Sony iepazīstina ar jauno FE 24-50mm F2.8 G: kompaktu, izcilas izšķirtspējas tālummaiņas objektīvu

Kompānija Sony ar lielu prieku paziņo par savu jaunāko papildinājumu E-Mount objektīvu klāstā  – kompakto 35mm pilna kadra tālummaiņas objektīvu FE 24-50mm F2.8 G. Jaunais modelis var lepoties ar F2.8 maksimālo diafragmas atvērumu visā tālummaiņas diapazonā, turklāt tas aptver fokusa attālumu no 24mm līdz 50 mm ar maksimālo atvērumu F2.8 visā tālummaiņas diapazonā. Neskatoties uz tā nelielo izmēru un vieglo svaru, FE 24-50mm F2.8 G nodrošina satriecošu izšķirtspēju un veido izcilu bokē efektu (Bokeh), kas raksturīgs Sony “G Master” sērijai.

FE 24-50mm F2.8 G ir kā radīts dažādībai, ko pierada tā daudzpusība un spēja aptvert fokusa attālumu no 24mm līdz 50mm. Objektīvs izstrādāts, domājot par tiem fotogrāfiem, kuri izmanto to dažādiem mērķiem, sākot no ikdienas foto mirkļiem līdz pat portretiem un dabas ainavām. Objektīvam ir precīzs autofokuss un viegli izmantojama tālummaiņa. Fiziskais objektīva garums nemainās tālummaiņās izmantošanas laikā, tādēļ objektīvs ir piemērots arī dažāda video satura radīšanai, sākot no vlogu veidošanas līdz kino filmēšanai. Turklāt kompaktais dizains garantēs ērtu transportēšanu. Objektīvs ietilpst pat vismazākajā fotokameru somā, to būs viegli paņemt līdzi un ērti lietot. 

Noderīgas funkcijas un elementi lietotājiem:

  • Kompakts, bet izturīgs. Objektīva filtra diametrs ir φ67 mm, maksimālais diametrs 74.8 mm un garums 92.3 mm, turklāt sver aptuveni 440 g.
  • Asfēriskie elementi. Pateicoties četrām asfēriskām lēcam un diviem ED (Extra low Dispersion) stikla elementiem, FE 24-50mm F2.8 G ir ievērojami samazinātas hromatiskās aberācijas. Citiem vārdiem sakot, šie elementi nodrošina, ka visā tālummaiņas diapazonā nemainās tuvplānu kvalitāte un fokuss ir precīzs.
  • Mākslinieciskais “Bokeh” efekts. Jaunais modelis rada skaistu bokē efektu (Bokeh) visā tālummaiņas diapazonā, pateicoties progresīvajam optiskajam dizainam un 11 asmeņu diafragmas atvērumam.
  • Izcili tuvplāni. Objektīvs nodrošina izcilu tuvplāna veiktspēju ar minimālu fokusēšanas attālumu. Minimālais filmēšanas attālums ir 0.19 m (AF) platleņķī, bet maksimālais palielinājums 0.30x (AF), nodrošinot kvalitatīvu tuvplānu uzņemšanu.

Uzlabota autofokusa (AF) sistēma. Objektīvs aprīkots ar diviem lineāriem motoriem, tādējādi garantējot ātru, precīzu un klusu autofokusu. Autofokuss darbojas ar augstu precizitāti pat pie sēriju fotografēšanas ar ātrumu līdz pat 120 kadriem sekundē. Objektīvs izmanto Sony oriģinālo XD Linear Motors sistēmu, kas nodrošina ļoti ātru un precīzu autofokusēšanu, savukārt lineārais manuālais fokuss – objektīva fokusa gredzens ļauj ātri un precīzi kontrolēt manuālo fokusu.

  • Ievērojami klusāks. Pateicoties inovatīvajām lēcu tehnoloģijām, objektīvam ir samazināts “elpojoša fokusa” efekts. Fokusa, tālummaiņas un objektīva atvēruma darbība ir klusa ar samazinātam vibrācijām, lai netiktu ietekmēta attēla kvalitāte. 
  • Video kvalitāte. FE 24-50mm F2.8 G atvieglo kritiski svarīgu fokusa kontroli 4K 120p vai FHD 240p video ieraksta laikā, kā arī atbalsta Active Mode stabilizācijas režīmu, kad ir nepieciešama efektīvā stabilizācija, filmējot bez statīva. 
  • Lietotājam draudzīgs izpildījums. Funkcijas, piemēram, pielāgojama fokusa noturēšanas poga, diafragmas gredzens, diafragmas klikšķa ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis un fokusa režīma slēdzis, nodrošina ērtu lietošanu un pilnīgu kontroli.
  • Izturīgs un praktisks. Objektīvam ir putekļu un mitruma izturīga konstrukcija, kā arī fluora pārklājums priekšējam optiskajam elementam, lai objektīvs būtu tīrs un droši lietojams ārpus telpām.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt