AIESEC aicina jauniešus pieteikties praksēm ārzemēs IT jomā

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas PR AIESEC aicina jauniešus pieteikties praksēm ārzemēs IT jomā

Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #156585
    shady
    Participant

    109 valstis izvēlei. Un Jūs varat iziet algotu praksi informatīvo tehnoloģiju jomā jebkurā no tām. Izpildot tikai dažus vienkāršus soļus, tieši Jūs varat kļūt par šīs programmas dalībnieku.

    Programma paredzēta studentiem un neseniem absolventiem no tādām jomām kā informācijas tehnoloģijas un inženierzinātnes. Prakses ilgums iespējams no 6 nedēļām līdz 1,5 gadam un algas apjoms ir atkarīgs no konkrētas valsts vidējiem ienākuma radītājiem.

    Zane, kas strādāja Kolumbijā padalījās ar saviem iespaidiem: „AIESEC prakses ir lieliska iespēja iegūt profesionālu pieredzi ārzemēs, iepazīt jaunas valstis un kultūras, iegūt jaunus draugus un vienlaicīgi uzlabot profesionālās un komunikācijas prasmes. Ar visu to es papildināju savu dzīves bagāžu”.

    Valstis ir vislielāko prakšu piedāvājumu skaitu ir Serbija, Japāna, Indija, Brazīlija, Kanāda, Vācija, Ungārija, ASV, Krievija, Š veice. Organizāciju skaitā ir kā nesen atvērtas firmas, tā arī labi pazīstamas starptautiskajā tirgū kompānijas: Nike, Electrolux, Husqvarna, Ericsson, Microsoft un citi.

    Pieteikšanās Starptautiskai Apmaiņas programmai IT jomā sastāv no vairākiem posmiem. Vispirms vajag aizpildīt pieteikšanas anketu, kas atspoguļo darba pieredzi un gaidas no projekta. Katra anketa būs izskatīta un novērtēta ar AIESEC biedriem un labākie kandidāti būs ielūgti piedalīties nākamajā posmā – individuāla intervija angļu valodā.

    „Dzīvošana ārzemēs — piedzīvojums, kuram vajag būt gatavam un personīga saruna ļauj saprast, vai cilvēks ir pārliecināts savos spēkos. Bez jautājumiem par karjeru mēs arī novērtējam cilvēka stresa izturību un gatavību adaptēties citai kultūrai, kas ir īpaši svarīgi braucot uz eksotiskajām zemēm”, teica Evija Sprodzēna, AIESEC Latvija apmaiņas programmas koordinātore.

    Atlasītie kandidāti būs uzaicināti uz sagatavošanās semināru, kura laikā delegātiem būs iespēja uzzināt vairāk par prakšu meklēšanas procesu. Ar savu pieredzi arī padalīsies bijušajie programmas dalībnieki.

    Prakses piemeklēšana aizņem no pāris mēnešiem līdz pusgadam. Organizācijas biedri, saskaņā ar jūsu kritērijam un vēlmēm, palīdzēs piemeklēt atbilstošas darba vietas izmantojot iekšējo AIESEC prakšu datu bāzi, kur vidēji ir 10 000 vakances. Pēc prakses vietas atrašanas, organizācija palīdz ar visus vajadzīgo dokumentu noformēšanu un piemeklē dzīvesvietu.

    Piemēram, vēl viens projekta dalībnieks, Jēkabs, aizbrauca uz Nīderlandi jau pēc trim mēnešiem pēc pieteikuma aizpildīšanas: ”Es strādāju par IT speciālistu uzņēmumā, kas ievieš tehnoloģiskas inovācijas veselības aprūpes sektorā. Biju atbildīgs par audio un video komunikāciju aplikāciju izstrādi. Kontrakts ar kompāniju bija noslēgts uz gadu, bet man piedāvāja to pagarināt, un kā es zinu, tā paveicās ne tikai man!”

    [img]https://notepad.lv/userpix/29_aiesec_1.gif[/img]

    Programmas dalībmaksa ir 135 Ls

    Pieteikšanās ir atvērta līdz 27. Maijam.

    Papildus informācija un reģistrācijas forma: http://www.aiesec.lv/it

    Ja paradīsies jautājumi rakstiet uz [email protected]

    Autors
    Ieraksti
Tiek skatīti 1 ieraksti – 1 līdz 1 (no 1 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā