Kā izskatīsies OnePlus 9 sērijas viedtālruņi?

OnePlus 9

Izskatās, ka jaunā OnePlus 9 sērijas viedtālruņi tiks izlaisti jau pavisam drīz – pēc nedēļas jeb 23. martā. Ar šo informāciju uzņēmums vakar dalījās savā Twitter kontā, pievienojot arī gaidāmā OnePlus 9Pro viedtālruņa attēlus.

Vakar, 15. martā OnePlus Lielbritānijas Twitter kontā uzņēmums dalījās ar 4 attēliem no gaidāmā OnePlus 9 Pro viedtālruņa. Tagad nepārprotami ir skaidrs kā tad tas īsti izskatīsies.

Pēc dažām stundām uzņēmums tajā pašā Twitter kontā publicēja ierakstu, kurā min, ka ar OnePlus 9 Pro Morning Mist un OnePlus 9 Winter Mist iepazīstinās 23. martā. Pēc šī ieraksta varam spriest, ka jaunie viedtālruņi varētu tikt piedāvāti zilganos un pelēkos toņos.

Papildus tam uzņēmums ik pēc dažām dienām savā OnePlus oficiālajā mājas lapā atklāj kādu jaunu 9 sērijas viedtālruņu specifikāciju.

Īsā video uzņēmums ir apstiprinājis, ka jaunajā viedtālruņu sērijā būs Hasselblad, Zviedrijas fotokameru ražotājakameras, kā arī aicina iesaistīties nelielā testā par Hasselbald. Testu iespējams apskatīt un aizpildīt šeit. Tiem, kas aizpilda testu, ražotājs piedāvā iespēju laimēt jauno OnePlus 9 viedtālruni.

Avoti: OnePlus Twitter konts, oneplus.com/uk/launch

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt