Amazon Fire TV – ļoti nopietns konkurents

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Amazon Fire TV – ļoti nopietns konkurents

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #159557
    samurajs
    Participant

    Amazon nule prezentētā TV straumēšanas ierīce Fire TV ir ļoti nopietns konkurents esošajām šādām ierīcēm. Tas nav kautkāds breloks kā Google Chromecast, un reizes trīs jaudīgāks par analogiem Apple un Roki ražojumiem. Amazon Fire TV straumē video ar 1080p izšķirtspēju, un tā Android iekšas ir viedtālruņu flagmaņa cienīgas: 4 kodolu procesors un 2 GB RAM. Aizmugurē atrodami HDMI, Optical audio, Ethernet savienojumi.

    Demonstrācijā Amazon Fire TV uzvedās bez mazākajām aizkavēm. Tas attiecās gan uz darbvirsmas ritināšanu (pēdējā no kinoplakātiem utml. bildēm vien sastāv), gan uz video atskaņošanas uzsākšanu. Arī pēdējā sākās bez mazākās pauzes. Protams, tam visam vajadzīgs ātrs internets. Amazon platformā ietilpst gan maksas, gan bezmaksas pakalpojumi. Iekļauti Hulu, Netflix, YouTube, Vimeo, MLB.tv, NBA u.c. Iespējams skatīt fotogrāfijas no Amazon Cloud Drive mākoņa.

    Amazon Fire TV cena ir visai demokrātiska – tikai 99 ASV dolāri.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_am1_1.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_am2_1.jpg[/img]

    Vadības pults ir ļoti vienkārša, tanī ir tikai dažas pogas. Bet ir iebūvēts mikrofons un balss vadība. Balss komandas nosūta uz Amazon mākoni, un viss notiek ne sliktāk kā pie Google Now. Ar X-Ray otrā ekrāna tehnoloģiju iespējams uz planšetes iegūt papildinformāciju filmas skatīšanās laikā. Mūzikas video laikā tie varētu būt dziesmu vārdi, albuma vāciņi utml.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_am3_1.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_am4_1.jpg[/img]

    Padomāts arī par spēlēm: tās varēs spēlēt ar pulti vai īpašu lietotni uz viedtālruņa vai planšetes. Nākamajā mēnesī būs nopērkams arī īpašs spēļu kontrolieris Amazon Fire TV ierīcei, kas atgādina Xbox 360 kontrolieri. Varēs pieslēgt līdz 4 šādām vadības ierīcēm, kas no divu AA bateriju komplekta darbosies līdz 55 stundām. Kontrolieris maksās 40 USD, tam spēles izlaidīs 2K, Double Fine un Ubisoft. Būs pieejama arī Minecraft. Maksas spēles nebūs dārgas: vidēji 1,85 USD, bet netrūks arī bezmaksas izklaides.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_am5_1.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_am6_1.jpg[/img]

    [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=W2k0dUwe7ng[/youtube]

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā