Novērots, ka Spotify izstrādā AI ģenerētus atskaņošanas sarakstus

Pēc veiksmīgas Spotify AI dīdžeja funkcijas palaišanas un pavisam nesen pievienotā atbalsta AI tulkotajiem podkāstiem, tagad šķiet, ka Spotify savā lietotnē izstrādā vēl vienu AI līdzekli: Ar AI darbināmi atskaņošanas saraksti. Programmas kodā atklātās atsauces norāda, ka uzņēmums, iespējams, izstrādā ģeneratīvus AI atskaņošanas sarakstus, ko lietotāji varētu izveidot, izmantojot uzvednes.

Papildinājumus atklāja tehnoloģiju veterāns, šobrīd investors Kriss Mesina (Chriss Messina), kurš ievietoja koda ekrānuzņēmumus no Spotify lietotnes, kuros ir atsauce uz AI atskaņošanas sarakstiem un “atskaņošanas sarakstiem, balstoties uz jūsu uzvednēm”.

Spotify kods, Chris Messina

Interesējoties pēc komentāriem, Spotify atteicās apstiprināt savus plānus ap AI atskaņošanas sarakstiem.

“Uzņēmumā Spotify mēs nemitīgi plānojam un mēģinam izdomāt, kā uzlabot savu produkta piedāvājumu un piedāvāt lietotājiem vērtīgus papildinājumus. Bet mēs nekomentējam spekulācijas ap iespējamām jaunām funkcijām un mums šajā laikā nav nekā jauna, ar ko dalīties,” aģentūrai TechCrunch sacīja kāds Spotify preses pārstāvis.

Tomēr Spotify, iespējams, jau ir izstrādājis pamatu AI atskaņošanas sarakstiem, kas izveidoti ar uzvedinājumiem, kad tas izstrādāja līdzekli Niche Mixes, kas mūsdienās ļauj lietotājiem izveidot unikālus atskaņošanas sarakstus, pamatojoties tikai uz aprakstu. Šie Niche Mixes šobrīd ļauj norādīt gandrīz jebko, lai izveidotu atskaņošanas sarakstu – sākot ar žanru un beidzot ar sajūtām vai estētiku, piemēram, Cottagecore Indie Mix, Bubblegum Pop Mix, Discofox Mix, feel Good Driving Mix, Fun Road Trip Mix, Travel Mashup Mix un citiem.

Avots: TechCrunch

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt