Moderni un koši aksesuāri mobilajiem un viedtelefoniem

 Klāt pavasaris, kas nozīmē – daba sāk atmosties, dienas paliek arvien garākas un, protams, visapkārt sāk parādīties daudz un dažādu krāsu. Un kāpēc gan nepadarīt savu ikdienu vēl krāsaināku, izvēloties kādu spilgtu un tajā pašā laikā arī noderīgu aksesuāru Tavam viedtālrunim!

Vāciņi, maciņi un apvalki – ne tikai izskatam un drošībai

Foto: Shutterstock.com

Apvalki, maciņi un vāciņi ir populārākais veids, kā telefonu nedaudz uzfrišināt un pasargāt to no skrāpējumiem, triecieniem un putekļiem, turklāt izplatītākajiem telefonu modeļiem iespējams atrast pat vairākus simtus ar piemērotiem vāciņiem un maciņiem. Taču šie aksesuāri jau sen sniedz ko vairāk par iespēju papildināt telefona dizainu un aizsardzības līmeni. Šobrīd pieejami arī vāciņi ar, piemēram, iebūvētu bateriju, kas ļaus skatīties video vai sērfot internetā vairākas stundas ilgāk! Savukārt maciņos nereti atrodas arī nodalījumi norēķinu kartēm – ērti un praktiski vienlaikus. Tāpat pieejami vāciņi, uz kuriem ir LED displejs, kas paziņo par notifikācijām, kā arī rāda pulksteni un baterijas statusu, līdz ar to vienmēr būsi lietas kursā par visu svarīgāko.

Lādētāji-akumulatori – lai enerģijas vienmēr būtu gana

Foto: Shutterstock.com

Par viedtālruņu lielāko mīnusu tiek uzskatīts to baterijas darbības laiks – salīdzinot ar veco labo podziņtelefonu varējumu, viedtālruņi patiešām mēdz būt visai vāji. Ko darīt, ja telefonu ikdienā izmanto visai bieži, taču pieslēgt to pie elektrotīkla reizēm nav iespējams? Risinājums šādām situācijām ir gaužām vienkāršs – lādētājs-akumulators jeb power bank! Darbojas šīs ierīces pavisam vienkārši – tās ik pa laikam nepieciešams uzlādēt, un, kad tas izdarīts, akumulatoru vari iemest somā vai mašīnā, un Tev būs ierīce, pie kuras uzlādēt savu mobilo telefonu neatkarīgi no tā, kur Tu atrodies. Taču, iegādājoties lādētāju-akumulatoru, ir daži aspekti, par kuriem Tev vajadzētu būt lietas kursā:

  • Baterijas kapacitāte – tiek norādīta miliampērstundās (mAh). Jo baterija ietilpīgāka, jo vairāk reižu ar to būs iespējams uzlādēt telefonu vai planšetdatoru. Konkrētu reižu skaitu gan pateikt ir visai sarežģīti, jo arī telefoniem ir dažādas ietilpības baterijas, taču ar, piemēram, 6000 mAh ietilpīgu lādētāju-akumulatoru pietiks aptuveni 2 līdz 3 uzlādēm;
  • Savienojumu veidi – ja pārnēsājamo akumulatoru grasies izmantot arī, piemēram, savam portatīvajam datoram, pārliecinies, vai tam ir pieejams attiecīgs savienojums. Bet, ja ar vienu akumulatoru kādreiz vēlēsies uzlādēt vairākus telefonus, pievērs uzmanību savienojumu skaitam;
  • Izmērs un svars – ja papildu enerģija Tev nepieciešama vien pa retam un arī tad telefonu uzlādē ne vairāk kā vienu reizi, pirms pieslēdzies elektrotīklam, varēsi atrast arī pavisam nelielu un vieglu lādētāju-akumulatoru;
  • Power bank uzlādes laiks – ja zini, ka reizēm akumulatora uzlādei varēsi veltīt ierobežotu laika sprīdi, pārliecinies, vai konkrētais lādētājs Tavas prasības spēs nodrošināt;
  • Baterijas dzīves cikls – kā jau visi zinām, nekas nedzīvo saules mūžu. Tas attiecas arī uz lādētājiem-akumulatoriem. Ja zini, ka ierīci izmantosi visai bieži, necenties ietaupīt – labāk izvēlies nedaudz dārgāku, bet ilgtspējīgāku lādētāju. Vidēji lādētāji-akumulatori spēj sasniegt aptuveni 500 līdz 1000 uzlādes, taču jaudīgākajiem modeļiem uzlāžu skaits var pārsniegt pat 2000.

Taču kādus aksesuārus izvēlēties, ja ikdienā pārvietojies ar personīgo auto?

Auto vadītājiem noderēs turētāji un brīvroku sistēmas

Foto: Shutterstock.com

Lai palielinātu drošību uz autoceļiem, par braukšanu ar auto un telefona izmantošanu vienlaicīgi pienākas sods. Taču ko darīt, ja ceļā pavadi garas stundas un sarunas nevar gaidīt? Nekādu problēmu – atvēli dažus eiro mobilā telefona turētājam! Atkarībā no konkrētā modeļa, telefonu ar tā palīdzību vari piestiprināt pie:

  • Vējstikla;
  • Paneļa;
  • Ventilācijas režģa;
  • CD atskaņotāja;
  • Strāvas ligzdas;
  • Saulessarga

Starp citu, pieejami arī turētāji, ar kuriem telefonu vari piestiprināt pie velosipēda stūres.

Taču ir vēl kāda alternatīva – brīvroku ierīces. To darbības princips ir pavisam vienkāršs – ausī tiek ievietota pavisam neliela izmēra austiņa, kas aprīkota ar mikrofonu, un, ierīci ar bezvadu signālu savienojot ar telefonu, vari atbildēt uz telefona zvaniem, pašam telefonam pat nepieskaroties.

Virtuālā realitāte ir klāt!

Foto: Shutterstock.com

Ja ar modernajām tehnoloģijām esi uz Tu, noteikti zini, kas ir virtuālā realitāte. Taču, lai to izbaudītu ar telefona palīdzību, nepieciešams ne tikai atbilstošs telefons, bet arī virtuālās realitātes jeb VR iekārta. Ja šādu brīnumu esi nolēmis iegādāties, lai izbaudītu pavisam jaunu spēļu un video pieredzi, pirms tam gan noteikti pārliecinies, vai attiecīgā iekārta un Tavs viedtālrunis ir savstarpēji saderīgi.

Vai arī Tu esi nolēmis, ka Tavs telefons ir pelnījis jaunu apvalku vai maciņu? Varbūt noderētu lādētājs-akumulators vai VR iekārta? Tad atceries, ka ne tikai šie, bet arī daudzi citi aksesuāri mobilajiem un viedtelefoniem pieejami 1a.lv!

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt