[Jaunumi] "What happened to AMD?"

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Viss pārējais [Jaunumi] "What happened to AMD?"

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #157463
    prusaks
    Participant

    Lasot ziņas, uzgāju diezgan detalizētu aprakstu no vairākiem skatu punktiem par AMD problēmām. Ja ir interese, pilns raksts ir šeit.

    Neliels citāts: “AMD’s Trinity is in trouble too, though. It wasn’t ready in time to compete with Intel’s Ivy Bridge, so notebook manufacturers designed the current wave of thin laptops and Windows 8 systems with Intel in mind, and AMD more of an afterthought.”

    #292133
    E-500
    Participant
    #292134
    Crow
    Participant

    Pag, pārmaksāja par ATI? Ne velna nepārmaksāja! Gandrīz droši, ka Radeon produkti ir vienīgais, kas visu to bomžu šķūni vēl tur virs ūdens – par to vēl viņiem ilgi būtu jāspodrina Radeon inženieru tupeles, nevis pārmaksāja. Tieši Trinity dēļ CPU, kas ir sūds, bet grafikas, kas var dzenāt plebeju geimus bez žagošanās, ir ejošais produkts, kur būtu arī jāvelta visa uzmanība – tai skaitā – kā to padarīt vēl efektīvāku, pirms Haswell un ARM A15 ieliek iekšās, un nevis konservbundžās iepakotie buldozeri un pāļu drāzēji, kas ATM der tikai centrālapkures aizvietošanai.

    Bet flegmatisms acīmredzot ir lipīga slimība – Radeon ar nav gājis secen. Amazon priekš saviem mākoņiem nesen iegādāja 10000 Teslas kopsummā par pārdesmit miljoniem. Kur tai momentā bija FirePro? Intel arī tur lien ar Xeon Phi – labi, ka tas aizvien tāds Laughabee vien ir, tad vēl ir cerība, ka IBM Sekvojās, Ceļskrējos un Titānos neparādīsies.

    Nu nevar tirgot nanotehnoloģijas par gandrīz pašizmaksu, paļaujoties uz arvien dilstošo fanbojismu un geimeriem ar plānu maku. Atspēlējas tas tagad un piedevām tā, ka Intel var tagad visu Oregonas štatu apkurināt ar negausīgi iegrābto piķi, grūst piķi veikalingā, grūst piķi R&D, celt jaunas fabrikas, un miera vējos pārdzīvot vesela miljarda zaudējumus, ko radīja Cougar Point epikfeils. Un jamie arī arvien vairāk sāk “ekonomēt”, bet tāpēc, lai saviem menedžerati varētu iegādāt jaunas jahtas, nevis lai caurā sile turās virs ūdens.

    Tāpat arī Globalfoundies ar ka tik neapriebjās vienā dienā naftas biznesā iegrābto katru kvartālu nolaist podā. Ja 14XM process neies kā smērēts, var gadīties, ka “Arab Money” ilgi Drēzdenē vairs neskanēs. Un tad AMD vienīgās iespējas būs vai nu pārdoties, teiksim, Googlei, vai arī izdarīt kolektīvu pašnāvību, jo neviens cits jamos pretī neņems.

    #292135
    Aldis
    Participant

    Īsumā tā arī ir…

    Buldazeri činīt činija… teicās ka sačinīs labu labo.. iepirka Radeon – kas savulaik bij tiešām videokaršu lauciņā labu labais.. bet šā vai tā buldazēris iesēdās un noslīka purvā, jo reāli lietoajs nebija un nav…

    Tagad purvā vilks Ati… žēl :'(

Tiek skatīts 4 ierakstu – 1 līdz 4 (no 4 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā