Viedtālruņi ar visaugstāko akumulatora darbības laiku

2019. gadā viedtālruņiem nākušas klajā visai daudz iespaidīgas funkcijas – sākot ar 5G atbalstu, salokāmiem displejiem līdz pat fotokamerām, kas īsi pirms fotografēšanas izbīdās no viedtālruņa korpusa. Taču neatkarīgi no tā, vai šīs tehnoloģiskās tendences ir vai nav saglabājušās, viena tālruņa funkcija vienmēr ierindojas saraksta augšgalā: ilgs akumulatora darbības laiks. Šajā rakstā apskatīsim 5 no šobrīd pieejamajiem viedtālruņiem ar visilgāko akumulatora darbības laiku.

Apple iPhone XR

Visiem trim jaunajiem iPhone X sērijas viedtālruņiem ir ilgs akumulatora darbības laiks – 19 stundas un 53 minūtes. Tajos ir arī daudz lieliskas funkcijas, tostarp lielisks, augstas kvalitātes ekrāns ērtā korpusā, ātra veiktspēja, sejas atpazīšana, bezvadu uzlāde, kā arī viena no labākajām viedtālruņu kamerām.

Apskatīt Apple mājas lapā.

Samsung Galaxy S10 Plus

Samsung Galaxy s10 Plus ir lielisks AMOLED ekrāns, noderīgi kameras rīki un iespēja bez vadiem uzlādēt arī citas ierīces. Viedtālruņa akumulatora darbības laiks ir 21 stunda. Daudziem šis modelis var šķist par lielu, bet ja ir vēlme pēc Samsung Galaxy jaunākā viedtālruņa, arī modelim ir lieliskas funkcijas un 18 stundu akumulatora darbības laiks.

Apskatīt Samsung mājas lapā.

Huawei P30 Pro

Ar četrām kamerām un skaistu dizainu, Huawei P30 Pro ir viens no labākajiem viedtālruņiem fotografēšanai. Tam ir arī visilgākais akumulatora darbības laiks, kāds redzēts tālrunim – 22 stundas un 57 minūtes. Arī Huawei P30 ir lielisks akumulatora darbības laiks, kas ilgst 21 stundu un 31 minūti.

Apskatīt Huawei mājas lapā.

Samsung Galaxy Note 9

Lai gan Samsung Galaxy Note 10 paredzēts izlaist jau augustā, Note 9 joprojām ir izcils viedtālrunis. Tā akumulatora darbības laiks ir 19 stundas un 20 minūtes. Turklāt viedtālrunim ir liels, spilgts ekrāns, S Pen irbulis un lieliska kamera.

Apskatīt Samsung mājas lapā.

LG V50 ThinQ

LG V50 ThinQ kopā ir piecas kameras, ūdensizturība un iespēja pievienot austiņas ar vadiem. Tas ir arī pirmais viedtālrunis, kam ir 5G savienojums, kas lietotājiem ļauj sērfot internetā ar zibenīgu ātrumu. Papildus visām šīm lieliskajām funkcijām, tam ir akumulators ar 17 stundu un 49 minūšu darbības laiku.

Apskatīt LG mājas lapā.

Avots: CNET

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt