtē Juris Vilders, IT uzņēmuma DPA direktors.

    Menzies Aviation — gaisa satiksmes pasažieru un kravas operāciju uzņēmums, kurā strādā vairāk kā 17 000 darbinieku, — izmanto Windows Server 2012, lai darbiniekiem nodrošinātu identitāšu piekļuves pārvaldību un informācijas piekļuves politikas, jo uzņēmumā tiek ātri integrēti nesen iegādāti uzņēmumi. “Windows Server 2012 un Microsoft vispārējais risinājums ir ļoti iespaidīgs, tas mums palīdz pārvaldīt sistēmas un lietojumprogrammas mūsu privātā mākoņa vidē, mērogam mainoties līdz ar mūsu uzņēmējdarbību,” norāda Mārtins Galingtons (Martin Gallington), Menzies Aviation vecākais IT viceprezidents. “Tas ir ievērojams solis uz priekšu, kam pieskaņots vienkāršs, pievilcīgs cenu noteikšanas modelis.”

    Equifax ir globāls informācijas pakalpojumu sniedzējs, kas apstrādā un uztur datus par vairāk kā 500 miljoniem patērētāju un 81 miljonu uzņēmumu visā pasaulē. Š is uzņēmums tagad izmanto Windows Server 2012, lai uzlabotu savu informācijas pakalpojumu uzticamību un darbspējas laiku. “Windows Server 2012 ir radikāli mainījis to, kā darbinām savu datu centru, tādējādi ļaujot mums labāk īstenot savas saistības,” vērtē Braiens Garsija (Bryan Garcia), Equifax tehnoloģiju nodaļas vadītājs. “Jaunās tehnoloģijas palīdz nodrošināt lietojumprogrammas, kas vienmēr darbojas, un sistēmu Hyper-V uzskatām par ārkārtīgi svarīgu mūsu privātā mākoņa stratēģijas sastāvdaļu. Tādējādi mūsu darbs kļūst ievērojami efektīvāks, un mēs varam veltīt vairāk laika inovācijām, kas nodrošina uzņēmuma attīstību.”

    Vairāk informācijas par Windows Server 2012 – šeit. Satjas Nadellas bloga ieraksts pieejams šeit. Twitter ziņas: #WinServer.

    https://www.salidzini.lv/affiliate/search.php?aff=notepad.lv&q=Microsoft&cn=20&type=list” frameborder=”0″ width=”570″ height=”220″>

    #289838
    Piskadrons
    Participant

    O jā, es jau skrienu pirkt.

    Incanti, viņi man to 1kLs vērto dzelzi, bez kura tas mēsls nau lietojams, nosponsorēs?

Tiek skatīts 2 ierakstu – 1 līdz 2 (no 2 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā