No šodienas Latvijā pieejami viedtālruņi ar rotējošu kameru

No šodienas tirdzniecībā ir pieejami Samsung Galaxy A80 viedtālruņi ar rotējošu kameru. Jaunajos A sērijas modeļos apvienotas premium klases īpašības, pirmā rotējošā trīs objektīvu kamera un New Infinity displejs.

Galaxy A80 ir radīts šodienai – pasaulei, kur jaunieši ir uzauguši ar tehnoloģijām un ikdienā iemūžina savas dzīves ainas un notikumus, lai pēc tam dalītos ar citiem. Jaunākās Galaxy A80 inovācijas kamerā, dizainā un jaudā rada pilnīgi jaunu mobilo pieredzi mūsdienu cilvēkam,” stāsta Samsung Electronics Baltics tirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs Māris Ķikāns.

Reāllaika dalīšanās

Samsung Galaxy A80 ir pirmais viedtālrunis ar rotējošu kameru, ar ko ir iespējams uzņemt izcilas kvalitātes bildes neatkarīgi no leņķa. Viena un tā pati kamera ļaus vienlīdz labā kvalitātē iemūžināt gan skatu, ko redzat, gan pašbildes. Video filmēšanu var veikt nepārtraukti, pat kamerai rotējot, lai tiešsaistē dalītos ar apkārt notiekošo.

Kameras iespējas

Galaxy A80 iebūvēti trīs dažādi objektīvi jebkurai dzīves situācijai. 48MP objektīvs sniedz iespēju uzņemt labas bildes gan saulainā pārgājienā, gan nakts pastaigā pa pilsētu. Ultra Wide platleņķa objektīvs ar 123 grādu redzes leņķi nodrošina iespēju iemūžināt visu, ko ir iespējams redzēt ar cilvēka aci. Savukārt 3D dziļuma kamera un Live Focus video režīms ļauj fotografēt un filmēt kā profesionālim. Lai video kadri būtu izteiksmīgi un plūstoši, jaunajiem Galaxy viedtālruņiem ir Super Steady video režīms.

Samsung Galaxy A80 ir jaunākais New Infinity displejs, 6,7 collu FHD+ Super AMOLED ekrāns.

Drošības platforma

Jaunākie Samsung Galaxy viedtālruņi ir aprīkoti ar augstākā līmeņa drošības platformu Samsung Knox, kas ierīcē iestrādāta mikročipa līmenī. Savukārt Samsung Pass ļaus ar pirksta nospiedumu droši piekļūt pie lietotnēm.

Gudrais akumulators

Ar Galaxy A80 gudro veiktspējas uzlabotāju, viedtālrunis darbosies labāk, ātrāk un ilgāk. Tas ir aprīkots ar gudro 3,700 mAh akumulatoru, kas iemācās telefona lietotāja ikdienas paradumus, lai viedtālruņa enerģijas patēriņu padarītu efektīvāku.

Izteiksmīgs dizains

Galaxy A80 būs pieejams trīs krāsās: zelta, sudraba un melnā.

Plašāka informācija par Samsung Galaxy A80: www.samsungmobilepress.com vai www.samsung.com/galaxy.

Galaxy A80 specifikācija

Galaxy A80
Ekrāns** 6.7 collu FHD+ (1080×2400) Super AMOLED, New Infinity displejs
Rotējošā kamera*** Galvenā: 48MP(F2.0) +8MP; Ļoti plašais: 8MP, F2.2 (123°); 3D Dziļums
Izmērs 165.2 x 76.5 x 9.3 mm
Procesors Octa Core (Duālais 2.2GHz + 1.7GHz Hexa)
Atmiņa 8 GB RAM ; 128 GB iebūvētā atmiņa
Akumulators**** 3,700mAh (standarts) ; 25W ātrā uzlāde
Operētāj Sistēma Android 9.0 (Pie)
Biometriskā autentifikācija Ekrāna pirksta nospieduma atbloķēšanas funkcija
Krāsas Zelta, sudraba un melnā

* Visas šajā dokumentā norādītās funkcijas, specifikācijas un cita produktu informācija, piemēram, produkta priekšrocības, dizains, komponenti, veiktspēja, pieejamība un iespējas var tikt mainītas bez iepriekšēja brīdinājuma.
** Ekrāns tiek mērīts pa diagonāli kā pilns taisnstūris, neņemot vērā noapaļotos stūrus.
*** Skata leņķis samazināts līdz priekšējās kameras Ultra Wide kameras uztveres laukam.
**** Standarta ietilpība mērīta trešo pušu laboratorijas apstākļos. Plašāka informācija pieejama: www.samsung.com.

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt