Logitech Mini Boombox nodrošina lielisku skaņu jebkur

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR Logitech Mini Boombox nodrošina lielisku skaņu jebkur

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #155342
    shady
    Participant

    Logitech izziņo Logitech® Mini Boombox, kompaktu skaņas sistēmu mūzikai, filmām, spēlēm un zvaniem, ko viegli savienot ar viedtālruņiem, planšetdatoriem un citām Bluetooth® ierīcēm.

    Lai arī Logitech Mini Boombox ir neliela ierīce, tā var lepoties ar lielisku sniegumu. Tai ir speciāli konstruēta akustika, kas ļauj jums baudīt lielisku skaņu ar uzlabotām zemajām frekvencēm, savukārt ērts skaļrunis ar iebūvētu mikrofonu ļauj veikt skaidrus zvanus birojā, mašīnā vai pagalmā. Tā ir lieliska ierīce tālruņa zvaniem vai videotērzēšanai – vienam vai vairākiem kopā.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_miniboombox_1.jpg[/img]

    “Logitech Mini Boombox ir lielisks papildinājums mūsu planšetdatoru piederumu klāstam,” sacīja Azmata Ali, Logitech planšetdatoru un mobilo produktu viceprezidents. “Mūsdienās, kad mobilās ierīces ir arī kinoteātri, koncertu skatuves, spēļu konsoles un konferenču centri, cilvēki vēlas arī līdzvērtīgu skaņas kvalitāti.”

    Logitech Mini Boombox viegli savienot ar populārākajiem viedtālruņiem, planšetdatoriem un citām ierīcēm, kas atbalsta Bluetooth® Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) un darbojas ar tālruņiem, kas atbalsta Bluetooth Hands-Free Profile (HFP 1.5). Tam ir iebūvēts akumulators, ko lādēt ar USB, tādejādi jums nevajag uztraukties par bateriju nomaiņu. Skaļrunis darbojas līdz pat 10 stundām, atkarībā no lietošanas un darbības vides. Tas ir pietiekami, lai atskaņotu visus savas mīļākos dziesmu sarakstus vai visu nakti pļāpātu pa tālruni. Skārienvadības paneli ar aizmugurgaismojumu viegli vadīt gan dienā, gan naktī.

    Cena un pieejamība

    Sagaidāms, ka Logitech Mini Boombox būs nopērkams no novembra beigām par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu Ls 56. Papildu informācijai, lūdzu, apmeklējiet: http://www.logitech.com.

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_miniboombox_logitech_1.jpg[/img]

    #278378
    msh
    Participant

    Izmēri? Svars?

    Tas, ka iekšā iebūvēti aķi, ir ļoti draņķīgi – aķis nekurienes vidū nosēžas un viss. Ja tas krāms tiešām darbojas tikai no zilajiem zobiem, vēl sūdīgāk, ko darīt ar ierīcēm, kurām līdz zilajiem zobiem ir kā mums līdz marsam?

    #278379
    tox3
    Participant

    msh atrodi laika mašīnu un dodies atpakaļ uz milleniumu

    Parātiņs izskatās diezgan interesants un pat varētu noderēt

Tiek skatīts 3 ierakstu – 1 līdz 3 (no 3 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā