Win7+Borland C++Builder 6

Moderatori: janis.wd, Vecākie lietotāji

kuukums
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 41
Pievienojies: 22 Mai 2008, 13:39
Reputācija: 0
Atrodas: 1. kojas

Win7+Borland C++Builder 6

Post no kuukums » 20 Sep 2009, 20:21

Skolā nepieciešams apgūt programmēšanas pamatus izmantojot Borland C++Builder 6. Problēma ir tā ka mājās mēģinot palaist šo programmu uz win7 nestrādā Shift, Ctrl un varbūt vēl kāds taustiņš. Pēc datora vai programmas pārstartēšanas reizēm uz mirkli nostrādā, bet tad atkal nekā.. Idejas?

Paldies!

P.S. Varbūt varat ieteikt kādu citu programmu. :)
..., bet patīk!!

andz4
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 42
Pievienojies: 05 Jūl 2009, 20:48
Reputācija: 0

Post no andz4 » 20 Sep 2009, 21:38

Izmanto so Visual C++ 2008 Express Edition vajadzetu stradat! :)

User avatar
Crow
E-žurnālists
Atbildes: 5392
Pievienojies: 10 Mai 2009, 14:22
Reputācija: 0
Atrodas: Ir

Post no Crow » 20 Sep 2009, 21:42

A tev značit jāapgūst tieši C++, nevis kāda specifiska vide, tā?

Piem. mēs izmantojām mācībām DevCpp (http://www.bloodshed.net/devcpp.html). Tāda diezgan bugaina tā IDE, bet ja tikai pamatu apgūšanai - pilnībā pietiek. Ja pareizi atceros, DevCpp rakstīts kods man gāja cauri arī C Builderī, tā kā būtiskas atšķirības nav.
Дебилы, бл*ть...

Loading
E-žurnālists
Atbildes: 1614
Pievienojies: 25 Feb 2007, 18:08
Reputācija: 1
Atrodas: Liepāja

Post no Loading » 20 Sep 2009, 21:47

kuukums, kur mācies?

kuukums
Reģistrēts lietotājs
Atbildes: 41
Pievienojies: 22 Mai 2008, 13:39
Reputācija: 0
Atrodas: 1. kojas

Post no kuukums » 20 Sep 2009, 23:35

Man pagaidaam C++ pamati un nekas īpaši vairāk arī nebūs...

Tagad "nedaudz" pamainīju specialitātes un pārvācos uz JAK

Paldies Visual studio brīžiem gļuko, bet nu vismaz kko dara... :)
..., bet patīk!!

Pievienot atbildi

Return to “Grafikas programmatūra”