Par ko Tu interesējies? [Aptauja]

Sākumlapa Forumi Citas tēmas Cilvēks un Sabiedrība Par ko Tu interesējies? [Aptauja]

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 53 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #159566
    RicoPico
    Participant

    Mūsdienu informācijas pārbagātībā nav viegli izvēlēties ar ko sevi aizraut. Par ko interesēties? Kam sekot? Kuram tusiņam pievienoties? Cik augstu lekt? Atrast sevi kļūst gandrīz nereāli. Tāpēc dalīsimies ar pieredzi sevis meklējumos. Pastāsti kādām aktualitātēm Tu seko, un es pateikšu ko Tu ēd.

    Kā redzs augstāk- atbildot uz jebkuru jautājumu, tiek prasīts iepostot komentāros pamatojumu: Kā nonāci līdz tādam kliņķim trendam? Komentāros ir vairākas atbildes iespējamas. Pašā aptaujā ir jāiztiek ar vienu atbildes variantu (Tavu trendu karaliene).

    #307601
    samurajs
    Participant

    Lielākā piekoptā interešu sfēra ir IT – jo citādi es nevarētu diriģēt šo portālu. Jā, Holivudas aktualitātēm arī sekoju līdz – neiešu tak nolaisties līdz UgunsGrēka līmenim 😀

    #307602
    ruukjis
    Participant

    Un kur tad visaptverošais atbilžu variants “Cits”? Nopietni, neviens no šiem manām interesēm tā īsti neatbilst…aiz matiem var pievilkt “Jaunumi kādā profesionālā sfērā” tad atbilde varētu būt: astronomija, bet īsti precīzi tas nebūs…

    #307603
    Crow
    Participant

    Kurš vēl te spiež “sociāli pasīvs”? A nu ka, muldoņas!

    [img]https://i.imgur.com/0WN1eef.png[/img]

    Tātad. Gan pienākums paģēr, gan tā iegājies pēdējos gadus iraid, ka piederu pie PC Master Race. Bet vairāk uz tumsonīgā gala pusi, jo dzīvu interesi un patiesu aizrautību neizrādu par praktiski neko. Reizi pa reizei uzplaiksnī naivs ideālisms vai mistisks darbaprieks, bet pamatā pāriet bez būtiskām sekām, bez produktīva rezultāta. Reizē apskaužu un nīstu “normālus cilvēkus”, kas var, iet un dara. Jo dienas, jo vairāk pārņem makbetonisks naids, un katru spriedumu ietekmē nicinājums pret visu dzīvo un nedzīvo.

    “Rakstu dzeju, jo zem ciniskā, bezjūtīgā bezsirža ārienes es taču tikai gribu justies mīlēts…”

    [spoil][img]https://i.imgur.com/4JRks1V.jpg[/img][/spoil]

    #307604
    dexsters
    Participant

    Vienīgais kas patiesi aizrauj ir peldēšana un zvilnēšana saulē.

    #307605
    deriksx
    Participant

    Notepad.lv un booot.lv esmu par slinku lai tulkotu 🙂

    #307606
    Nelabojams
    Participant

    Neinteresē modes, popsa, šmotkas, “svaigākās” filmas, pūļa elki un sociālais ekshibicionisms (trauki, purngrāmata utml.), vāļāšanās saulē pie jūras (esmu mēģinājis, bet varu izturēt divas dienas), klubi, skaļi tusi (izņemot nelielā savējo bariņā).

    Līdzās savai profesionālajai nodarbei, interesē (un ne tikai) viskauko taisīt savām rokām, kāpt kalnos (jo augstāk, jo labāk), tehnoloģijas, dabas zinātnes – it īpaši Visuma izpēte. Patīk (bet bez īpaši aktīvas intereses) pārbaudītas vērtības mūzikā un kino, braukt ar auto, uzdziedāt labā veču kompānijā, daži sporta veidi. Pēdējie – tādi, kurus raksturo ātrums vai arī smalka taktiskā viltība. Interesanti, ka šeit ir daudz kopīga divām, šķietami tik dažādām lietām, kā NASCAR un kērlingam.

    Dators bija vaļasprieku sarakstā kaut kur līdz 90to gadu vidum, bet pēc tam pārvērtās vienkārši par darba instrumentu.

    #307607
    aoma
    Participant

    Tādas vienas noteiktas aizraušanās man nav, bet interešu loks ir ļoti plašs, t. sk. joprojām lasu arī grāmatas un skatos labas (manā izpratnē) filmas, tā pat nevaru ne brīdi bez laika pārbaudi izturējušas mūzikas. Datori ir mans “jājamzirdziņš” pēdējos <20 gadus, toties izglītība un nodarbošanās visu mūžu bijusi saistīta ar autobūvi un lieljaudas tehniku. Pats sen vairs nesportoju, bet labprāt vēroju auto-moto sportu pa TV. Tāpat vienmēr esmu centies saprast uz kādiem principiem šis vai tas verķis ir uzbūvēts un darbojas. Kādu brīdi biju SAT "mednieks", pēdējā laikā gan vairs neatliek tam daudz laika.

    Patīk eksperimentēt 🙂

    #307608
    grisha
    Participant

    Izskatas ka kaads tiinis izveidoja sho aptauju. Knapi atradu par ko nobalsot. Stulbingi, plankingi, meinstriimi. Ku shitos vaardus jaunatne samaacaas?

    #307609
    RicoPico
    Participant

    Kur, kur… kafijas pauzēs TVnetā un Delfos. 😀

    Tiek pasniegts pirmajā lapā un ierāmēts ar sarkanu. Pasaules mēroga ziņa, ibio! Un tapēc radās vēlme noskaidrot cik patiesībā ir cilvēku, kuri veicina šo kultu.

    #307610
    Athlons
    Participant

    nesen esmu zaudējis jebkādu interesi par dzīvi…

    kādreiz interesējos par mūziku, elektroniku, mašīnām, velobraukšanu…

    līdz šim aizraušanās un interese ir veicinājusi tikai stresu un ārprātu, ka nevari dabūt ko vēlies…

    tagad pēkšņi, nekontrolēti izlauzusies interese par kādu tēmu noved pie negulētas nakts un vēlmes no rīta kādu nogalināt…

    drošāk ir par neko neinteresēties…

    p.s. kur ir “viņpus žoga”?…

    #307611
    RicoPico
    Participant

    Viņpus “te nekā nav” saprāta robežas. Varbūt vērts pamainīt vidi? Varbūt valsti? Darbu? Sievieti? Pamainīt kaut ko, kas liks justies labi. Es neticu, ka vientulība, tumsonība un nīgrums spēj nest laimi. Tāds cilvēks, visticamāk, ir dziļi nelaimīgs, taču trūkst apņemšanās izlīst no savas alas. Iesaku iespert sev pa pakaļu un sākt dzīvot- elpojot pilnām plaušām. Savus feilus neuzskati par traģēdiju. Uzskati tos par pieredzes guvumu. Nokriti trīs reizes? Piecelies 4 un ej tālāk. Dzīvot ir interesanti!

    [spoil]

    Zelta likums:

    [img]https://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2013/07/the-less-you-give-a-fuck.jpg[/img]

    [/spoil]

    #307612
    nitro
    Participant

    Feini! Tad jau driiz sagaidaamas zinjas par jaunaako kino? Expendables 3 solaas buut graaveejs bet soliits makos nekriit! 😀

    https://www.imdb.com/title/tt2333784/

    #307613
    nitro
    Participant

    Arii datuve.lv ir OK ja ignoree troljljus. 🙂

    #307614
    Crow
    Participant
    #307615
    Evers
    Participant

    Interesējos par savu dzīves sapņu un mērķu piepildīšanu, viss notiek labāk nekā jebkad biju iedomājies. Patīk kino, ceļot, lidot, dzīvot ārpus sabiedrībā nospraustiem rāmjiem, redzēt pasauli, iepazīt interesantus cilvēkus, rūpēties par veselību un būt labam cilvēkam, un pats galvenais, ģimenes nodibināšana pēc iespējas drīzāk. Par IT interese ir pazudusi, tik vien cik priekš savām vajadzībām interesē, tas arī viss. Tiem, kam nesanāk, iesaku atrast savu otro pusīti, nevis šādu tādu, kas pagadās, bet to īsto.

    Daudzi zin filmu “The Secret: Law of attraction”, es tai lāga neticēju, un vēl aizvien tajā minētos padomus ir grūti praktizēt, dzīve ir skarba, taču filmā teiktais darbojas, un, ja tu dziļi kautko vēlies, tad tu to dabūsi. Tu nekad dziļi sirdī nevēlēsies miljonu kontā, tu gribētu jā, bet tā nebūs dziļa vēlme un tu to nedabūsi. Tu dabūsi to auto, ko tu dziļi velēsies dabūt, tu aizbrauksi uz ameriku paskatīties Obamas pasaku zemi ja to dziļi vēlēsies, utt…

    [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CgQBQ_FsrgY[/youtube]

    #307616
    RicoPico
    Participant

    Bļin, nu kaut visi cilvēki uz planētas būtu ar šādu dzīves redzējumu. Labsirdība, pozitīvisms un aizrautība ir tas, kas tik ļoti sabiedrībai pietrūkst. It sevišķi latvietim-īgnajam. Sirsnīgs rokas kratījiens un atzinības pilns pliķis pa plecu!

    Par miljonu kontā sapņot ir sekli. Par naudu kā tādu sapņot ir ļoti nepareizi. Jāvēlas uzreiz produkts- māja, mašīna, ceļojums. Nauda ir tikai līdzeklis. Naudai, pašai par sevi, nav nekādas vērtības.

    #307617
    Nelabojams
    Participant

    Mhm, sava taisnība tur ir… es varu atcerēties dažu labu reizi, kad šāda vēlme piepildījās visparadoksālākajā veidā. Un tomēr – varbūt pāris vissvarīgākās lietas manā dzīvē tomēr nav piepildījušās, un kaut kāda sīka stulbuma dēļ turklāt.

    Par naudu pilnībā piekrītu, nauda ir tikai instruments. Kādreiz jau pasapņojas par to “lielo” naudu, bet arī tad tikai un vienīgi kontekstā par to, ko ar šo naudu varētu foršu izdarīt – pie tam visvairāk tieši saistībā ar lietām, kas mani interesē.

    Š ī iemesla dēļ nevaru saprast tos, kam ir daudz un tomēr vajag vēl un vēl, kaut gan viņiem ir tikai vēlme pēc naudas čupas un nav saprātīgu interešu, kur to izlietot. Diemžēl, spēja taisīt naudu reti iet rokrokā ar intelektu 🙁 Pa retam priecē daži riktīgi reālie naudasmaisi, tādi, kā Brensons un vēl viens otrs, kuri virza progresu ar savām naudiņām, nevis sēž tai virsū (kas sevišķi raksturīgs mūsu sētas miljonāriem) vai izšķiež visādiem “labdarības” prožektiem un tukšā sevis mārketingā.

    #307618
    root
    Participant
    #307619
    RicoPico
    Participant

    Miljonāri kuri rauš ķešā bez sāta sajūtas… Tas tik no malas tā izskatās, ka viņš ir negausīgs. Cilvēks tikai dara to, kas viņam sagādā baudu- bīda savu biznesu, kur nauda ir tikai kā patīkams blakusprodukts. Primāri viņš rauš naudu sava prieka pēc, ne jau tāpēc, ka būtu trūcīgs. Tāpēc, ka neko citu, visticamāk, darīt neprot. Un nevajag ar- cilvēkam taču ir viss ko var vēlēties. Sak- naudas nekad nevar būt par daudz. Turklāt tās daudzums nekādā veidā netraucē.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 53 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā