Gallery Go – jauna fotoattēlu lietotne no Google

Gallery Go ir jauna Google veidota fotoattēlu lietotne, kas ļauj kārtot un rediģēt savus fotoattēlus. Tāpat kā Google parastā programma Google Photos, tā izmanto mašīnmācību, lai organizētu fotoattēlus. 

Gallery Go aplikāciju var arī izmantot, lai automātiski uzlabotu attēlus un piemērotu tiem filtrus. Atšķirībā no Google Photos, Gallery Go ir paredzēts darbam bezsaistē un aizņem tikai 10 MB vietas viedtālrunī.

Gallery Go ir tikai jaunākā, vismazākā un visvienkāršākā lietotnes versija, kas izstrādāta tādiem jaunattīstības tirgiem kā Nigērija, kur Google jau par to ir paziņojusi. Tādām zināmām aplikācijām kā Messenger, Instagram un Twitter jau ir šāda tipa “vieglās” aplikācijas versijas, kuras sauc par lite un kuras ir ieguvušas lielu popularitāti.

Google arī ir izstrādājusi ko līdzīgu operētājsistēmas lite versijai – Android Go. Tā ir paredzēta salīdzinoši lētiem viedtālruņiem, kuriem trūkst jaudas Android klasiskajai versijai.

Google jaunā fotoattēlu lietotne Gallery Go jau ir pieejama lejupielādei Google Play veikalā. Lai to palaistu, ir nepieciešama ierīce, kurā darbojas Android 8.1 Oreo vai jaunāka versija.

Apskatīt Gallery Go Google Play Store.

Avots: The Verge

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

One Response

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt