Video: 5G internets liek izskatīties 4G ļoti lēnam

Tiek runāts, ka 5G internets būs ļoti ātrs. Tomēr lielākā daļa no mums vēl nekad to nav izmantojuši, tāpēc ir grūti iegūt priekšstatu par to, cik ātrs tas var būt realitātē.

Twitter ir ievietots video, kas varētu radīt priekštatu par 5G interneta ātrumu.  George L. Koroneos dalījās ar video par savu lejupielādes ātrumu, ko jaunais 5G tīkls var sasniegt ar Samsung Galaxy S10 5G tālruni.

Lai būtu skaidrs, šis videoklips parāda tīklu, kas pašlaik ir diezgan ierobežots pieejamības ziņā tālrunī, kas nesen tika palaists kā Verizon exclusive. Paies laiks, kamēr lielākā daļa cilvēku ASV sasniegs tādus rezultātus. Tomēr pagaidām ir patīkami redzēt, kādi varētu būt 5G tīkla iespējas.

Avots: mashable.com

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

5 Responses

  1. Tukšā tīklā jā…. Ja tev ir visa serveru jauda un esi viens no dažiem izredzētajiem tajā frekvencē…
    4G sākumposmā, tukšā ‘testa’ tīklā visi operatori lepojās ar 100-150Mbps pat 180Mbps speedtestiem. Kur tagad šādi ātrumi ir?!? KO????
    Pat ņemot vērā ka mūsdienā ir ‘4G+’ tehnoloģija?!??? tāpat ikdienā tas ātrums tikai ap 30 max 50Mbps grozās. 😀 😀 😀 Vakaros, ka visi atnāk un saslēdz savus torrentus, ta vispār tas 4G ‘mājas interneta’ ātrums ir episks un ap 10Mbps grozās.

    Ir jau labi, bet nez, neredzu jēgu kaifot un hypot par 5G… visi uzsēdīsies un ātrums būs tāpat zemāks nekā stabilai 100Mbps optikai.
    Un ņemot vērā 5G frekvenču jaudu, es nezinu vai gribēsim lai mums pie galvas(vai galviņas- tad kad telefons atrodas kabatā) būs pieskočēta ieslēgta mirkoviļņu krāsns. 😉 Tā kā noteikti to jaudu ar likumu ierobežos un beigās tas pats 4G ātrums būs, tikai skaitīsies hipsterīgāk.

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt