iPhone 5 vairs nebūs Samsung atmiņas mikroshēmu

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas iPhone 5 vairs nebūs Samsung atmiņas mikroshēmu

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 23 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #157109
    samurajs
    Participant

    Vairs nav tālu, līdz Apple svinīgi prezentēs jauno iPhone 5 – tam jānotiek 12. septembrī. Kā ziņo Reuters, modelī turpmāk nebūs tradicionālo Samsung DRAM un NAND atmiņas čipu. Tas saistīts gan ar patentu karu, gan lielākoties ar to, ka Samsungam šobrīd milzīgs pieprasījums pēc Galaxy viedtālruņiem, un čipi vajadzīgi pašiem. Tā vietā Apple lietos Toshiba, Elpida Memory un SK Hynix produkciju.

    Tomēr pilnībā atteikties no Samsung mikroshēmām Apple šobrīd vēl nevar. Procesori joprojām būs no Samsung, kaut arī Apple pēdējā laikā sācis tos izstrādāt pats. Jaunāko A6 procesoru testa ražošanu sākusi Taivānas kompānija TSMC, kā arī displeju ražošana iPad planšetēm pamazām tiek pārmesta no Samsung Display uz LG un Sharp.

    Paredzams, ka pēc iPhone iznākšanas uzreiz no produktu līnijas tiks noņemts modelis 3G, bet iPhone 4 tiks piedāvāts bez maksas tiem, kuri slēgs 24 mēnešu līgumus ar Apple atbalstītiem mobilajiem operatoriem.

    Attēlā: iPhone 5 īpaši neatšķirsies no iepriekšējā, vienīgi būs mazliet garāks lielāka displeja dēļ.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_ip5_2.jpg[/img]

    Lasīt vairāk šeit, šeit un šeit.

    #289862
    Raivix
    Participant

    Viņam varētu vispār nebūt mikroshēmu. Zombiji būtu gatavi pirkt arī pliku karkasu…

    #289863
    Stat1CX
    Participant

    +1

    #289864
    cakeluv
    Participant

    Kaut tie mērkaķi nosprāgtu…ābols, protams!

    #289865
    Nettwerk
    Participant

    Apple produkcija nav tik suudiiga kaa veelas pienjemt to publika. Patiesiibaa viss jau ir attieksmee no Apple lietotaaju puses. Apple ir viennoziimiigi laabaaks par ikvienu android hlamu. Viss sleepjas vienkaarsiibaa un stabilitaatee.

    #289866
    LooNeY
    Participant

    Neviens nesaka ka tā ir sūdīga! 😉 Viņa vienkārši ir pārāk bezjēdzīgi ‘uzpūsta’ …. Vai labāks par Android…. nu tur var bezjēdzīgi strīdēties ( tāpat kā teiksim BMW vs Audi vai Nvidia vs AMD ) vieni fanboy’i paliks pie viena otri pie otra tieši tapēc ka katram savās interesēs ir tāds un nevis cits brends, un tos citus brendus lietotājs vienkārši nepieņem un tā īsti vēderā neskatās un pieņem uzreiz ka tas cits ir sliktāks…

    Apple produkcijā to vienkāršību es nesaskatu… tas ka funkcijas nav padziļinātas un būtībā viss strādā uz basic apple iekodēto līmeni un nekā savādāk tapēc ka firma to negrib – to es nesauktu par vienkāršību, bet par lietotāju sasietām rokām un kājām 😉 Cik es esmu testējis ios vs andr ta nu nez.. grūti teikt… vienam viens labāks otram otra funkcija labāka, bet nu to labāko funkciju vismaz es esmu saskatījis caur neskaitāmajiem android viedtalruņiem nevis ios 4 vai 4s tālrunī… Un esmu daudz mājas side to side testus veicis!

    Ja es būtu mega firma ta noslēgtu vienošanos ar citām lielajām firmām ka kamēr apple beigs savu cacīgo cimperlēšanos(citu firmu nodiršanu, patentu karošana par BEZJĒDZĪGÄ€M lietām u.t.t.) tikmēr vienkārši neslēgt nekādu līgumu! Būtībā kas paliek no Apple? – NEKAS! jo telefonā vai planšetē iekšā VAIRAK KÄ€ PUSE ieksas tur ir no citiem ražotajiem kā tagad toshiba, intel, nvidia, samsung, realtek, texas instrumens u.c… Tātad ja apple nevarētu noslēgt līgumus ta apple būtu prasts plastmasas gabaliņš ar iekostā āboļa logo jo paši viņi NEKO nozīmīgu saviem produktiem netaisa visu tik caur citām firmām uztaisa un ta savā konveijerī saliek kopā, nospodrina un zombē! būtībā viņi uz ceļiem lūgtos ja nevarētu līgumus noslēgt lai pieņem un darītu visu ko liek lai tik līgumu paraksta un ta varētu to viņu tagadējo debīlo attieksmi(kā viņi būtu pasaules karaļi) krasi mainīt, savādāk viņu zombiji nomirs un pati firma ātri vien nomirtu….Takā fanboyi padomājiet… Tavu iPhõnu darbina teiksim ātrais samsung rams(nu tgt toshiba) un šaubos ka firma citiem dod to ātrāko un labāko, to ātrāko un labāko jau atstāj sev savām vajadzībām 😉

    #289867
    Raivix
    Participant

    Iemācies izteikties īsāk! Komentāri nav referātiem!

    #289868
    LooNeY
    Participant

    Iemācies lasīt!

    #289869
    Jaunzems
    Participant

    idiotfagots

    #289870
    wersoo
    Participant

    Pastāsti par Android hlamu. Pilns ar vīrusiem utt?

    #289871
    Evers
    Participant

    Viņi ražo VIENU modeli, kamēr citi ražo desmitiem dažādus. Un tāpat to vienu nevar kārtīgi uztaisīt, notestēt, visādi rupji brāķi. Rupjas antenas problēmas, dzeltējoši korpusi, pārkaršanas utt.

    #289872
    Raivix
    Participant

    Bet Apple’am tas taču ir piedodams… Ja Nokia pieļautu tādas kļūdas, tad nākamajā dienā jau visos IT portālos būtu ziņas, kur rakstītu par strauju akciju kritumu, ekspertu negācijām utt. Bet Apple atvainojas un viss ir kārtībā. Tāpēc, ka viņi to var atļauties. Paši teica, ka naudas vairāk kā vajag..

    #289873
    Kon
    Participant

    cik tie andrīša zombiji var rieties :>

    #289874
    Kon
    Participant

    Quote:

    Ja es būtu mega firma

    .. , bet diemžēl Tu esi dauns 🙁

    #289875
    Aldis
    Participant

    Man patīk produkts, ne Apple galveno attieksme. 🙂

    #289876
    msh
    Participant

    Jā, produkts ir jauks – runājot līdzībās, jauna, kruta automašīna, kurai pēkšņi, bez brīdinājuma var nokrist ritenis… 😀

    #289877
    ID
    Participant
    #289878
    Jaunzems
    Participant

    Jauna, kruta automašīna, kuru ražotājs ar tālvadības pulti var nobloķēt, un kuras GPS sūta informāciju pa taisno uz Amerikas valdību.

    #289879
    Evers
    Participant

    Arī Raivix dēļ apokalipse ir nepieciešama.

    #289880
    yix
    Participant

    “Attēlā: iPhone 5 īpaši neatšķirsies no iepriekšējā, vienīgi būs mazliet garāks lielāka displeja dēļ. ” Hā hā jau kurš telefons un neko jaunu nevar izodmāt, savā attīstībā apstājušies jau uz iphone 4. Tik šauras pieres, vsimaz dizainu vareja pamainīt, a te vnk dzenās pakaļ Samsung galaxy S3. Apple pamazām, bet iet uz grunti. Ar to ka vienreiz paveikuši varoņdarbu nepietiks, ir jāvirzās uz priekšu nevis jāstāv uz veitas, konkurenti nesnauž. Vai arī tā teikt pirmie kuzēni ir jāslīcina. (kucēnus domāju iphone)

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 23 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā