Origin ievieto Xbox, PlayStation, Switch un Gaming datoru vienā iekārtā

Ja jūs esat tāds video spēļu spēlētājs, kurš spēlē video spēles uz visām konsolēm un atbilstošu spēļu datoru, tad šī pielāgotā ierīce no Origin būtu paredzēta jums. Vienā ierīcē tam ir PlayStation, Xbox, Nintendo Switch un spēļu dators.

Origin šo ierīci ir izveidojis, lai atzīmētu 10 gadu jubileju. Šajā pielāgotajā spēļu automātā ir Xbox One X, PlayStation 4 Pro un Nintendo Switch un jaudīgs spēļu dators.

Šo visu vieglāk ir uzrakstīt, nekā salikt kopā, min uzņēmums savā tīmekļa vietnē. Ierīcei vajadzēja būtiskas šasijas modifikācijas, pielāgotas dzesēšanas sistēmas un daudz ko citu. Galīgais praktiskais dizains tika sasniegts pēc filtrēšanas ar desmitiem koncepciju dizainu.

Ierīce ir aprīkota ar Intel Core i9, 64GB RAM, 4TB SSD atmiņas, 14TB cietā diska, 1000W PSU un Nvidia Titan RTX. Galējais dizains ne tikai ir salikts vienā iepakojumā, bet arī katrai konsolei ir individuāls USB 3.0 ports, Ethernet slēdzis un 2TB SSD, lai nodrošinātu lielāku uzglabāšanu un ātrāku ielādes laiku Xbox un PS4.

Diemžēl tā ir tikai koncepcijas versija. Ierīce netiks pārdota, un, pat ja tā būtu nopērkama, tas izmaksātu vairāk, nekā lielākā daļa cilvēku būtu gatavi par to maksāt.

Avots: ubergizmo.com

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt