ASUS Republic of Gamers paziņo par pavisam jauniem

ASUS Republic of Gamers (ROG) izziņojis 2024. gada Zephyrus G14 un Zephyrus G16, kas ir jaunākais pienesums izcili jaudīgo plāno un vieglo spēļu klēpjdatoru klāstā. Šīm ierīcēm ir jauni CNC izstrādāti alumīnija korpusi, pielāgojams Slash Lighting gaismas bloks un pavisam jauna Platinum White krāsa, savukārt jaunākie AI paātrinātie čipi no Intel®, AMD un NVIDIA® ir gatavi sniegt spēļu entuziastiem un radošajiem profesionāļiem jaunas veiktspējas virsotnes. Gan Zephyrus G14, gan G16 ir aprīkoti ar ROG Nebula displejiem, satriecoši precīziem krāsu OLED paneļiem, kas ir spējīgi  arī uz G-SYNC®, lai nodrošinātu neticamu spēļu pieredzi. Īpaši efektīva dzesēšanas tehnoloģija, tostarp trīs ventilatoru tehnoloģija, šķidrais metāls un iztvaikošanas kameras atsevišķos modeļos, ļauj Zephyrus G14 un G16 viegli elpot, neskatoties uz to īpaši kompakto dizainu.

Pilnīgi jauns korpusa dizains

2024. gada Zephyrus G14 un Zephyrus G16 ir pilnīgi pārbūvēti gan no iekšpuses, gan ārpuses. Abām ierīcēm ir pilnīgi jauni, CNC izstrādāti alumīnija korpusi, kas nodrošina nevainojamu līdzsvaru starp svara samazinājumu, konstrukcijas stingrību un palielinātu korpusa telpu. Tas ļauj izveidot tastatūras dizainu, kas sniedzas no malas līdz malai, kā arī iekļaut lielākus un skaļākus skaļruņus ar izciliem basiem līdz pat 100 Hz. Skaļruņi ir par 25 % lielāki nekā iepriekšējās paaudzes skaļruņi, un par 47 % skaļāki, aizraujošākai audio pieredzei nekā jebkad agrāk. Zephyrus G14 un G16 ir aprīkoti arī ar lielākiem atsevišķiem taustiņiem un lielāku skārienpaliktni, kas nodrošina izcilību rakstot, precizitāti ritinot un plūdenumu spēlējot spēles. Gan 2024. gada Zephyrus G14, gan Zephyrus G16 tiek piegādāti ar trīs mēnešu Xbox Game Pass Ultimate abonementu, nodrošinot piekļuvi bibliotēkai ar simtiem lielisku spēļu.  

2024 ROG Zephyrus G14

Augstākās kvalitātes alumīnija korpuss pieejams arī pilnīgi jaunā Platinum White krāsā. Tāpat kā tā paša nosaukuma metālam, Platinum White ir drosmīga un spīdīga matēta apdare, kas pauž greznību. 2024. gada Zephyrus G14 un G16 vākā iebūvēts arī pavisam jauns LED gaismu bloks. Šis Slash Lighting bloks ar animētām sekvencēm sniedzas pa diagonāli pāri ierīču vākiem un iespēja pielāgot unikālus rakstus, ļauj lietotājiem nodrošināt, ka tie nekad nepazudīs pūlī. Zephyrus G14 ir 1,59 cm plāns un tikai 1,5 kg viegls, savukārt lielākais Zephyrus G16 ir tikai 1,49 cm biezs un sver tikai 1,85 kg. Šīs īpaši plānās un īpaši pārnēsājamās ierīces maina, ko uzskatam par iespējamu ar plāniem un viegliem klēpjdatoriem spēlēm.

AI paceļ to veiktspēju jaunos augstumos

Zephyrus G14 ir aprīkots ar AMD Ryzen 8000 sērijas procesoru un atbalstu AMD Ryzen AI, tāpēc tas ir gatavs nākotnei. Tas atbalsta Windows Studio efektu produktivitātes rīkus, piemēram, automātisko kadrēšanu, acu kontakta korekciju un uzlabotus fona efektus videozvanos. Zephyrus G14 ir aprīkots ar līdz pat NVIDIA GeForce RTX 4070 klēpjdatora GPU ar piekļuvi uzlabotām funkcijām, piemēram, DLSS 3.5, Frame Generation un Ray Reconstruction, lai uzlabotu attēlus un pat visparasīgākās spēles. 

2024 Zephyrus G14

Turpretim Zephyrus G16 ir aprīkots ar Intel Core Ultra 9 procesoru 185H ar 11 TOPS AI skaitļošanas jaudu, kā arī līdz pat NVIDIA GeForce RTX 4090 klēpjdatora GPU, kas nodrošina neticamu veiktspēju visās jaunākajās spēlēs un radošajās lietotnēs. Izmantojot īpašu AI atbalstu tādiem rīkiem kā Omniverse® un Stable Diffusion, lietotāji var izlaist garās rindas uz darbu mākonī un ģenerēt attēlus lokāli tikai dažu sekunžu laikā. Video rediģēšanas un 3D renderēšanas projekti ar AI paātrinājumu ir vairāk nekā divas reizes ātrāki, vienlaikus patērējot mazāk enerģijas, tā nodrošinot ilgāku akumulatora darbības laiku. Ar pilnu piekļuvi jaunākajām mākslīgā intelekta paātrinātajām tehnoloģijām šī ierīce viegli tiks galā ar jaunākajām radošajām lietotnēm un spēlēm.

2024 Zephyrus G16

Pirmais ROG OLED klēpjdators ar ROG Nebula displeju 

ir ieradies ROG ar lepnumu paziņo, ka Zephyrus G14 un Zephyrus G16 ir aprīkoti ar pirmajiem OLED paneļiem, kas rotā ROG klēpjdatorus spēlēm. Zephyrus G14, lepojas ar 3K izšķirtspējas un 120 Hz paneli un Zephyrus G16 ar 2.5K 240 Hz displeju, abi piedāvā neticamu vizuālo precizitāti un attēla kvalitāti ātrās spēlēs. Kā pienākas īstiem spēļu klēpjdatoriem, ROG ar lepnumu paziņo, ka, pateicoties sadarbībai ar Samsung un NVIDIA, šie ir vadošie klēpjdatoru OLED paneļi ar G-SYNC atbalstu. Tie piedāvā neticamu kustības skaidrību pat tad, ja kadru ātrums uz brīdi samazinās.

2024 Zephyrus G16

Kā ROG Nebula Display OLED paneļiem, šiem displejiem ir viss, kas nepieciešams spēļu entuziastiem. Abām opcijām ir 16:10 malu attiecība, VESA DisplayHDR True Black 500 un satriecoša kontrasta attiecība 1 000 000:1. Ar OLED pikseļu patiesi melnajiem toņiem HDR saturs un spēles var patiesi spīdēt. Displeji var lepoties arī ar 100 % DCI-P3 krāsu gammas pārklājumu un Delta E precizitāti, kas ir mazāka par 1, padarot šos spēļu paneļus vienlīdz spējīgus arī kā galveno ekrānu satura veidotājiem, kuru darbā nepieciešama krāsu precizitāte. Spēļu entuziastiem neticami ātrais 0,2 ms reakcijas laiks no pelēkās uz pelēko krāsu praktiski novērš dubultošanos un nodrošina tīrāko iespējamo attēlu katrā ekrāna atsvaidzinājumā.

Hiperefektīva dzesēšana

Īpaši plānajiem un jaudīgiem klēpjdatoriem ir nepieciešami neticami efektīvi dzesēšanas risinājumi, tāpēc, lai saglabātu savas priekšrocības, Zephyrus G14 un G16 ir aprīkoti ar jaunākajiem viedās dzesēšanas uzlabojumiem. Augstas veiktspējas šķidrā metāla termiskais savienojums uz CPU un 2. paaudzes Arc Flow Fans ieviešana efektīvi izvada siltumu no korpusa. Trīs ventilatoru tehnoloģija, sistēma, kurā tiek izmantots trešais papildu ventilators, lai palīdzētu virzīt gaisa plūsmu pāri uz mātesplates virsmas uzstādītajiem komponentiem, kā arī palīdzētu aizvadīt siltumu no GPU, izvelk no ierīces papildu siltumu. Zephyrus G16 modeļi, kas aprīkoti ar NVIDIA GeForce RTX 4080 klēpjdatora GPU vai NVIDIA GeForce RTX 4090 klēpjdatora GPU, ir aprīkoti ar pielāgotu iztvaikošanas kameru, kas izmanto divus ventilatorus, lai nodrošinātu šo aparatūru ar tai nepieciešamo dzesēšanu.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt