SpaceX Starlink lietotne saņem atjauninājumu, kas palīdz atrast skaidras debesis

SpaceX Starlink mobilā lietotne šonedēļ saņēma atjauninājumu, kas ļauj vieglāk atrast skaidras debesis un savienojuma pārrāvumus, kā arī pievieno jaunu tumšu režīmu. Lietotnes uzlabojumi sākās vakar. SpaceX arī ziņoja par 90 000 aktīvo lietotāju lietotnes beta versijā, kas līdz šim aptver lauku reģionus 12 dažādās valstīs.

SpaceX savā Apple Store lietotnes aprakstā raksta, ka ar atjauninājumu nodrošinās pilnībā atjaunotu lietotnes versiju, kas piedāvās jaunu veidu, kā skenēt apkārtni, meklējot šķēršļus pirms Starlink sistēmas uzstādīšanas. Tāpat kā ar iepriekšējo metodi, lietotne liek lietotājiem skenēt apkārtni, izmantojot tālruņa kameru, bet jaunā versija rada nelielu kupolu ap Starlink uztvērēja “šķīvi”, kas pārklājas ar iespējamiem šķēršļiem, kurus iezīmē dažādas krāsas.

SpaceX kopš 2019. gada ir palaidis 1740 Starlink satelītus, kas ir pasaulē lielākais satelītoperators ar aptuveni 1650 pašlaik orbītā esošajiem satelītiem. Uzņēmums pirmdien paziņoja Federālajai sakaru komisijai, ka Starlink ir aptuveni 90,000 aktīvo lietotāju, kas ietver gan atsevišķas mājsaimniecības, gan dažādus valdības lietotājus, piemēram, skolas, pilsētas un ugunsdzēsēju nodaļas.

Avots: The Verge

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt