Samsung vēlas apvienot Galaxy S un Note līnijas

Dienvidkorejas resurss The Bell ziņo, ka Samsung viceprezidents Džejs Lī (Jay Lee) plāno apvienot populārās viedtālruņu līnijas Galaxy S un Note. Šobrīd notiek  intensīva apspriešana augstākajos vadības līmeņos, jo katrai no līnijām ir savs fanātu pulks, kuru Samsung nevēlētos apbēdināt. Visdrīzāk tomēr šī apvienošana notiks, jo izstrādāt divus flagmaņus gada laikā ir pārāk dārgi un nevar pārdot tik daudz kā gribētos. Bez tam, ja kāds tikko nopircis Galaxy S8+, tad viņu pārliecināt pēc dažiem mēnešiem pirkt Note 8 ir praktiski neiespējami. Nevar arī neņemt vērā ķīniešu ražotājus, kas piedāvā daudz lētākas alternatīvas.

Minētā situācija gaidāma arī ar Galaxy S9+ un Note 9. Lūzuma punkts varētu būt Galaxy S10 un S10+, kuri gaidāmi trīs dažāda izmēra versijās. Visdrīzāk pašu lielāko S10+ izlaidīs ar 6.4 collu displeju un komplektēs ar klasisko S Pen stylus, līdz ar ko pēc Note 10 vairs nebūs vajadzības.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

One Response

  1. Attiecībā uz Samsung pareizi arī darīja,praktiski viņi ir vienadi.Attecībā uz NOTEPAD ka man bij jaizmanto VPN ,vēlu veiksmi izdzīvot ,kādi15 sūkātāji tur ir palikuši.

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt